Избор на столче за кола - 5

• 20 506
  • 254
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
С ММ сме избрали това столче: https://www.baby.bg/product/stol-za-kola-kinderkraft-xpedition-2 … 60-40-150-cm-siv/ KinderKraft - Xpedition 2, i-Size 360°. Някой от вас има ли мнение за него?
Като цяло търсим столче от 40-150см. Колата НЕ разполага с Изофикс система.

# 241
  • Варна
Здравейте,
С ММ сме избрали това столче: https://www.baby.bg/product/stol-za-kola-kinderkraft-xpedition-2 … 60-40-150-cm-siv/ KinderKraft - Xpedition 2, i-Size 360°. Някой от вас има ли мнение за него?

И като колата НЕ разполага с изофикс система, как точно избрахте този вариант който задължително изисква изофикс система Simple Smile

# 242
Здравейте,

И като колата НЕ разполага с изофикс система, как точно избрахте този вариант който задължително изисква изофикс система Simple Smile
Може ли да препоръчате столче за кола (0 до 4г.) без изофикс?

# 243
Здравейте!
Колебая се между две столчета за кола:
https://visvitalis.bg/product/britax-romer-stol-za-kola-evolvafi … 36-kg-space-black
И
https://kinderbox.bg/product/maxi-cosi-stol-za-kola-9-36kg-titan-i-size

Кое бихте ми препоръчали като по-добро?

# 244
Здравейте! В магазина съм и търся мнение за столче за кола на Joie i-spin 360? Моля, помагайте

# 245
Здравейте,

Бебето е на 1 месец, 55см, 4.5кг и в момента се вози в кош за кола.
Питането ми е, можем ли вече да ползваме столче за кола?
И съответно, ако може, то бихте ли предложили столче, подходящо за бебе на тази възраст.
Бюджета е 400-500лв. Да бъде с Isofix и да се върти на 360 градуса.

Благодаря Ви предварително!

# 246
Може с подложка за новородени. Иначе не. Бебето е прекалено малко. Като цяло е излишна покупка да давате за подложка. След 3 месечна възраст и достигнати минимални см на детето,може в това столче без нужда от подложка.
 Ние сме със Сайбекс сирона плюс с изофикс до 4г, на намаление беше 600лв.

# 247
И аз съм много доволна от cybex Sirona Gi I size - върти се на 360,ще опитам максимално да задържа обаче да е обратно на движението. Взехме го когато беше 60 см, на 4 месеца, преди това си беше в кошчето. Подложката за новородено ви оскъпява с още 100 лв, което си е доста излишно за мен, ако може да задържите с кошчето. Оценката по ADAC е 2,2. Сигурно цената му с промоциите по черни петъци ще падне, ние го взехме от вис виталис на 650 някъде.

# 248
Ние взехме Maxi cosi mica pro eco, върти се на 360 градуса /на намаление за 766/ но защо не си го возите още в кошницата?

# 249
  • София
Здравейте,
Близначките ми са на 4м и се оглеждаме за столче.
Може ли мнение за това?

Ще се ползва в СУВ Нисан xtrail

Здравейте! Дали се спряхте на това столче и ако да, какво Ви е мнението за него?

# 250
Здравейте,
Харесали сме столче CYBEX Стол за кола SOLUTION G I-SIZE I-FIX PLUS (100-150 см) но днес като отидохме да го видим в Raya Toys се оказва, че самото столче се сгъва напред постоянно, т.е. по никакъв начин не се заключва. Така ли трябва да е или самата мостра нещо не е била както трябва, защото не мисля, че е нормално когато детето се дръпне напред цялото столче да се сгъва?
Надявам се, че го обясних правилно.

Благодаря предварително.

# 251
Здравейте,
Моля за съвет какво столче за кола да вземем за 9- 36 кг , дъщеря ни е близо 12 кг , 88 см висока и в столчето, което се вози сега  EasyGo Rotario смятам че нещо не и е комфортно, ядосва иска да си вади ръцете , вече даже като цяло не обича да пътува.Според вас в кой магазин в София ще бъдат консултантите добре информирани и ще ни позволят да го пробваме.

# 252
Здравейте,
Моля за съвет какво столче за кола да вземем за 9- 36 кг , дъщеря ни е близо 12 кг , 88 см висока и в столчето, което се вози сега  EasyGo Rotario смятам че нещо не и е комфортно, ядосва иска да си вади ръцете , вече даже като цяло не обича да пътува.Според вас в кой магазин в София ще бъдат консултантите добре информирани и ще ни позволят да го пробваме.

“С деца на борда” имат тестова база където можете да пробвате сигурни столчета директно във вашият автомобил и с детето.

# 253
Здравейте, спрях се на този модел Стол за кола Joie every stage™ R129, 40-145 см. Доста добри отзиви имаше из интернет за марката Joie, а и цените са им добри. Някой ако може да сподели дали има такова столче или друго на марката?

# 254
  • Варна
Здравейте, спрях се на този модел Стол за кола Joie every stage™ R129, 40-145 см. Доста добри отзиви имаше из интернет за марката Joie, а и цените са им добри. Някой ако може да сподели дали има такова столче или друго на марката?

Точно пък тези от раждането до 3 клас не се препоръчват заради твърде дългия период на ползване и това, че няма как да осигурят подходяща защита и за новородено с ръст 40 см. и за 3токласник с ръст 150 см.

Общи условия

Активация на акаунт