Звездни компромати - Юли' 23

• 319 671
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Glasgow
Мария до камериерската количка, да не започнала работа като housekeeping в Дюн

# 1 456
  • Варна
Не знам, ама модата да се снимаш в тоалетната не е ли ретро???

# 1 457
Случаят "Белослава" извади толкова въпроси на преден план: .
престъпно поведение на пътя , съмнения за корупция, очевадни законодателни пропуски и възможност за пожелателотелност за кръвен тест , псевдо ангажираност в значими каузи , фалш и неадекватност на българските  т.н арт '"звезди"  ( някои писаха постове, триха, мазаха , самоизясняваха се , а други подеха кампания "Аз обичам Белослава" ). Но с оглед темата във  форума  ми прави впечатление как всички тези публични личности защитават тезата , че известността и таланта провокират хейт от неизвестни , огорчени от живота заядливци, че  1.3  промила е грешка , която със "световна "  слава и извинение трябва да провокира у нас невежите христианско прощение. Тотална неадекватватност и самозабрава!

# 1 458
От случая с Белослава на мен ми настръхна косата, защото се оказа, че на пътя си играем на руска рулетка.
От хора, които смятах за отговорни и спазващи закони, правила, с морални ценности и пр. се оказа, че са бубета и "на всеки се е случвало" да седне пиян зад волана.
Не! не, бубета не на всеки!
Имам хора в обкръжението си, които са с принципи и след глътка бира си вземат такси, ходят пеша или не си я позволяваме и глътката.
А най - лошото е, че страдат невинии заради бубетата. И такива, дето не ни се случвало да пием и да шофираме!
Да, хубаво е, че се преброиха!
Елит = падение.

Честито бебче на Джанаварова.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 07:07 от *Биле омайно

# 1 459
Глория и гаджето

# 1 460
Е. Минчев се изказал, че белослава понеже е известна и готина ще го отнесе за всички неизвестни от някое село, което са карали пияни. Тя е изкупителна жертва. От злоба предполагам са лошите коментари, че е карала пила, може би и друго е правила освен, че е пила.

# 1 461
Еми ето, че и Глория иска да е вечно млада и сладка 20 годишна ама явно понеже не е на 80+ още не сме я захапали как и тя не иска да е в люлеещия се стол с плетка

# 1 462
Гло е на 50. Далеч от 80.

# 1 463
И се облича по прилично.

# 1 464
Егати и горилата.

# 1 465

Сигурно му е сериозна издръжката. Нали тя го издържала.

# 1 466
Аз все още мисля, че това са само демонстрации за ИГ и не са гаджета. Гло с това голямо самочувствие и претенции на прима да си вземе просто един младок без кой знае какви финанси ми е странна работа.

# 1 467
И мен ме дразни позицията на защитниците на Жената в бяло...те са популярни, духовно извисени, носещи бремето на омразата на ганьовците. Я марш, бе! Пияници, лекета и наркомани са поне половината, а по-лошото е, че духът на комунизма още витае сред тях - на недосегаемите.

# 1 468
Всички искаме да сме вечно млади и хубави, Гло може да е влюбена в младока. Защо да е само поза? Момчето не изглежда да блести с интелект и вярно е тип бабанко, но хич не е грозен, напротив.

# 1 469
Е. Минчев се изказал, че белослава понеже е известна и готина ще го отнесе за всички неизвестни от някое село, което са карали пияни. Тя е изкупителна жертва. От злоба предполагам са лошите коментари, че е карала пила, може би и друго е правила освен, че е пила.

Ами така е - с привилегиите, и отговорностите са повече. Тя на 50 години не го ли е разбрала?!? Или насмъркания й мозък мисли само до чашата просеко довечера?

Общи условия

Активация на акаунт