СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 989
  • 934
  •   1
Отговори
# 450
  • на Мелмак
На Санака прогнозните балове копирах преди две години, сега пак Simple Smile
Следвам я, ако имаше такъв бутон, бих го натиснала Simple Smile
17 желания цъкнах с първото кафе, тъй като беше първо, кодове писах и дописвах, защото, разбира се, не ги бях видяла, добре, че се познавам, иначе щях да реша, че паралелките са пропуснати Joy
Успех на всички деца, нашите желания тази година няма да се сбъднат, но младежа има алтернатива и си отстоява за нея, дано е доволен на финала!

# 451
Аз преди 8 клас прочетох книгата на Кун и ми беше супер интересна, дори успях да лепна дъвка върху образа на Арес.
https://chitanka.info/book/1492-starogrytski-legendi-i-mitove

"Митове" на Стивън Фрай е по-интересният разказ за боговете от този на Кун, според мен. Ето анотация на издателя: https://m.helikon.bg/222179-%D0%9C%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5.html

# 452
Много си дразня, че на моето дете не е качена дипломата още. Оттам и балът за паралелките й е 0. Искам да излязат цифри, за да видя дали сайтът изпитай.ме го е сметнал правилно.

# 453
  • София
Значиии бяха ме наплашили, че системата изхвърля и едва ли не 30 Мин не стигат. Ми да успокоя тези, които още не са почвали. Детето диктува кодове, аз пиша и поставихме рекорд-13 Мин за 67 желания+ медицинско
Дааа 67 . Много ме е страх да не остане детето некласирано 🤭
След като снощи редихме до 2 ч , днес питам баща й дали разгледа какво сме решили
- да, видях първите 3 и ми харесаха

# 454
  • София,Младост 3
Ако СМГ с ДЗИ Мат резултатите не е на ниво за всички - моля, забелязах и алтернатива в таблицата (не онази, дето бивните й липсваха): Профилирана гимназия "Св. Климент Охридски" в гр. Елхово е с 5,87. Няма лъжа, няма измама - кеф им Делфт, кеф им МИТ.

Без да омаловажавам постижението на тези деца ( браво на тях) , но някак си не са ми съпоставими резултатите на 142 явили се деца на ДЗИ по математика от СМГ  с тези на 9 деца явили от гимназията в Елхово.

# 455

Много малко математика... Допълваме с уроци по математика. Средата и децата са много добри. Базата е стара.Синът го приеха на първо класиране и той се записа.Яд ме е сега..можеше НПМГ, З1-во с математика и английски..133-то. 35-то, 32-ро.Успехът му падна рязко първата година.Имат много чертане и тежки специални предмети.А за чужбина, определено е по-добре профилирана гимназия от професионална гимназия.

Изключително полезно мнение, благодаря Ви, че се включихте!
Желание номер 1 е да има много математика. Притесняват ме резултатите от ДЗИ в 31-во по профила и изключително неподходящата за нас локация Sad, а това в момента е единственото училище предлагащо 2 паралелки с математика, където има шанс. ganis даде разумно обяснение за "ниските" резултати в 73-то, но от никъде не намирам информация за тези паралелки с математика в 31-во и за преподавателите.

ganis, много моля ако имате наблюдения/информация да споделите! Алтернативи остават 133-то, 32-ро просто езикова паралелка с английски, че май се отказа от СХН, и евентуално 22-ро.
Драго, през тази учебна година,  която измина 133.СУ нямаше профил по математика.

ganis 31-во е с математика. За него ми е питането ако имате поглед и може да споделите нещо за ниво на подготовка по профила?

133 и 32-ро са просто с езикови паралелки като алтернатива поради липсата на други профилирани математичски, в които може за се класира детето с бал 432 т (малък е много за СМГ и НПМГ)...

# 456
Естествено, не са съпоставими, бройките на явилите се ги правят несравними, може би и историята назад, но не ми се търси, в това спекулирам. Посочих ги като алтернатива на недоволните от СМГ. Закачка.

# 457
Това явно е тема за елитни училища. Благодарна съм на който там пусна линк към темата за неелитните гимназии, доста полезна ми беше ( и е), тук след излизането на резултатите, се оказа, че се разискват само варианти с бал над 450. Ние имаме 370, отивам да се срамувам в ъгъла.🤣
Недей така! Дъщеря ми е с 354 стандартен , както аз му казвам. И аз чета в неелитната тема, но и тук надниквам. Има много полезни неща извън страстите по СМГ и нещастието да изкараш по -малко от 5,50 на ДЗИ в елитна гимназия Simple Smile

# 458
Естествено, не са съпоставими, бройките на явилите се ги правят несравними, може би и историята назад, но не ми се търси, в това спекулирам. Посочих ги като алтернатива на недоволните от СМГ. Закачка.
Аз пък шапка им свалям на децата от Елхово. Имат моето огромно БРАВО!!!

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 21:06 от Владимир Христов 735528

# 459
Оценките от дипломата се появиха в секция оценки, но балът при желанията си седи все още 0. Така ли трябва да е

?!
При нас не са излезли, ще подаваме утре, ще чакам може да се синхронизират отнякъде тез оценки!?

# 460
  • София
Глупав въпрос ми изниква, но за бала нали се взема средна оценка през трите години по даден предмет? А не само от 7ми клас? Че гледам излезли са оценките, но са само от седми клас.

# 461
  • София
Само 7-ми клас влиза в балообразуването.

# 462
Писахме днес желания, но на първи ред е 1.  Тази 0, която някой по-горе коментираха, че е първото желание, при нас нямаше такъв ред 0… много съм объркана 😞

# 463
Успяхме от втория опит. Първия път попълвах сам 75 желания и системата ме изхвърли точно при подаване на декларацията за съгласие. Втория път накарах детето да ми диктува и успях да подам желанията 8 минути преди изтичане на времето.

# 464
  • София
И аз нацъках къмто 28 позиции. За някои много се колебая, но... компромиси. Дано не се стига до тях.
А ММ седнал да ми спори и да не ми хваща вяра, че не рискуваме някой да ни измести от мястото на първо класиране, ако чакаме второ. Накрая след "честна пионерска" от мен криво-ляво ми повярва.

Общи условия

Активация на акаунт