Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 241
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, има ли що годе нормално училище с бал около 200-220? Живеем в центъра. Благодаря 😊
Румънската гимназия вариант ли ви е?

# 181
Не намирам много отзиви за 12то училище. Някой да помогне с мнение? Как е в сравнение със 7мо? Учат ли се предмети на чуждия език?

# 182
  • София
Здравейте, има ли що годе нормално училище с бал около 200-220? Живеем в центъра. Благодаря 😊
Не иска румънски 😁Не че има голям избор..

# 183
  • София
Здравейте, някой има ли информация дали действително в 127мо в 9ти клас се изучават посочените в сайта им 5 предмета на английски език - История и цивилизации, География и икономика, Философия,
Биология и здравно образование, Физика и астрономия. Или информацията не е актуална.
звънях по телефона да питам, обаче никой не вдига
Предварително благодаря

Тази година 9 клас учиха на английски биология и история и цивилизация. Със сигурност има учител по физика, който преподава на английски, но в 9 клас учиха физиката на български.

# 184
                  Не подценявайте румънския език! Yum Приятелка на дъщерята не можа да влезе в наш университет и отиде да следва в Румъния.Там научи езика.Сега работи тук,но в румънска фирма и служебна кола,висок доход,постоянни командировки къде ли не.

# 185
  • София
По спомен само една паралелка беше с първи чужд език румънски

# 186
Не намирам много отзиви за 12то училище. Някой да помогне с мнение? Как е в сравнение със 7мо? Учат ли се предмети на чуждия език?

По-горе дадох актуално инфо чрез друго дете.

# 187
Не е само с румънски , има паралелки с интензивно изучаване на италиански и така модерния напоследък - испански и като втори чужд - румънски .

# 188
  • София
Оправяте ли се с ексел, може да се филтрират баловете между 220 и 200 или малко по-ниско.
Аз така си избирах идеи.

# 189
  • София
Оправяте ли се с ексел, може да се филтрират баловете между 220 и 200 или малко по-ниско.
Аз така си избирах идеи.

Още по-лесно би било тук https://www.izpitai.me/client/schoolScores

# 190
  • София
Балът за 1во силно невероятно да стигне, за 33то е даже много. А резултатите на матури са сходни. Оставете ме да се успокоявам ☺️ И кажете нещо хубаво, че което и училище да харесаме (с бал 300-320) като попрочета за него и ми настръхват косите.

# 191
  • София
Освен това наредете и паралелки с по-висок бал - 250-280, нови паралелки, които ги е нямало в училищата с около този бал и една идея по-висок миналата година.

# 192
[u

По-горе дадох актуално инфо чрез друго дете.

Благодаря, но ми трябва нещо по-подробно. Колебаем се между 12то и 7мо. И за двете не е много ясно какво е положението. В 7мо май само един от предметите ще е на чуждия език.

# 193
По спомен само една паралелка беше с първи чужд език румънски
От тази година са общо  3 паралелки  с румънски , испански и нова - с италиански

# 194
  • sofia
Подредихме и ние желанията и ги вкарахме вчера. След което се започна с моите съмнения, дали подходих най-стратегически правилно...Това ще продължи до след 2рото класиране вероятно...Уф. Запазих присъствие на духа през изминалата година, но вече ме предава...Детето, момче, имаше 1 конкретно желание. Уви, се попрецака на матурата по математика и в същност, изкара отлично тази по бел, която не му върши работа. Та вероятно, сигурно няма да успее да влезе в мечтаното училище, а на мен ми се падна да правя щателно проучване на останалите варианти ..
Темата е много полезна и ми помогна много, благодаря на всички!
Да допълня 2 училища, в които не бих го пратила: 203 то и 29 то. Върху първото имам преки наблюдения, а от второто, косвени.

Общи условия

Активация на акаунт