Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 238
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Това училище не е в центъра , но кварталът е спокоен ,могат да се ползват  автобусите и тролеите до Люлин , които вървят по бул. "Сливница"  , има и някои трамваи наблизо . Резултати на второ класиране 2022г.
1- предприемачески АЕ интензивно , НЕ - 256.5
2-чужди езици АЕ интензивно , ИЕ - 278
3- чужди езици АЕ интензивно , ФЕ/РЕ - 238
4- чужди езици ФЕ интензивно , АЕ - 227.5
5-екскурзоводство АЕ интензивно , Кит.Е , Гр. Е - тук балът беше още по-нисък
Записките ми са налесно , ако магат да помогнат на някого . Последната паралелка беше вече твърде много под нашия бал , затова не съм отбелязала точките . https://33eg.eu/
Спешно се нуждая от помощ за една приятелка.(София) За съжаление детето е с БАЛ 250 - момиче
Идеи някакви?

# 166
Спешно се нуждая от помощ за една приятелка.(София) За съжаление детето е с БАЛ 250 - момиче
Идеи някакви?
121 СУ, 128СУ, ЕГ Света София

# 167
  • София
Идеи някакви?
21, 203, 23, 54, 125 едната паралелка е била с близък бал миналата година, 29, 33

# 168
  • София
Идеи някакви?
121 СУ, 128СУ, ЕГ Света София
Вижте и 81 в Младост, евентуално 203 ПЕГ (Красно село), Румънската гимназия (в Сердика е).
Само да вметна, че аз основно съм гледала паралелки с 3*БЕЛ, понеже това рязко променя бала. Нека видят и на детето какви комбинации дават по-висок бал. Евентуално ПГ ? ПГО Княгиня Мария Луиза - Сценичен костюм. Трябва все пак да се знае какви интереси има...

# 169
  • София
Ако целта е първи език - френски, 35-то трябва да бъде преди 18-то.
Да иска френски, но разликата и в приемните балове и в дзи не е огромна между двете училища и по Бел, мат и Фе.
Малката просто харесва повече 18то как изглежда.
В крайна сметка тъй като искаше нпмг, където няма да влезе избира компромисен вариант с профил природни науки с интензивен ФЕ в 18то. От полза е и че там втори език е англ, докато в 133то и 35то е руски.
Ели е с В1 и по англ и по немски и след 8ми клас или лятото мислим и с останалите езици да продължи да се занимава.
Разстоянието в случая не е е определящо.

Между другото ми изпратиха снимки на стаи в 35-то, както и на тоалетните вътре и нещата са си след ремонт и изглеждат ок. Не е лукс, но в никакъв случай не е потресаващо.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 10:25 от Aila

# 170
Благодаря на всички за съветите.  Късмет на всички деца:)

# 171
Здравейте, някой има ли информация дали действително в 127мо в 9ти клас се изучават посочените в сайта им 5 предмета на английски език - История и цивилизации, География и икономика, Философия,
Биология и здравно образование, Физика и астрономия. Или информацията не е актуална.
звънях по телефона да питам, обаче никой не вдига
Предварително благодаря

# 172
  • София
Точно щях да питам за 33ЕГ. Не открих почти никаква информация тук. Разглеждах статистиките от 10 и 12 клас и го сложихме над 1во. Четох, че базата е била стара преди 10тина години, имало е външен ремонт преди няколко. Трудно се намират снимки отвътре. Ще съм благодарна на всякаква информация.

# 173
  • Сф
О, 33 то преди 1 ви? Неее!
Аз съм в северозападните райони, не му е добра славата към момента. Също от моите познати никой не го е посочил нито миналата година ,нито сега. Сега, нали виждате баловете ? Знаете и вашия . Сега, ако няма никакъв друг вариант предполагам е опция. Но да сравнявате 1 во , за което се пише през пост с 33 то, не е ок.

# 174
Чувала съм лоши отзиви за 33 ЕГ.Определено 1- во е много по- добър избор, синът ми го завърши тази година.

# 175
33-то не е ли в Люлин?

# 176
  • София
Аз пък съм чувала добри отзиви за 33-то като за училище не от 1-2 ешелон както е прието да се казва напоследък Simple Smile . Резултатите от ДЗИ БЕЛ, сравнени с училища със сходен бал и профил са по-високи.
В Света Троица е, не е в Люлин.

# 177
За 17-то имате ли информация как е?

# 178
  • София
Здравейте, има ли що годе нормално училище с бал около 200-220? Живеем в центъра. Благодаря 😊

# 179
Здравейте, има ли що годе нормално училище с бал около 200-220? Живеем в центъра. Благодаря 😊

Румънската гимназия ? Мисля ,че има потенциал и ще се развива занапред .Малко е кофти района , но пък аз не го познавам добре и може да греша .
http://pgiire.com/

Общи условия

Активация на акаунт