СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 008
  • 934
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Герани, не разбрах каква е тезата. НВО и ДЗИ не можем да сравняваме. Този резултат на СМГ на ДЗИ МАТ показва, че явно им се е получил по-сложен теста, което не би трябвало да промени гаусовото разпределние на резултатите.
Предполагам никой не прави изводи, че СМГ запада и че не е място да се учи математика там. Simple Smile
Запада, запада... недейте изобщо да ходите там. Joy
Може пък и да ощастливим някое дете с тия размисли тук... Joy

# 421
  • София
Ако може да ви попитам и тук за най-добрата ми приятелка и дъщеря и и избраните паралелки, ако имате някакви отзиви. Какво да се размести или примерно със сигурност да не се пише

Цитат
Бих искала да помоля за отзиви и сравняване на няколко конкретни училища и паралелки за момиче с бал 330 или 314 в зависимост по две или по три математика.
Общо взето се интересувам от отзиви за тези училища -  105-то, Попов, Ломоносов, 55-то, 121 -во и ПГ по телекомуникации.
Как ви се струва подредбата, има ли нещо, което бихте разменили или изобщо не бихте посочили за момиче?
В момента са подредени по следният начин паралелките, в които има реален шанс да влезе спрямо бала. В началото съм посочила минималният бал след второ класиране

(306)105. СУ "Атанас Далчев"   Софтуерни и хардуерни науки            
(304)ПГ по аудио, видео и телеком."А.С.Попов"      48 Информатика   Системен програмист      
(292)ПГ по аудио, видео и телеком."А.С.Попов"      48 Информатика   Приложен програмист      
(282)НПГПТО "М.В.Ломоносов"                               52 Техника   Техник по комуникационни системи      
(275)55. СУ "Петко Каравелов"                                    Софтуерни и хардуерни науки            
(259)121. СУ "Г. Измирлиев"                                            Софтуерни и хардуерни науки            
(259)121. СУ "Г. Измирлиев"                                            Софтуерни и хардуерни науки            
(248)ПГ по телекомуникации                                       52 Техника   Техник по комуникационни системи      
(239)ПГ по телекомуникации                                       48 Информатика   Икономист-информатик      
(220)ПГ по телекомуникации                                       52 Техника   Техник по комуникационни системи      
Най-отдолу са посочени паралелки Софтуерни и хардуерни науки в 2. СУ "Емилиян Станев" , които са нови и няма известен бал, но за момента не желаят да ги сложат отгоре. Над тези има и още паралелки на ПГ по телекомуникации , 22-ро, 32-ро, 18-то, ПГ по дизайн "Елисавета  Вазова" и тн

# 422
  • София
Що се отнася до Делфт, ми не знам, в световните ранкиги е на 13-то място в света за инженерни специалности. Но ти вероятно си завършила MIT и затова не ти е топ. Joy И ако може линк коя общност, къде, на кой изпит и кога изобщо в световната история е изкарвала СРЕДЕН резултат от 100%.
Никакво 13-то място в света не е. В Европа е на 14-то, в света е на 47-мо! Не, че ме интересува, но да не заблуждаваме, все пак.
Ама ти освен, че не правиш разлика между ООП и ПП и очакваш среден резултат от 100% на изпит, и ранкинги не знаеш как да четеш. Joy На 47-мо място в света /понеже това по принцип е малко за завършилите MIT Joy / е общата класация. За Engineering and Technology, което именно казах, е на 13-то място в света: https://www.topuniversities.com/university-rankings/university-s … eering-technology  А именно по subject  е важната класация. Ако гледаме класации, де.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 18:07 от sanaka

# 423
  • Някъде на край света
Момичета, това тема за СМГ и ДЗИ ли е? Stuck Out Tongue Winking Eye
Който иска да учи в СМГ и има бал, нека си учи. Ако някой иска да се самоубеди, че СМГ върви надолу по правата на резултатите - добре.
Всеки има глава на раменете си и може да вземе информирани решение, нека не се мъчим всички да приемат позицията на един. Hug

# 424
  • София
Хааааайде, готови сме и ние, йе!
Човекът е на лагер и заедно подредихме преди да замине, а моят ангажимент беше да въведа в системата от компютъра, за да не стане беля от телефона.
Парен каша духа и исках да е още на първия ден, че ако има проблем, да има време за реакция.
Приятно съм изненадана от системата, ясно обяснено, никакви технически проблеми, указания под път и над път, удобно и разбираемо.
Вписах двайсетината избрани паралелки за нещо като 6 минути с повторната проверка, а не съм бързала въобще.
Благодарности за всички търпеливи, които отделят от времето и енергията си да отговарят на въпроси в темата и да повтарят неща през пет реда - YOU ROCK!!!
Когато порасна, искам да имам такова търпение Heart

# 425
  • София
Подадохме и ние, като последния списък го пренаредихме поне 16 пъти Laughing
Може да ползвате Tab бутона след като въведете кода на паралелката, излиза директно името на паралеклата и училището (вместо лупата) ...и другото внимавайте с бутона за добавяне "+" че е точно над "Подаване на заявление".
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 426
Това явно е тема за елитни училища. Благодарна съм на който там пусна линк към темата за неелитните гимназии, доста полезна ми беше ( и е), тук след излизането на резултатите, се оказа, че се разискват само варианти с бал над 450. Ние имаме 370, отивам да се срамувам в ъгъла.🤣

# 427
Това явно е тема за елитни училища. Благодарна съм на който там пусна линк към темата за неелитните гимназии, доста полезна ми беше ( и е), тук след излизането на резултатите, се оказа, че се разискват само варианти с бал над 450. Ние имаме 370, отивам да се срамувам в ъгъла.🤣
Ми то срам, не срам детето трябва да учи Simple Smile
Я кажи как подредихте училищата Simple Smile

# 428
Ако СМГ с ДЗИ Мат резултатите не е на ниво за всички - моля, забелязах и алтернатива в таблицата (не онази, дето бивните й липсваха): Профилирана гимназия "Св. Климент Охридски" в гр. Елхово е с 5,87. Няма лъжа, няма измама - кеф им Делфт, кеф им МИТ.

# 429
  • София
Значи като прочета как НВО не отсявало математиците и колко са ощетени  и се изприщвам. За Един, два частни случая не може да се вадят генерални изводи.

Аз пък да кажа, че съм впечатлена как НЕГ продължава да е топ гимназия въпреки директора, която явно има мисия да съсипе училището. Тези деца заслужават по-добър администратор, както и модерно и адекватно на времето училище. Дано имат късмет и още следващата учебна година да се поздравят с нов директор.

# 430
Ако СМГ с ДЗИ Мат резултатите не е на ниво за всички - моля, забелязах и алтернатива в таблицата (не онази, дето бивните й липсваха): Профилирана гимназия "Св. Климент Охридски" в гр. Елхово е с 5,87. Няма лъжа, няма измама - кеф им Делфт, кеф им МИТ.
Тази "провинциална селска гимназия"?! Не може да бъде!

# 431
Ама е така! В същото време в ППМГ Казанлък 56 деца среден успех 2.77.Anguished

# 432
Не знам от кого е цитатът, но селска не е - град Елхово!

# 433
Аз утре сутрин отивам за медицинско. Да си прикача, да не стане причина липсата му да не класират детето. Желанията ще редим утре вечер, до тогава й дадох срок да си помисли, та ако стане гаф в системата, да имаме време да отидем до училище гнездо. Понеже нашата лична работи само с бланки от книжарница, по-точно такива за работа, има ли друг с такава бланка, на лицето кандидатства за работа в, какво писахте?

# 434
  • София
Здравейте ,

Преди време някой си беше направил труда да направи една подредба на училищата в София без тези ,които са в топ 10 и са с бал 400 -300. Опитвам се да я намеря, а не успявам.
Моля, ако някой я има да ми я прати на ЛС.

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт