Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 234
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 705
За теб нормално да са много сладки, на мен също са ми супер захарни доколкото изобщо се навивам да опитам. Но за повечето хора май са си "нормално" сладки като за такъв продукт. То аз какъвто и бонбон да пробвам, ще ми е отровно сладък, защото не обичам. Но за другите не виждам да е проблем - ядат си и посягат за още даже.

# 706
Ох, провокатори с тези полюсни мнения ще ида до лидл само, за да пробвам тези бонбони. Мн харесвам солен карамел Simple Smile

natka, благородно завиждам на хора, които не обичат сладко и тези, за които температури под 30+ градуса са ниски. :Р мразя жега

# 707
  • In The Middle Of Nowhere
Взех бонбоните солен карамел за 1 ст заради купон за РД 😏

# 708
Ох, провокатори с тези полюсни мнения ще ида до лидл само, за да пробвам тези бонбони. Мн харесвам солен карамел Simple Smile

natka, благородно завиждам на хора, които не обичат сладко и тези, за които температури под 30+ градуса са ниски. :Р мразя жега
Тези дето не обичаме чаааак толкова сладко, просто си купуваме други шоколади от Лидл Grinning
От техните този с 85% какао ми е любим. Просто "нормално" сладките неща ми идват прекалено и силно ми се стеснява изборът за редките случаи когато искам нещо. Но пък жена като каже Искам! няма спиране Joy

# 709
Хайде и аз ще се включа, за да се наклонят везните и в полза на карамела... Stuck Out Tongue Winking Eye

Веднъж съм купувала, също след много чудене, а и тук питах, но без успех, но все пак  "рискувах"... Joy
Ами много ми харесаха на вкус, а и са готино опаковани поединично в хартийки.

Като видях, че тях дават сега за РД много се зарадвах. Добре, че се въздържах да купя когато скоро бяха на промо 1+1, че щяха да ми станат много.JoyJoyJoy

Все пак този път Лидл уцелиха вкуса ми и им благодаря за почерпката! Relaxed

# 710
Grinning Вероятността утре тези карамелчета в шоколад ще бъдат изчерпани на национално ниво е все по-осезаема.

# 711
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Момичета, въпрос към тези от вас, които имат машината за вакумиране, която ще е от другата седмица в Лидл. Какво вакумирате с нея и доволни ли сте? Идеята ми е да вакумираме месо, кайма, кашкавал, печени чушки, нарязани и цели плодове. Чудя се дали може тази машина да вакумира такива храни.

# 712
Аз я имам от 1/ 2 година и съм вакуумирала всичко от посочените без плодове.
Доволна съм , но прияършвам ролката и трябва да проуча за изгодна цена .

# 713
  • софия
Фалшивите after 8 със солен карамел на мен изобщо не ми харесаха. Твърде сладки, а за състав няма да повдигам въпрос. Няма да ги повторя.

# 714
Момичета, въпрос към тези от вас, които имат машината за вакумиране, която ще е от другата седмица в Лидл. Какво вакумирате с нея и доволни ли сте? Идеята ми е да вакумираме месо, кайма, кашкавал, печени чушки, нарязани и цели плодове. Чудя се дали може тази машина да вакумира такива храни.
Моите родители имат същата машинка. Основно аз работя с нея, върши чудесно работа. Зимата две прасета замразихме с нея. 😁

# 715
Риба може ли да се вакуумира с нея.
И откъде купувате резервни ролки.

# 716
Другата седмица ще пускат пак ролки. Иначе знам, че в Метро има евтини.

# 717
Може и риба да се вакуумира. По-добре после да се купят пликове, а не скъпите лидълски ролки.

# 718
  • София
Риба може ли да се вакуумира с нея.
И откъде купувате резервни ролки.

Да, може.
Пускат периодично резервни ролки.

# 719
За шевната машина да споделите, дали си заслужава да се вземе?

Общи условия

Активация на акаунт