Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 565
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 515
Има нов италиански магазин в София, знаете ли го?
Mag Italia. Не е на същия собственик като другия.
Още не съм стигнала до него.

Магазинът в София е част от “мотел Ихтиман” на магистралата на Пловдив - аутлет колекции и хранителни продукти. Хубав е магазина, но достъпът е само с кола. Не може да се отиде пеша или с градски транспорт.

Още не съм стигнала до софийския, ама този на Ихтиман ми беше любим, у дома се знае под името Боклучарника, защото беше някаква еклектика между хранителни нехранителни стоки. То всъщност складът им беше тук, където сега са направили магазин, пишеше Система отгоре. На Dia много неща продаваха, сега явно от Италия са се пренасочили да внасят.
То и с кола стигането е ма**та си трака, трябва да газ до Пловдив почти 😀 и тогава да обърнеш посоката на движение.

# 1 516
Върнах парната четка за гладене. Никаква работа не върши. Тази сутрин не се справи с една тънка блузка. Върнаха ми парите.
Касиерката ми поиска касовия  с печат от охраната. Обясних, че имам дигитална бележка само. Трябвало са уведомя охраната, че внасям техен продукт. Преди време когато връщах друг продукт, охранител от филиала ми каза да застана на каса и ще ми върнат парите. Днес касиерката имаше друго изискване.
И аз върнах моята и съм много доволна от факта, за мен този уред не струва. Влязох в магазина, не видях охрана никъде. Попитах на една каса към кого да се обърна за връщане, препратиха ме на съседната. Служителят беше любезен, попита защо връщам. Отвори опаковката, погледна и направи връщането. И аз бях само с дигиталната бележка, не е викал охрана и т.н. Има протокол за връщане, но служителите си правят каквото искат. Във всеки град/филиал е различно, което не е добре за веригата.

# 1 517
Аз съм много доволна от парната четка, имам я от година някъде. Недоумявам как така не върши работа. Нали знаете, че е за леко изглаждане на дрехите. Не замества ютията напълно. Плюс това прочетох, че някой глади с нея на дъска и беше недоволен.

# 1 518
Няма как да съм доволна от уред за гладене/изглаждане или както искате го наречете, който не може да се справи с леки гънки. По-назад аз писах, че съм недоволна, но не съм писала, че съм гладила с четката на дъска. Който го харесва и си го ползва - супер, много добре, за мен е безполезен и излишен уред. Смятах, че ще ме улесни, но уви. Оставам си с добрата стара ютия и дъската Simple Smile

# 1 519
  • София
И аз смятах, че парната четка ще ме улесни, но...

Взех от хвалените шоколади. Сложих ги в камерата. Много са сладки, но по няколко парченца на хапване  стават. Държа ги в камерата. Определено ми харесват. При нас бяха на касата на която се редях. Случайно ги видях и купих за проба. Ще купя пак.

# 1 520
И аз взех същите шоколади от Кауфланд.

# 1 521
  • софия
Продължавам да искам парна четка (ползвах такава при едно от пътуванията ни и бях "уау" с дрехите от багажа, които бяха гладени преди да тръгнем), но ще купя не от Лидл.

# 1 522
  • София
zvanche, тайна ли е от къде и каква марка ще купиш?! Simple Smile
Сподели, моля. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 523
Аз съм доволна от моята парна четка на Сапир, но е купена преди няколко години.

# 1 524
  • софия
zvanche, тайна ли е от къде и каква марка ще купиш?! Simple Smile
Сподели, моля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Не е тайна. Пазарувам от Амазон. Възможно е да има и тук, но нямам нерви да се разправям. Следя няколко, за които се ориентирахпо отзиви, и като видя добра цена, ще взема някоя.

# 1 525
Здравейте, искам за сменя размера на един детски сутиен. Като отида в магазина към кого да се обърна?

# 1 526
Едно момиче пред мен вчера смени един потник с друг. Беше влязла да си вземе желания размер. Само показа бележката на служителката и готово

# 1 527
Едно момиче пред мен вчера смени един потник с друг. Беше влязла да си вземе желания размер. Само показа бележката на служителката и готово
Т.е. отивам с двата размера на касата направо ли?

# 1 528
  • до най-прекрасния мъж
Аз винаги се обаждам на касиер, ако сменям размер. Влизам с продукта и касовата бележка в ръка от входа и веднага се редя на касата. Ако видя охрана, се обаждам, ако не, не се. Казвам, че съм за смяна, вземат на касата дрехата+касовия бон и ме пращат да си търся размер. После на същата каса само показвам новата дреха, касиерът сравнява кода, връща ми бележката и това е.

# 1 529
Т.е. отивам с двата размера на касата направо ли?
Така беше направила тя

Общи условия

Активация на акаунт