Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 304
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Приети сме в 19то и сме много доволни, но все пак ще участваме на второ заради 32ро. И там балът се е вдигнал доста :/

# 226
  • Сф
Приети сме в 19то и сме много доволни, но все пак ще участваме на второ заради 32ро. И там балът се е вдигнал доста :/
В 19 то какъв е бала? Вдигнал ли се е и там ?
Касиопея, ако сте наредили желанията правилно, на ваше място щях да участвам във второ класиране. Нали знаете, че може да се придвижите само нагоре в желанията ?
(И да напомня, който участва във второ , да си подаде заявление на място в съответното училище от първо класиране. )
Иначе 134 то е много хубаво училище. Иврита е ценен и рядък език. На нас ни харесва. Има доста по - трудни езици. Въпрос на желание е научаването му.

# 227
  • София
В 19-то минималният бал за момиче за паралелка НЕ/Норв е 332.
Дъщеря ми е приета по първо желание в 134-то училище в паралелка АЕ/Иврит, много е щастлива. Училището много и харесва. Проучихме го обстойно, преди да го пишем на 1-во желание. Там иврит се учи като втори език.

# 228
В 19то нашата паралелка е с бал 334/336. Беше 323, мисля.

# 229
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Приета е щерката по второто си желание в Елисавета Вазова: Интериорен дизайн с ФЕ ... Ще участва във второ класиране за Интериорен дизайн с Ит.език - делят я 2 точки от последното прието дете и съм убедена, че ще се класира!
Успех на всички решили да пробват второ класиране!

# 230
  • В царството на игрите:)
Качени ли са някъде вече баловете от първо класиране за тази година в София?

# 231
Здравейте,
Някакво мнение за 47СУ?

Ако имате друга възможност, използвайте я.

# 232
  • София

Да, в сайта на РУО.

# 233
  • София

Да, в сайта на РУО.

Може ли линк, моля?
Благодаря!

# 234
  • sofia
В Ломоносов е. Ще участваме във второто класиране, за по-желана паралелка. Баловете са доста високи...

# 235
# 236
  • София
Синът ми е приет на първо класиране 134 АЕ с Иврит, софтуерни и хардуерни науки. Не му стига много малко за Природни науки ИЕ във 127 и мааалко повече за 7 и 1. Балът миналата година за 7 и 1 е мръднал за някои паралелки 10-16 точки. Дали да очаквам същото сега? 127 лично аз не го предпочитам пред 134, обаче този иврит.... Мнения по чуденките ми?
Аз бох го оставила в 134 точно заради иврита. Ще има работа цял живот покрай евреите и с ИТ познания

12 СУ е съвсем ок
47 СУ никога и в никакъв случай, освен ако детето не е активен спортист и не му трянва просто да се води някъде “на отчет”

Добавям в редакция съобщението на РУО София, 51 СУ май трайно излезе от “втория ешалон” училища и влезе в първия!

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 14:49 от get_real

# 237
  • София
Аз може би питам и за "третия ешелон". Някой, с мнение за 96-то в Люлин?? Не очаквах да се закачим на последното желание.

# 238
Да се отчета. Моето момиче е класирано в 127мо. АЕ/ИЕ Природни науки. Ще участва и на второ класиране, нищо  не губи.
Колкото до класацията на топ училищата според приемен бал смятам, че е абсолютно сбъркана заради различното балообразуване. 😀
Успех на всички.

# 239
  • София
96 си е прилично училище, не е топ но е приемливо. Живеем на близо, не съм виждала някакви крайности, както 97 примерно.
Нашата най-желана паралелка в 1во е с бал съпоставим с Френската...400 и точки. Явно и това училище се катери нагоре и вече е с 30-40 точки над нашия бал, тоест за моя син е мираж.

Общи условия

Активация на акаунт