Звездни компромати - Юли' 23

• 317 642
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Deutschland/HE
За един ден: Един музей-един парк-един ресторант, това правило ми каза мой познат преди много години. В началото не му вярвах, но вече смятам, че е бил напълно прав. Аз обожавам да обикалям малки улички и пазари, а не само забележителностите в градовете, които посещаваме.

# 2 326
Що не бременеех заедно с Риана?! Колко пари да дънки за бременни щях да спестя Joy Само два чифта, и то намалени, де, ама все пак... можех да си нося небременните дънки разкопчани Grin

# 2 327
  • София
Тея с Куба наистина ли мислят, че звучат непринудено? Явно това е новия начин да изпляскаш къде отиваш, търсейки всичкото внимание на света…
За Райнето и ухажора ѝ - бих му препоръчала да носи малко по-голям размер дрехи, че през цялото време очаквах да се спраска я риза, я клинче. Иначе тялото е на Аполон, поздравления!!
Много се смях на летящата катерица за Мариана - дано наистина разпери крила и най-сетне отпраши към Залеза, да се спре с тази мъка на съществуването ѝ в България.

# 2 328
До Куба само билетите са скъпи, самият престой там - не. И все пак зависи какво избираш и къде се настаняваш.
Та не виждам това да е като някаква хвалба.

Риана изглежда като всеки момент да трябва да ражда.

# 2 329
Самолетните билети до Куба не знам как вървят, ама са сигурно 2-3 хиляди.

# 2 330
Куба винаги ми е била ужасна като дестинация. Бедността там е наистина страшна. Никога не искам да ходя там.

# 2 331
Аз не съм чувала лоша дума за Куба,имам приятели ,които са ходили няколко пъти и са направо влюбени.

# 2 332
Една майка е предложила на улицата на наш познат да спи с 8 годишната й дъщеря. Това не знам къде другаде го има. Моя позната пък ми обясняваше как хората там са много бедни, но много весели... някак това не го вярвам.

# 2 333
  • Glasgow
Една майка е предложила на улицата на наш познат да спи с 8 годишната й дъщеря. Това не знам къде другаде го има.
в България, по морето, малолетни ромчета.

# 2 334
Моя позната пък ми обясняваше как хората там са много бедни, но много весели... някак това не го вярвам.

И аз съм чувала същото и го вярвам.

# 2 335
Ама не би пробвала, нали?

# 2 336
  • Варна
Това, че нещо не развеселява теб не означава, че другите лъжат или си измислят.

# 2 337
Не ми се ходи поради други причини (кофти са полетите, не ми се лети толкова дълго време ,а и имам други желани дестинации.)

# 2 338
  • София
И аз го вярвам, навремето след соц-а чуждестранните учители по английски, които идваха с Корпуса на мира, точно така говореха за нас - колко сме щастливи с малкото, което имаме.
То като нямаш кръгозор, простор, поглед към света; и като в същото време всички около теб са еднакво бедни - от какво да си нещастен.
И аз нямам мераци за Куба и подобни, струва ми се много гадно да ходиш там при безкрайната бедност и да се чувстваш като богат бог и да се умиляваш на щастието им от нямането. Брр.

# 2 339
Разбира се, че не е искрен въпроса на Атанаска за места за посещения в Куба.
Това го правят всички "влогъри".
Тя, която винаги се хвали колко е организирана и подредена, ще остави последователите й да й препоръчат места за посещения и то не къде да е, а в Куба.
Пълна смешка, вижте ме, отивам в Куба.

Общи условия

Активация на акаунт