СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 930
  • 934
  •   1
Отговори
# 510
Редиш нови желания в 3 класиране и със същото заявление участваш на 4-то.
Няма как да прескочиш третото, защото на 4-то няма отворен портал в който да заявиш желанията.
Това не е вярно. Трето и четвърто са с отделни заявления.

# 511
Редиш нови желания в 3 класиране и със същото заявление участваш на 4-то.
Няма как да прескочиш третото, защото на 4-то няма отворен портал в който да заявиш желанията.
Това не е вярно. Трето и четвърто са с отделни заявления.
Съгласна съм и съжалявам за заблудата!!!

Така е, отделни заявления са.
Значи може!

# 512
Няма как на 3-то и 4-то класиране да се използват едни и същи желания,защото свободните места на 3-то и свободните места на 4-то нямат нищо общо.На 3-то се попълват свободните,а на 4-то излизат нови свободни.Може да има еднакви места на двете класирания само в най-искобаловите у-ща , които остават свободни и след 4-то.

# 513
  • София
Последните години и в СМГ редовно има места и на 3то и на 4то класиране. Аз лично така и не успях да си го обясня това, но навсякъде може да има по някое свободно място. Въпросът е че буквално са по 1-2 места тук там.

# 514
Здравейте, искам да питам дали правилно съм разбрала,че след подаването на желанията  можем да правим корекции онлайн до 7.07 преди да затворят системата?Девойката се сети,че е могла да добави още едно училище!Ще се гръмна.

# 515
А защо би пропуснало трето? Местата за четвърто ще са още по-малко, мисля.

Ако в 3-то няма места, които му харесват, но на 4-то излезе нещо "по мярка".

# 516
Приключи се, попълни си онлайн желанието и подаде. Ей, голяма мъка е да не знаеш какво точно искаш в 7. клас и да се разкъсваш между старото и познатото и новото и неизвестното. Дано да ѝ е на късмет и да попадне на задружен клас и отдадени учители, с каквито е имала щастието да общува през последните 7 години.

# 517
  • София
Здравейте, искам да питам дали правилно съм разбрала,че след подаването на желанията  можем да правим корекции онлайн до 7.07 преди да затворят системата?Девойката се сети,че е могла да добави още едно училище!Ще се гръмна.

Може, може, лесно при това. Отложете гърменето.

Доста рисковано ми се струва това чакане на "нещо по мярка" до последния момент, но всеки сам си преценЯ, нали...

# 518
Ние като големи оптимисти сме писали само Математическа гимназия и Езикова гимназия, защото това са единствените читави училища тук(за Кюстендил става въпрос). Сега ме гложди мисълта, че трябва да редактирам и да добавя и 1-2 от неелитните училища за резервен вариант. За МГ ще има 356.5 точки, а за ЕГ има 402.25 точки. Питането ми е какво се случва, ако не я приемат в никоя от дветете гимназии, дали може в трето класиране да се добавят нови училища и специалности или играем само за тези 2 до края 🙀

# 519
  • София
Аз викам да се гръмнем групово и децата да се оправят както преценят....
"Ние сме лошите в страшния филм,
тъй пожела си съдбата...
Мъжки момичета, знаем сами -
лоши ще бъдем докрай!" - както пее С. Трифонов

# 520
Ние като големи оптимисти сме писали само Математическа гимназия и Езикова гимназия, защото това са единствените читави училища тук(за Кюстендил става въпрос). Сега ме гложди мисълта, че трябва да редактирам и да добавя и 1-2 от неелитните училища за резервен вариант. За МГ ще има 356.5 точки, а за ЕГ има 402.25 точки. Питането ми е какво се случва, ако не я приемат в никоя от дветете гимназии, дали може в трето класиране да се добавят нови училища и специалности или играем само за тези 2 до края 🙀
.                                                          Виж колко е мин. бал за посочените гимназии от мин. година и ако е с поне 15т. точки ще е достатъчно. Както си погледни статистиката на успеваемост от двете години.

# 521
А може ли дете, записано на първо/второ класиране да участва в четвърто (или по-нататъшно) класиране, без да е участвало в трето?
              Може.
Не може!

Може, не може… я най- добре звъннете във вашето РУО и питайте.

# 522
  • Видин
В голяма вътрешна драма участвам. Подредила съм ги от най-желаното към най-нежеланото и въпреки това ме гложди мисълта да не съм объркала нещо и мира не ми дава. Уж всичко е наред, 100 пъти прегледах кодове и имена на паралелки, но...

Cuckoo, подкрепям. Дечко си цъка на игри цял ден и хич не му дреме аз на какъв огън се пека Joy

# 523
Хаха, и мен същият огън ме гори, но поне дъщеря ми проявява съчувствие. Не, че е спряла да си цъка игри, де...

# 524
В голяма вътрешна драма участвам. Подредила съм ги от най-желаното към най-нежеланото и въпреки това ме гложди мисълта да не съм объркала нещо и мира не ми дава. Уж всичко е наред, 100 пъти прегледах кодове и имена на паралелки, но...

Cuckoo, подкрепям. Дечко си цъка на игри цял ден и хич не му дреме аз на какъв огън се пека Joy
Като не му дреме, успокой се и ти Flowers Cherry Blossom Подредили сте по ред на желание, т.е. все ще е доволен!

Вчера девойката мръдна една паралелка мноооого напред, а изобщо не й влизаше в мераците, бях я сложила в разширения списък за информация само. Пак показах учебен план (който детайлно стрвнявахме с желаните паралелки в желаното училище, за същото училище е и тази) и тя каза "Ей, само ме разубеждаваш, значи! Не се притеснявай, искам го и това, просто се притеснявах, да е по-напред... Спокойно, това е истинския ред на желания. Подаваме."
Ами, дишам спокойно до 12ти, пък...

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 12:56 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт