Звездни компромати - Юли' 23

• 317 591
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 460
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много жалко за Шиниъд О'Конър, да почива в мир. Признавам си, че знам само една нейна песен, големия и хит, но евъргрийн. В последните години май имаше доста проблеми и несполуки. Много тъжно, че поредния голям талант ни напусна.

# 2 461
По повод Атанаска ....преди две години бяхме в един полет до Париж с тях. Кацнахме си, после се засичахме по разни забележителности. Аз към тоя момент не ги знаех кои са, но няма как да не направят впечатление с това еднакво обличане.
Като се прибрахме дъщеря ми тийнейджърка каза че е намерила Атанаска в инста и там тя е пуснала сторита как са я върнали на летището в Бове, от там е хванала друг полет до Швейцария и пак е летяла до Париж сама, а мъжа й я е чакал. Причината била че охраната й е вдигнала скандал за маска. Нищо не е вярно. И не знам кому е нужна тая нелепа и тъпа история.

# 2 462
Рамацоти, нямам социални мрежи и хич не ги следя въпросните, нито са ми от интересните и любими бг звезди.
Чисто психологически ми стана интересно да не би да има някакво такова тълкуване. Езикът на тялото им за мен показва нормални отношения. Много са особени за моя вкус и не се ангажирам да ги анализирам, но винаги по снимки така са ми изглеждали 😂

# 2 463
Ще се върна назад за снимките на Гала.
Понеже се коментира лицето на Кремена и аз да кажа две думи. 😁 В момента е много набодена, но и преди това да кажем 10г., ако се отворят нейни снимки може да се види, че беше яко подута и подпухнала. Според мен, тя си обича бохемския живот - цигари, питиета, купони, а те не прощават на никого с или без пластики.

# 2 464
  • Viena
Но,Ина не е прекарала,тя си е хубавица и винаги е била с по-големи устни.

# 2 465
  • София
Прочетох във фейса, че Шиниъд О'Конър е починала. Дали е вярно?
Сега се разрових. За съжаление е така. На 56 години. Да почива в мир!

# 2 466
Вярно е, за съжаление

# 2 467
Слухове, че Джей Ло е бременна.

# 2 468
Дж Ло е на сто години. За кога да ражда?

# 2 469
Не е на сто. Но наистина за раждане е прехвърлила. И двамата с Бен имат деца, отгледани. Аз го четох в един от чуждите сайтове, но загубих линка, ако някой е чел нещо, да казва.

# 2 470
  • In The Middle Of Nowhere
Една анимирана Златка
Скрит текст:

# 2 471
Бившата на Бачорски си е качила снимка с гаджето. Прилича ми на някакъв недоразвит запартък. Ще ме извинявате.

# 2 472
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бившата на Бачорски си е качила снимка с гаджето. Прилича ми на някакъв недоразвит запартък. Ще ме извинявате.
Линк ?

# 2 473
Под тази снимка прочетох, че Дж Ло е бременна. Даже и честитят отдолу. Снимката е супер нелепа.
Скрит текст:

# 2 474
Емилия се обръща към гаджето с "любови".Така Атанаска казва на Бачорски.😄
Съчувствам и на Емилия за това,което е преживяла покрай Атанаска.
Но не мога да кажа,че ми харесва повече от двете.Изглежда ми много лигава,флегматична и превзета.Най-вече лигава.Какво работи,че има този стандарт на живот.Надали е само от издръжката на Бачорски.И дъщеря им е много разглезено и лигаво дете.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 23:52 от Emily123

Общи условия

Активация на акаунт