Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 321
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
96 си е прилично училище, не е топ но е приемливо. Живеем на близо, не съм виждала някакви крайности, както 97 примерно.
Нашата най-желана паралелка в 1во е с бал съпоставим с Френската...400 и точки. Явно и това училище се катери нагоре и вече е с 30-40 точки над нашия бал, тоест за моя син е мираж.
В първо балообразуването е различно. И ние сме го писали. Вярно е катери се бала, но не може да се сравнява с Френската.

# 241
Здравейте! Гледам баловете на 32- то училище и те са с по няколко точки ( между 2 и 5) по - ниско от миналогодишните. Според вас с колко точки е реалистично да очаквам да спаднат на второ класиране? Възможни ли са големи разлики или смятате, че ще е като миналата година - до 7-8 точки? 15 - тина точки възможни ли са?
Има и голяма разлика в баловете между паралелката с руски и останалите. Тези, които  вече имат опит с училището могат ли да кажат намират ли разлика между нивото на ангажираност към ученето на тази и другите паралелки в годините напред?

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 17:34 от Karmelita111000

# 242
  • София
Да се отчета и аз, както очаквах класиран е в НФСГ Икономически мениджмънт с испански. Предните две желания са му НТБГ Бизнес администрация с испански и НТБГ Банково дело с немски, за да мръдне към НТБГ на Бизнес администрацията балът за момчета трябва да падне с 13,5, принципно гледах миналата година имат НТБГ паралелки с падащи с 14т. бал, та може би на теория не е невъзможно. Ще чакаме и второ класиране пък каквото стане. Но сме доволни и на двата варианта, знаехме си,че ще е един от тях. Просто тая петица по математика за годината му "изяде главата", но си мисля, че НФСГ си имя предимства - за нас по-удобна локация и това,че няма униформи. Някой с лични наблюдения от училището дали има в момента в темата ни?

# 243
И аз се интересувам от НФСГ и има ли голяма разлика в нивото сранено с НТБГ. Аз доколкото съм запозната и в двете има униформи, но може и да бъркам.

# 244
някой от вас виждал ли е ученик с униформа по улицата?

# 245
  • София
Аз да:)

# 246
96 си е прилично училище, не е топ но е приемливо. Живеем на близо, не съм виждала някакви крайности, както 97 примерно.
Нашата най-желана паралелка в 1во е с бал съпоставим с Френската...400 и точки. Явно и това училище се катери нагоре и вече е с 30-40 точки над нашия бал, тоест за моя син е мираж.
Нашата дилема е 96 или 137 , дали да подаваме за 2-ро класираме,.. моля за отзиви

# 247
  • Ланкър, планините Овнерог
Виждам, виждам. Из квартала тези от 125-то, а в метрото НГДЕК-ци.
Като така и така нямаше да е в хай-топ у-ще, гледах и да няма униформи.

# 248
аз не съм виждала скоро голям ученик, но може и да не съм гледала добре (покрай нгдек и 125-то нямам път)

# 249
Униформи най-много до 10 клас и след това ги изпускат.

# 250
  • Сф
Нашата дилема е 96 или 137 , дали да подаваме за 2-ро класираме,.. моля за отзиви
96 то много ясно.

# 251
Здравейте на всички,
Не знам дали въпросът ми е в правилната тема, но все пак ще го отправя тук.
Синът ни е приет в НПГПТО Ломоносов, но искаме да участва във второ класиране. При подаване на заявлението за участие във второ класиране, необходимо ли е да представя медицинското му свидетелство и проблем ли е, че все още не съм го качила в системата на МОН? Вече дори не виждам активна тази опция за прикачване на файл Sad
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 252
  • София
Здравейте, синът ми кандидатства в две области и е приет в едната, в другата не. Ще подадем заявление за второ класиране. Трябва ли нещо допълнително да се направи, за да участва във второ класиране и в другата област?

# 253
Здравейте, синът ми кандидатства в две области и е приет в едната, в другата не. Ще подадем заявление за второ класиране. Трябва ли нещо допълнително да се направи, за да участва във второ класиране и в другата област?
                Трябва да подадете там където сте приети, там където не сте автоматично участвате във второ.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:09 от Didia

# 254
Здравейте ,някой има ли мнение за 138 училище?

Общи условия

Активация на акаунт