Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 439
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Костадинова, най-добре за сега само четете. Като видите точките на детето, тогава питайте. Дори и да знаете, какви са възможностите на детето ви, то може да ви изненада приятно или неприятно.
Точно поради тази причина проучвам училищата от различните нива. Няма как да се предположи какви точки ще има и трябва да съм подготвена .Общо взето правя проучване в доста широк диапазон. Всичко се случва , а и както аз обичам да казвам - "Матурите не са само подготовка. Има доста други фактори ,които оказват влияние."
Колкото и да проучвате... директор или учители ще се сменят, децата не се повтарят, паралелки се разкриват и закриват според набора, нашите мнения са субективни и повърхностни... Моите и двамата искаха да учат немски, малкото се кълнеше в НФСГ, а накрая май ще завършат в едно училище и една специалност. Докато не видите поне точките от пробните матури на 2ри срок стреляте в тъмното. ☺️

# 331
някой от вас виждал ли е ученик с униформа по улицата?

Да, сутрин на път за работа минавам покрай търговско- банковата гимназия и ги виждам, масово са с фанелките на униформата.

# 332
  • София
Да се похваля, вчера моят си се записа в НФСГ. Много добри са и на двама ни първите впечатления. Ще се радвам след утрешното класиране ако се появят и други родители на ученици от гимназията😀
Дано се чувства добре там и му е на късмет.

# 333
  • София
Приятел на моя син също е записан в НФСГ. Също са с чудесни впечатления. Успех!

# 334
  • София
Излезе класирането 🙂 Ние сме щастливи.

# 335
  • София
И  тя е щастлива - 12 СУ - "Природни науки" -  с АЕ/НЕ

# 336
Аз ще имам двама тийнейджъри в 1-во СУ от септември. Бъдещият гимназист е много щастлив, че ще учи там и това е най-важното. Simple Smile

# 337
Ние се прекласирахме в 19то, щастливи сме. Simple Smile

# 338
И на второ е 127мо Английски / Испански - Природни науки. ❤️ Да и е на късмет!

# 339
Някой дали може да изкаже мнение за 96, 90 или 97 СУ в Люлин?

# 340
  • София
Детето трябва ли да присъства на записването? Ще мине по-удобно да го направя тази седмица без него, отколкото в понеделник с него.

# 341
Детето трябва ли да присъства на записването? Ще мине по-удобно да го направя тази седмица без него, отколкото в понеделник с него.
Не виждам детето за какво е Simple Smile
Но знаеш ли какво могат да измиалят някои училища.

# 342
При заявлението за второ класиране искаха подписа на дъщеря ми, при записването вероятно също.

# 343
Аз препоръчвам 96- то, Люлин.Познато дете беше доволно, изкара и добра диплома.

# 344
  • София
Ние записахме в 35-то
Детето с мен, подписва се на бланката. Но си беше оставила чантата в колата. Питам ги трябва ли ви ученическа карта, за да тича до колата
- не
Така че може явно и с дете на заем да се записвате 😜

Общи условия

Активация на акаунт