Нашите цветя - обща тема 21

• 44 725
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Ех, чак съжалявам че загубих моите хризантеми и не си взех нови. Толкова са красиви вашите.
И понеже стана дума за коледниче, моето имаше вече заложени пъпчици миналата година по това време. Това лято обаче растеше като лудо и всичките му нови разклонения са много фини и нежни. Видях миниатюрни топчици на две три стари листенца, явно тази година няма да е отрупано с цвят. А не съм променяла нищо в отглеждането му, не е пресявано. Всъщност го неглижирам през повечето време.

И от миналата година

# 616
Моята е същата като от първата снимка. Аз тези май най-много ги харесвам, защото са като маргарита. Всички са ми от Кауфланд от тоя сорт. Имам червената, розова, оранжевата, едната не знам точно какъв цвят се води май тъмно розово към циклама. Имаше и едни 3 цвята в една саксия и такава имам 2. И една такава 
Моите миналата година не изсъхнаха и затова и не ги пипах. Цяла зима си бяха зелени, но бяха и прибрани.

# 617
Аз няма да ги прибирам, но очаквам зимата да е мека.

# 618
Тези са ми цъфналите . От този тип бялата със зелена сърцевина, и цикламената са в градината на баба ми, но трябва да ги преместя. Нещо явно не им допада мястото и си остаха както са купени,една даже ми умря.
На тройната нямам снимки.
Майка скоро се сдоби с една много красива. Цвета е като помпон, много е едър. Не знам как се казват, но ако си намеря и аз ще си взема 1-2. За другата година мисля и една кълбовидна да си взема. Според мен много красиво ще стои в саксия.

# 619
  • Бургас
Лелеее,разкошни са ви хризантемите ! 😍

# 620
И аз мисля скоро да си купя от тези едрите Simple Smile

# 621
Много са красиви и те! Аз тази година чак ги забелязах и тях. На майка е от Била, дано пак пуснат да се сдобия и аз с някоя. Моите както казах всички са от Кауфланд за по 2 лв бройката. Тази седмица пак ще има и сигурно пак ще си взема, ако има някакви различни или тази, която я загубих. Тройната беше 5 лв, евтини бяха, а са толкова красиви и взеха, че и се захванаха. Дано ми оцелеят.Много съм доволна!

# 622
  • София
Страхотни хризантеми!

А каква е разликата между коледние и великденче?
Днес в Кауфланд видях много хубави коледничета - розови и бели.

# 623
  • София
Това го купих като Калиопе

А на това цветът на живо много по- тъмен

Други

Мини бегония

Имам още мушката за показване,но трябва да ги снимам

# 624
Вчера окончателно прибрах всички терасни цветя на стълбището.
Всяка година по това време мушкатата цъфтят яко и ми е жал.
Но ако не ги бях прибрала, щяха да са подгизнали от дъжда.

# 625
  • София
Как се казва?

# 626
# 627
# 628
  • оттам, откъдето започва България
Прекрасна азалия!
Ще се радвам след време да споделиш, че все още е така жизнена и красива. Simple Smile

# 629
новинка, моите са на терасата и не са подгизнали. Последните седмици, направо полудяха...

Общи условия

Активация на акаунт