СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 030
  • 934
  •   1
Отговори
# 465
Оценките от дипломата се появиха в секция оценки, но балът при желанията си седи все още 0. Така ли трябва да е

И при нас е така. Но отгоре пише "* Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването". Явно има някакъв процес, който още тече. Спокойно. Ще излязат.

# 466
Само споко. Зареждат оценките. След като преди качиха една от олимпиадите почти сред последните, сега може да са решили да зареждат в обратен ред. Grinning
Оставих кандидатка сама да си реди желанията след като гледа демото на директора. Мина през търсачката, намери си кодовете, преписа си ги и накрая ме подсети да не забравя да си свърша моята част с декларацията. За 5 желания (реално е само едно, но реши да има и баластра) 5 минути от-до. Сега слушаме някакъв румънски метъл (грешка, босненски бил). Трябва да се учат и езици. Говорещите този език са толкова добри в математиката. Обаче смг-ците са много яки в музиката.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 22:42 от рони

# 467
  • Видин
Ама вярно едно и също през страница 🫣

# 468
  • София
Аз да питам защо неми зареждат оценките:)))

Шегичкаааа
Да ви кажа същото се пита през няковлко часа и във фейсбук групите свързани с тийнове иприме, в които съм:)))
Ние ще редим желания утре. Да се накани моя мамин златен все пак да потвърди реда на училищата, че уж го измислихме,ама не съвсем.
Искам да мине и това, за да се настройвам вече за дадено училище не за друго.Че сега ми е някак странно като не знам къде ще е все още.

# 469
  • Русе
Нашите оценки от свидетелството вече са качени! Успех на всички деца!

# 470
Има ли минимум брой желания при реденето, че ние писахме само три? 😀

# 471
Има. Едно. Достатъчно за подаване на заявление.

# 472
  • Пловдив
Ние написахме...цели 9!
Според статистиката от миналата година, ще я приемат в паралелката-първо желание.
На 2-ро и 3-то място сложихме паралелки с по-висок миналогодишен бал от нейния. Но са компромисни от гледна точка желанието й. Нататък малко...според желанията на приятелите й наредихме още 6 паралелки.
Дано сме подходили правилно.
Не й се месих.
Sunglasses
Хаярлия да е, както се казва! Hands Ok Hand

# 473
  • Пловдив
Няма.
И нашите са малко. Уточнявам, че това е приемливо за висок бал, извън София.

Има ли минимум брой желания при реденето, че ние писахме само три? 😀

# 474
  • София
Подадох и аз, след доста премисляне и местене синковец ги нареди най-накрая, изпринтих ги и после за нула време - той на вайбър, че е далече, ние с баща му на принципа на четирите очи.

Не се дразня толкова на безкрайните едни и същи въпроси, но не разбирам защо хората не четат. Не е 200 страници, 10 редчета е на един от екраните важното инфо. И там на някое от редчетата пише кога ще се появят тия пусти оценки от дипломата. Чудесен инфо.прием, кратко, точно, ясно. Инструкцията им е добре структурирана, с примери от екрана, пет странички е, чете се за отрицателно време.

И аз тръпна за бала, че при НПМГ нали има или състезание или олимпиада. Доколкото разбирам автоматично трябва да вземе по-високото.

Пожелавам на всички деца да влязат в желаното училище, да случат на деца и учители, и да са здрави!

# 475
И ние наредихме желанията. Отне ни 5-6 минути. Повече време ми отне да намаля медицинското до под 2 мв 😁
Сега се опитвам да вляза, но не може да ми зареди страницата. Има ли някой такъв проблем?

# 476
  • Sofia
С баща му наредихме каквото преценихме, ще му ги пратим да се съгласи:) Той е на море, утре се прибира и остава при баба му. Утре вечер ще подадем. Десет желания с триста зора - пет с бал над неговия, две - доста под неговия и там мислим, че ще е приет. Още 4 за пълнеж.

# 477

Никакво 13-то място в света не е. В Европа е на 14-то, в света е на 47-мо! Не, че ме интересува, но да не заблуждаваме, все пак.

Но, друго е по-интересно. Никъде не съм писала за 100 т. Изказвам мнението си много ясно, а то е, че не е нормално за МГ на ДЗИ да има ср.5,11.
Динчо, gadamer, къде ви е проблемът с моето изказано, даже не мнение, а учудване. Може пък с дъщеря ми все още да се чудим между две училища...и детето ми не е с 2 х 100 т., но с достатъчно да избира.
А, gadamer, и сега имам с какво да се похваля, голямото ми дете учи в наистина престижен в Европа университет, след много по-сериозните немски матури в Leistungsklasse.
Бъдете здрави и спокойни!

Кое не е нормално? Ако проследите сравнителната таблица на Дидева:

Само за илюстрация. Едва ли подготовката в тези училища рязко е спаднала за една година и децата масово са изостанали. Може да сравните трите миналогодишни ДЗИ ПП МАТ с тазгодишния ( така и не качиха темите от допълнителните ДЗИ по желание). Някак очакванията рязко се разминаха с действителността.
... може и да схванете какво и защо се е случило 2022 и 2023 на ДЗИ ПП Мат. Wink

# 478
desive78, ако не бъркам, ще ви стискам много силно палци за едно Икономическо развитие в училище, намиращо се на много приятна улица в Лозенец.

# 479
  • Sofia
Дидева, много благодаря за личното пожелание. Приемам го като знак за късмет!

Общи условия

Активация на акаунт