СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 985
  • 934
  •   1
Отговори
# 480
Подадохме. И оценки имаме, не че съм се тревожила. 😀 И заявлението разпечатах, и на компютъра го запазих. Абе 100 точки си пиша за оправна майка, доизпивам си бирата и си лягам.
Всички деца ще ги приемат, дано да е на правилното и желано място.

# 481
  • Бургас
Чета ви, че пишете кодовете за паралелките на ръка и се чудя защо се налага това?
Нали се появяват  автоматично от падащо меню, след избор на училището Rolling Eyes
Някакъв вид подсигуряване или просто са голям брой училищата в София и това е по-лесният вариант Smile
Успех на всички седмокласници Flowers Four Leaf Clover

# 482
Чета ви, че пишете кодовете за паралелките на ръка и се чудя защо се налага това?
Нали се появяват  автоматично от падащо меню, след избор на училището Rolling Eyes
Някакъв вид подсигуряване или просто са голям брой училищата в София и това е по-лесният вариант Smile

Извадих си инфо приема. Копирах го в ексел и пуснах един филтър и сортирах училища и паралелки.
Номерирах ги според желанието на детето и ги принтнах. До тук, може би 10 минути.
Влязох днес да подавам и като написах първият код паралелката се появи Simple Smile вместо да търся сред 150 училища и после пък всяка паралелка.
Метнах 30 паралелки. Прегледах ги и се оказа, че имам още 22 минути.

Похвалвам организацията по подаването.

# 483
  • Бургас
Ясно Wink В изобилието е причината Simple Smile Благодаря за отговора!
п.п. От Бургас съм и затова лесно си намерихме нужните паралелки, още повече, когато балът на девойката е прилично висок. Написахме 11 желания и се надяваме, че ще влезе в желаната гимназия Simple Smile

# 484
  • Б
Написахме 10 желания за младежа. От Бургас сме и ще ми е интересно тази година дали ще има изненади. Като гледам резултатите от ДЗИ немската е със среден бал по английски 5,80 ,105 ученика. Там всички отличници. Сигурно и тази година ще има най - много желаещи. Писахме и езикови и професионални паралелки .

# 485
  • София
Хора побърках се с тези желания! Качих девойка 1 на рейса в 00,02 мин. вчера за морето. Щастлива, доволна, а майка й да се чуди как да сколаса за 30 мин да нареди нейните 50 желания, защото сакън никъде няма да я вземат. Дано с рисуването поне да е успяла.. Другата я приеха в училище на МК. Доволна е - аз не. Но с нея за 1 час избрахме какво да се пробва и в МОН, май го прави за спорта, а не че ще се откаже от МК.
Вярвам, че на децата с високи балове е трудно да изберат това или онова училище, ама вярвайте и на тези като мен, с деца с балове под 400 - хич не е лесно...Защото вие избирате училище, а ние се надяваме училището да избере нас! Моят Exel ехеее колко е дълъг...
Не знам аз ли съм нещо...ама влизам в БГ мама в определени периоди. Т.Е като забременявах изчетох 2-3 теми преди да се включа, после за първи клас пак така- 3-4 теми за училището, в което смятах да кандидатстват децата. Седмокласната я следя от миналата година без да се включвам, за да придобия представа какво, как, кога. Не съм безработна, отнемаше ми много време, но смятах, че е редно така. Преди да апиша изчитам каквото е изписано последните дни. Не мога да разбера как на хората е по- лесно да зададат въпрос тук като за същото време могат  чукнат в гугъл същия или да скролнат с мишката малко?! Като например: Пуснете ми списъка с книгите за прочит? или Къде са ми оценките?
Поклон на "обичайните заподозрени", които неуморно и търпеливо изтърпяват всичко това! Flowers Hibiscus
Пак стана дълго...извинявам се

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 00:22 от bubara

# 486
  • София
И ние с девойката подадохме днес сутринта. Нацъкахме 24 желания, макар че според прогнозата на Санака Heart ще спре на 3тото. Младежът е приет в НУИИ, а майка им вече диша по- спокойно. Чакаме НГПИ и после 12.07.

# 487
Писахме днес желания, но на първи ред е 1.  Тази 0, която някой по-горе коментираха, че е първото желание, при нас нямаше такъв ред 0… много съм объркана 😞
Еми аз затова казвам да не вярвате на 100% на написаното тук.

избрахме какво да се пробва и в МОН, май го прави за спорта, а не че ще се откаже от МК.
Защо заемате излишно място в класиранията?

# 488
  • София
Нали се появяват  автоматично от падащо меню, след избор на училището Rolling Eyes

400+ са паралелките в София тази година.
Аз ЛИЧНО първо седнах с детето и филтрирахме по файла от РУО, а после, понеже то е на лагер, вчера седнах и копирах кодовете от там в системата, като гледах внимателно разчитането на всеки код.

# 489
Добро утро. Аз лично извадих кодовете предварително, за да не сбъркам. При нас са малко училищата и нямаше да е трудно и с лупата. Нямам търпение да попълваме, девойката ми е обещала довечера да реши. И да имаш възможност да избираш, хич не е лесно.

# 490
  • София
Писахме днес желания, но на първи ред е 1.  Тази 0, която някой по-горе коментираха, че е първото желание, при нас нямаше такъв ред 0… много съм объркана 😞
Еми аз затова казвам да не вярвате на 100% на написаното тук.

избрахме какво да се пробва и в МОН, май го прави за спорта, а не че ще се откаже от МК.

Когато го казахте първото обаче,  визирахте не нечие писание по принцип (със сигурност има много неверни),а такова на човек/хора, подвели с  прогнозите и обясненията си за класиранията някаква майка. А прогнози и вечни обяснения кое как стои с класиранията пускат хора с натрупан опит, които винаги подчертават, че въпросните балове са прогнозни и трябва да се пишат още желания за подсигуряване...Между двете  неща има голяма разлика. Слава богу, веднага  Ви опонираха хора, запознати с  конкретния случай и с явната грешка на родителя.

По второто - жената е написала май.. В правото са си, защото когато човек има дори и най-малки колебания между две места, може и в последния момент да реши друго. И ако не е участвал в класирането, няма как да го направи. Репликата Ви би била по-вярна и приемлива само в случай, че твърдо е  записано дадено дете някъде по най-голямото си желание, а за задоволяване на  родителско его участва в класирането. Понеже ще може да види къде би се класирало и без такова участие. Но дори и тогава решението е индивидуално...

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 07:15 от пенсионирана русалка

# 491
[/quote]

И аз първо изчитам и доста рядко пиша, ноооо 🤬😡🤬
Mia rulana има право детето, участва в класиранията! И то мястото, ако реши да не се запише, ще се освободи за следващо класиране!

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 07:15 от silvery

# 492
... дето участва, или майката участва Simple Smile Изобщо не говоря за конкретния случай. Това е форум за майки, все пак, никога няма как да знаем децата реално какво мислят, как са представени нещата и какво се случва в действителност... +децата никъде не могат да се запишат сами, без родителите.. пък и точно в 7 клас ще оставят целия избор и решение изцяло на 13-14 годишни хлапета..
Така че не взимайте за чиста монета всеки пост и коментар... А и няма смисъл от което. (вкл. и моя Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile )

# 493
Средният успех от ДЗИ по Мат 2023 г 😯
СМГ се е поизложило с 5.15 ср.успех, не е за вярване 😂 при този филтър в 7-ми клас!

Аз какво мога и не мога не е предмет на темата. Също, ако на някой Делфт е върхът на университетите, ОК 😂
5,12 по МАТ и то за СМГ ми боде в очите, това е далеч от 100 т.! Сигурно има причини за този резултат, които на мен не са ми известни 🤨
Изказвам мнението си много ясно, а то е, че не е нормално за МГ на ДЗИ да има ср.5,11.
За да не стават грешки, нали ДЗИ-то на СМГ е около 5.10 или там каквато прогресия е редно да се приложи?

# 494

Само за илюстрация. Едва ли подготовката в тези училища рязко е спаднала за една година и децата масово са изостанали. Може да сравните трите миналогодишни ДЗИ ПП МАТ с тазгодишния ( така и не качиха темите от допълнителните ДЗИ по желание). Някак очакванията рязко се разминаха с действителността.

Привет,
излезе ли статистиката за 2023 за ДЗИ ? Не успявам да я открия.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт