СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 004
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте ,

Преди време някой си беше направил труда да направи една подредба на училищата в София без тези ,които са в топ 10 и са с бал 400 -300. Опитвам се да я намеря, а не успявам.
Моля, ако някой я има да ми я прати на ЛС.

Благодаря предварително.
Нищо не е писала там личната.

# 436
на лицето кандидатства за работа в, какво писахте?
професионална паралелка в училище

# 437
  • София по рождение
Значи като прочета как НВО не отсявало математиците и колко са ощетени  и се изприщвам. За Един, два частни случая не може да се вадят генерални изводи.

Аз пък да кажа, че съм впечатлена как НЕГ продължава да е топ гимназия въпреки директора, която явно има мисия да съсипе училището. Тези деца заслужават по-добър администратор, както и модерно и адекватно на времето училище. Дано имат късмет и още следващата учебна година да се поздравят с нов директор.
Много вярно за НЕГ. Доста родители, минали веднъж през НЕГ, на които им предстоят още кампании се надяват на промяна там. Амин!

# 438
Хааааайде, готови сме и ние, йе!
Човекът е на лагер и заедно подредихме преди да замине, а моят ангажимент беше да въведа в системата от компютъра, за да не стане беля от телефона.
Парен каша духа и исках да е още на първия ден, че ако има проблем, да има време за реакция.
Приятно съм изненадана от системата, ясно обяснено, никакви технически проблеми, указания под път и над път, удобно и разбираемо.
Вписах двайсетината избрани паралелки за нещо като 6 минути с повторната проверка, а не съм бързала въобще.
Благодарности за всички търпеливи, които отделят от времето и енергията си да отговарят на въпроси в темата и да повтарят неща през пет реда - YOU ROCK!!!
Когато порасна, искам да имам такова търпение Heart
Наистина е лесно и добре направено всичко! Успех на всички деца!

# 439
Наистина е лесно и добре направено всичко! Успех на всички деца!
[/quote]

Съгласна съм Simple Smile за 8 минути днес пуснах 20 паралелки. Идея си няма защо толкова много, но нали да се застраховаме Simple Smile

# 440
  • София
Герани, моето уважение, ама явно нямате идея какво се учи по ПП мат, че  да определяте ДЗИ като нищо особено. Дъщеря Ви е  била лайстунг, ОК, браво. Още по старата система имаше обаче неща, които в лайстунг едва се засягаха (примерно тригонометрични функции, уравнения и неравенства), както и обратното, разбира се - неща в тогавашната профилирана на МОН не се изучаваха, докато в лайстунг, да. Но днес е доста по-различно, профилите изучават сериозно количество университетски материал, който в лайстунг преди две-три-пет години не е  ясно дали е бил учен, че да правим сравнения. В момента в немския отдел попаденията по мат са по-скоро слаби, та това "нещастно" 5 и малко на СМГ е показател за доста по-стабилни знания от тези на лайстунг в частта с мат конкретно..

И още нещо, гледаме само резултатите на децата, ама те са проекция и на преподаването..Да не се  заблуждаваме, че всички училища с такъв профил имат учители на ниво за профилирана подготовка..

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 21:09 от пенсионирана русалка

# 441
Лесно ги подредихме, след като веднъж се преживя, че няма да се учи в ТУЕС (за мое облекчение Simple Smile ), 21 паралелки за 8 мин. Като цяло се надяваме за 32ро, иначе реалистични варианти са ни 19то, 127мо, 105то, 138мо. Като цяло възможностите ме удовлетворяват, но разбира се, сме написали най-отгоре всички паралелки на Джон Атанасов, мечтите са си мечти.
  Сега основна грижа ми е как да предизвикам интерес към древногръцката литература.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 21:05 от лейди Рамкин

# 442
 Сега основна грижа ми е как да предизвикам интерес към древногръцката литература.
Изобщо не съм се старала. Направо изпратих линкове към филмираните произведения. Нямаше сила, която да ме накара да го натискам детето сточно с тия книги след седмокласната офанзива.

# 443
Изобщо не съм се старала. Направо изпратих линкове към филмираните произведения. Нямаше сила, която да ме накара да го натискам детето сточно с тия книги след седмокласната офанзива.
.                                                                         Качи ги на нас!

# 444
Момичета, моля за малко помощ, защото забих. Разглеждам статистика на РИО за Мин и максимални балове за 2022г. след второ и трето класиране. Прави ми впечатление, че за определени паралелки е поставена цифрата 0 в графата за момчета, а на други места графата е празна / няма посочена цифра/. Как го тълкувате това?  Моят прочит е, че там където е посочено 0, са останали свободни места и се влиза с всякакъв бал, а там където няма посочена цифра, че няма въобще места и приети или генерално бъркам?
Благодаря Ви и извинявайте, ако някъде е разисквано.

# 445
.                                                                         Качи ги на нас!
Амииии преди 4 години .. взимай списъка и пускай заглавията в Ютюб 😉

# 446
  • София
Аз преди 8 клас прочетох книгата на Кун и ми беше супер интересна, дори успях да лепна дъвка върху образа на Арес.
https://chitanka.info/book/1492-starogrytski-legendi-i-mitove

# 447
Ние днес подадохме в училище -гнездо, така пожела детето. 4 желания имаше само.
Успех на всички другата седмица.

# 448
  • София
Момичета, моля за малко помощ, защото забих. Разглеждам статистика на РИО за Мин и максимални балове за 2022г. след второ и трето класиране. Прави ми впечатление, че за определени паралелки е поставена цифрата 0 в графата за момчета, а на други места графата е празна / няма посочена цифра/. Как го тълкувате това?  Моят прочит е, че там където е посочено 0, са останали свободни места и се влиза с всякакъв бал, а там където няма посочена цифра, че няма въобще места и приети или генерално бъркам?
Благодаря Ви и извинявайте, ако някъде е разисквано.
А моят прочит е, че там където е посочено 0, няма приети момчета, респективно момичета в тази паралелка на съответното класиране. При всички положения "останали свободни места и се влиза с всякакъв бал" не е правилен прочит.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 20:15 от sanaka

# 449
Оценките от дипломата се появиха в секция оценки, но балът при желанията си седи все още 0. Така ли трябва да е

Общи условия

Активация на акаунт