Избор на столче за кола - 5

• 40 764
  • 535
  •   1
Отговори
# 405
Възможно е да пуснат отново някакви неща покрай 1 юни, но не съм сигурна дали това не им бяха много промотираните майски намаления, защото всичко им беше намалено. Много е възможно отделни категории, включително столчета, да пуснат отново покрай 1юни. Но ако някой предложи някакво столче може да видите в baby.bg - това е на Озон детския, там имат също намаление, което е в момента.

# 406
В Кауфланд или в момента или другата седмица има столче за кола за около 200лв. Погледнете брошурите
Иначе и на Хиполенд и на Рая Тойс цените с отстъпките идваха по-високи отколкото в Озон. Аз търся столчета за хранене и на Хиполенд ми начислиха и доставка, независимо че поръчката излизаше за около 200лв, така че се отказах от 'намаленията' им

# 407
Благодаря!
Столчето, което сте написали изглежда чудесно, благодаря!
Имаме изофикс, да.
Влиза в бюджета Simple Smile
Вие доволни ли сте от него? Добър ли е наклона за спане?

Ние сме много доволни от избора си спрямо цена-качество. Наклонът не е толкова голям като при кошниците, но има наклон, който е достатъчен, за да не му клюмва главата, докато спи. За тези пари мисля, че няма друг конкурент на пазара, всички други варианти са  между 1100-1500лв., че и нагоре.
Понеже често виждам за всички краш тестове, бих изказала лично мнение, че много, ама наистина много хора в България карат коли на по 15-20г и нагоре и колкото и сериозен краш тест да е преминал стола за детето, ако колата е стара оказва също не по-малко негативно влияние над крайният резултат.

# 408
Аз виждам обратното - столче Чиполино в ново SUV и това ме оставя безмълвна… или другият вариант, количка за 2000 лв и столче за кола за 200. Приоритети…

Всички сме родители, имаме своите страхове и притеснения, но статистиките ясно показват, че ПТП са основните причини за смъртност и инвалидизиране при децата. Никой никога не може да е сигурен за нищо, но спестяването точно от тази покупка и пренасочване на финансите към неща като дрешки и играчки, е фундаментално неразбираемо за мен.

# 409
Съгласна съм, но за мен е абсурдно и да се препоръчват масово 3 модела на кръст и всеки с цена от 4 цифри при положение, че средната може би цена на автомобил в България е доста под 10000лв. Това очевидно значи, че няма да има хора, които да отделят подобни финанси. Това бе и причината да се махна пт фб групата за деца зад борда, които като фанатици препоръчваха именно подобен клас столчета.
Може би съм реалист и си давам сметка, че за много хора сумата е непосилна и не е въпрос на приоритети, след като цената на този стол е тяхната една или две месечни заплати.

# 410
Не съм производител на столчета, но предполагам, че качествените материали, research and development и самото тестване струват пари, затова премиум моделите на всяка марка са скъпи... Но има варианти за по-евтини столчета, които са преминали Plus test. Joie i-Spin го намирам в Германия за 250 евро, още 20-30 лв за доставка до България и готово. Хем се и върти, нещо, което много родители търсят.

Axkid Envirokid отскоро има също Plus test и от Natural Baby Shower също се връзва под 600 лв с базата. Пак давам същия сайт, обаче там е изгодно - https://www.naturalbabyshower.co.uk/products/axkid-envirobase-ta … d=49d850d51&_ss=r и https://www.naturalbabyshower.co.uk/products/axkid-envirokid-car … nt=40304285384782 База плюс столче става 275 паунда, мога да пратя рефъръл код за 10% намаление и слиза на 250 паунда. Доставка от Англия до България - 5 лв на кг, горе-долу се вмества в 650 лв.

Britax Roemer Safe-Way е бюджетен, Axkid Minikid също, да, от чужбина и с дебнене на промоции, но ако за сигурността на детето си не положим минимално усилие, то за какво?

Първото и най-лесно нещо, с което родителите трябва да направят компромис, е собственото си удобство (сиреч въртенето на столчето) и естетиката си. По-добре просто, базово столче с не толкова прекрасен текстил, отколкото да търсим красота и екстри за без пари, но с цената на безопасност.

# 411
  • Бургас
Аз досега все съм си купувала от Natural Baby Shower. Изгодно ми е, защото съм им клиент отпреди раждането на детето и си трупам точки, които после ползвам за покупки. Винаги са били изключително коректни. От десетки поръчки имах проблем с втората, бяха пропуснали да сложат в кашончето нещо. След 2 минути на чат артикулът беше изпратен към мен и бях получила кредит за следващата ми поръчка в размер на цената на пропуснатото, без да се е налагало да доказвам нищо и 3 седмици след първоначалната ми поръчка, защото отнема време да дойде до България с превозвач.

До преди няколко дни имаха поне 10% намаление на всичко, включително на столчетата. В момента имат промоция подарък калъф - който, както казах, е много важен - и огледало при покупка на столче.

Ако купувате оттам, мога да дам referral link, с който получавате 10% отстъпка от първата ви поръчка, а аз - кредит за покупка на стойност 10 паунда. Но не споделям опита ми с цел лична облага Simple Smile Най-изгодно обикновено е на черен петък, особено ако имат отстъпка на всичко, която се комбинира с referral отстъпка, но ноември е далечко.

Благодаря за магазина.
Въпрос: Забелязах, че детското столче BeSafe Beyond 360 е посочено с цена от £429 в резултатите от търсенето, но при отваряне на продуктовата страница, цената се променя на £648. Последната, приравнена към БГ лев, е почти толкова, колкото е в нашите онлайн магазини?
На какво се дължи тази разлика?
Възможно ли е по-ниската цена да се отнася за друг вариант или да е част от промоционална оферта?

Ето линк: https://www.naturalbabyshower.co.uk/search?q=BeSafe+Beyond+360+& … r.p.vendor=BeSafe

# 412
Въпрос: Забелязах, че детското столче BeSafe Beyond 360 е посочено с цена от £429 в резултатите от търсенето, но при отваряне на продуктовата страница, цената се променя на £648. Последната, приравнена към БГ лев, е почти толкова, колкото е в нашите онлайн магазини?
Възможно ли е по-ниската цена да се отнася за друг вариант или да е част от промоционална оферта?

Цената на различните тапицерии е различна, както и според това дали е със или без база.

Забелязвам, че по някаква причина цената на някои столчета е по-евтина при купуване на база и столче отделно, отколкото в комплект, не знам защо.

# 413
  • София
Аз досега все съм си купувала от Natural Baby Shower. Изгодно ми е, защото съм им клиент отпреди раждането на детето и си трупам точки, които после ползвам за покупки. Винаги са били изключително коректни. От десетки поръчки имах проблем с втората, бяха пропуснали да сложат в кашончето нещо. След 2 минути на чат артикулът беше изпратен към мен и бях получила кредит за следващата ми поръчка в размер на цената на пропуснатото, без да се е налагало да доказвам нищо и 3 седмици след първоначалната ми поръчка, защото отнема време да дойде до България с превозвач.

До преди няколко дни имаха поне 10% намаление на всичко, включително на столчетата. В момента имат промоция подарък калъф - който, както казах, е много важен - и огледало при покупка на столче.

Ако купувате оттам, мога да дам referral link, с който получавате 10% отстъпка от първата ви поръчка, а аз - кредит за покупка на стойност 10 паунда. Но не споделям опита ми с цел лична облага Simple Smile Най-изгодно обикновено е на черен петък, особено ако имат отстъпка на всичко, която се комбинира с referral отстъпка, но ноември е далечко.

Благодаря за магазина.

Ето линк: https://www.naturalbabyshower.co.uk/search?q=BeSafe+Beyond+360+& … r.p.vendor=BeSafe

При отваряне на посочения линк, цената е за стол плюс база ( има и включени някакви подаръци уж за 79 паунда), ако натиснете опцията no base, цената е 429.
И да цената си е почти като в България, но ако ползвате кода на Макарон и наистина има подаръци идва по евтино.

# 414
Здравейте! Моля за мнение за Maxi-Cosi - Pebble 360 за кошче за кола за новородено? Отворена съм и към други препоръки. Разгледахме също Cybex Cloud G и Cybex Cloud T, но с базата стъпват на около 1000лв и ни се иска нещо по-бюджетно (може би до 600-700 лв с изофикс базата).

Избрали сме си столче за кола, за периода след кошчето ( Axkid или BeSafe) и сме заложили висок бюджет за него, но тъй като кошчето ще се ползва за по-кратък период искаме да се спрем на нещо, което е с добри препоръки, но на по-разумна цена.

# 415
Това бе и причината да се махна пт фб групата за деца зад борда, които като фанатици препоръчваха именно подобен клас столчета.

Аз пък съм безкрайно благодарна, че някакви хора, които си разбират от работата, са минимизирали избора до 10 столчета. Сред тях има и столчета по 4-500 лева и са минали съответните краш тестове. Ние имаме 5 столчета, като всички са списъка на Деца на борда. Britax Romer Мax Way Plus e едно прекрасно столче на съвсем нормална цена. Вече и в българските сайтове правят добри намаления. Britax Romer Kidfix, което е за по-големи деца например, струваше 375-400 лв според цвета в Айко и такава цена нямаше и в чужбина като се сложи доставката. В Рая Тойс пък цената беше още по-ниска миналия уикенд.

# 416
Кое от Вашите 5 столчета бихте препоръчали за дете на 1.3г, 80см.
Joie I Spin 360 имаме, но скоро ще му е малко и търсим някое до 150см. Благодаря!

# 417
Здравейте, бих искала да попитам с коя фирма ги поръчвате до България? Аз съм ползвала габиели за други дребни поръчки, за столче за кола като сметна примерна цена в сайта им ми излиза 100лв доставка, което е абсурдно

# 418
Аз лично големи покупки съм правила само с GGBG с ВИП услуга, но не мога да ги препоръчам недвусмислено, защото имат два спрени на митница курсове, единият от които пристигна с голямо закъснение, а другият от края на март още се чака. Не е вариант, ако столчето ви трябва бързо.

# 419
Не ми трябва спешно, мога да почакам и 2-3 седмици. Въпросът е цената да е по-приемлива. Ще ги проверя

Общи условия

Активация на акаунт