Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 230
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 380
Бутафория ми е цялото това нещо, защото машината приема само безцветна пластмаса.
Шишета от айрян балкан ги плюе и не ги иска, шишета от плодови млека мюлер също не приема.
Шише от изтискан фреш, който купувам от Промаркет също не приема (то е прозрачно, та може и теорията ми за безцветната пластмаса да не е вярна).
Кенчета всякакви взима. Те няма как да са безцветни, но просто не мога да разбера защо от айрян не ги взима.

# 1 381
Пише,че не се приемат, бутилки от млечни, боза, олио, зехтин и оцет.

# 1 382
Не ги е приела машината вероятно заради това:

# 1 383
Да, аз съм прочела, че не се приемат, въпросът е защо?
Затова съм писала и поста. Нито в сайта на Кауфланд, нито в на Лидл е описана причината да не се приемат от млечни продукти.
На Информация бях питала. Тя милата там е толкова отвеяна, изобщо не разбра какво я питам.

# 1 384
  • shumen
Да и аз се чудя защо не ги приема от млечни и олио.
Днес ще ходя до Лидл и ще взема и сладолед,че вкъщи се хареса.

# 1 385
Сигурно не могат да се измият добре преди да се рециклират. Млякото има мазнина.

# 1 386
Заради мазнината по тях. Един ще измие бутилката, десет няма да го направят. И за хартиите за рециклиране по принцип е така - с попила мазнина не става.

# 1 387
Харесва ми ябълковият чипс:

Цената е 1.99 лв (опаковка - 40 гр).

# 1 388
Точно идвах и аз да похваля този чипс. Отворих го в колата да го опитам и докато се прибера го изядох, а уж в колата не ям Simple Smile
Не мога да повярвам обаче, че няма захар, прекалено е сладък. Яла съм натурална, сушена ябълка, нищо общо.

# 1 389
  • София
Къде стои този хвален ябълков чипс?

# 1 390
В нашия магазин стои при обикновените чипсове. Аз понеже никога не обръщам внимание, какво има там, но днес ми бяха поръчали солети, та и тях търсих и случайно го видях. Прочетох, че в състава има само ябълки 40гр. от 400гр плод и го взех.

# 1 391
  • shumen
И в нашия стои при обикновените.Аз уж чипс не ям и детето и то,но този го харесахме.

# 1 392
  • Буркина Фасо
И в нашия стои при обикновените.Аз уж чипс не ям и детето и то,но този го харесахме.
ами .... по-добре е  rotfImbo 

# 1 393
Някой може ли да ми каже как да си настроя метеорологичната лидл станция?
Днес я взех, претендирам за техническа грамотност около средно ниво, а уреда така и не показва всичко. Мери само температурата.
Ние я взехме онзи ден и ММ я щрака нещо, не обърнах внимание. Ако искаш виж в книжката, мисля, че имаше подробно описано. Нещо се задържа, свързват се двете устройства.
Ето това показва сега:

# 1 394
Подарявам:

Общи условия

Активация на акаунт