Звездни компромати - Юли' 23

• 319 770
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 230
Добре де, който иска да обсъжда Белослава, който не му е интересно да дава нови теми. Какво се карате за глупости.

Е, това е прекалено. А няма ли някакво наказание за отказа от кръвен тест поне? В що за държава живеем?

# 1 231
От това се вълнува обществото, това обсъжда. Като се успокои, ще почнем пак да обсъждаме златки и валерианки. За съжаление, както и с медицинските далавери, и тук всичко ще се покрие.
Според ММ законът е променен, и ако някой откаже да направи кръвен тест, се равнявало на директно признаване за виновен. Ама явно с тая пломба всички обвинения падат, хитреци.

# 1 232
  • София
Тя бялата госпожа точно на това разчита. Да изчака няколко дена, да ни омръзне да я дъвчем и да я оставим на мира да си кърка на воля. Промяна ще има, ако всички покажем нулева толерантност към такива като нея и към подкрепящите я. Пък нека да сме досадни за някои госпожи в темата. Ще поема риска.

# 1 233
  • София
Темата нали е "Звездни компромати".
Това с Белослава си е точно компромат.
Други неща  се постват, които не отговарят на заглавието.

# 1 234
  • на пистата
От това се вълнува обществото, това обсъжда. Като се успокои, ще почнем пак да обсъждаме златки и валерианки. За съжаление, както и с медицинските далавери, и тук всичко ще се покрие.
Според ММ законът е променен, и ако някой откаже да направи кръвен тест, се равнявало на директно признаване за виновен. Ама явно с тая пломба всички обвинения падат, хитреци.
Те обвиненията може да паднат,но тя публично си признава с това си извинение.За всички е ясно,че е карала пила.

# 1 235
Явно няма да понесе последствията по закон. А ние какво можем да направим. Кенсъла колко ще й накриви шапката, колкото на мис Animal Crocodile харчат си парите и хип не им пука, дори и буквално да стъпват по трупове.

# 1 236
https://www.actualno.com/actualno/beloslava-e-vinovna-no-drugi-s … news_2012749.html
Още един възмутен от хейта по Белослава

# 1 237
Вече се чудя защитниците й добре ли са и що за морални и етични норми имат?!

# 1 238

Кой е  Стефан Стефанов, който е получил право на цяла страница отговор в Актуално?

С тоя абзац всичките ѝ защитници публично признават, че това им е редовна практика.

*Ще се съглася моментално с всички упреци към певицата, ако тези, които ги изричат, се закълнат в децата си, че никога, ама абсолютно никога след няколко чашки не са ходили до магазина с колата за още питие за ЧРД. Ще се закълнете ли, драги хейтъри?
*

Те дори не допускат, че има хора, които не постъпват по техния начин.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 09:27 от проксима

# 1 239
  • Glasgow
Димана Йорданова си е изтрила или скрила поста, Кулагиновия също го няма...бубетата са мнозинство. Има някакъв дефект в Матрицата определено.

# 1 240
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вече се чудя защитниците й добре ли са и що за морални и етични норми имат?!
Много са си добре, морал на улични котки имат.

# 1 241
Ако предположим, че беше убила човек, пак ли щеше да откаже кръвна проба? Наистина се чудя.

# 1 242
Белослава явно има много положителен образ сред приятели и почитатели. Големи прегръдки, големи бубосвания. На мен пък малко ми мутрее въпреки уж изтънчената музика, която пее. Според мен публичната й защита е по-скоро мода, яхва се някаква вълна… “да бъдем мили и състрадателни към сгрешилия, за да бъдат и към мен.”

# 1 243
Явно няма да понесе последствията по закон. А ние какво можем да направим. Кенсъла колко ще й накриви шапката, колкото на мис Animal Crocodile харчат си парите и хип не им пука, дори и буквално да стъпват по трупове.

Последно въпросната миска купонясваше от първите редове на Хари Стайлс...

# 1 244
Димана Йорданова си е изтрила или скрила поста, Кулагиновия също го няма...бубетата са мнозинство. Има някакъв дефект в Матрицата определено.

Моментално трият. Току що ме блокираха на страницата на един защитник. И вероятно сега групово ми трият сол на неразбиращата глава, но аз нищо не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт