СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 69 939
  • 934
  •   1
Отговори
# 495
Написахме 10 желания за младежа. От Бургас сме и ще ми е интересно тази година дали ще има изненади. Като гледам резултатите от ДЗИ немската е със среден бал по английски 5,80 ,105 ученика. Там всички отличници. Сигурно и тази година ще има най - много желаещи. Писахме и езикови и професионални паралелки .
.                                                              Както всяка предходна година най-висок бал ще е в ППМГ.

# 496
  • ВАРНА
Vasilisa1111, вчера случайно мернах статистика на сайта на данибон.

Аз съм с други тревоги. Нали няма никаква опасност мон да закъснеят с календара и записването да започне след 13.07. По принцип всичко е възможно, но не се е случвало последните години, нали?

# 497

Аз съм с други тревоги. Нали няма никаква опасност мон да закъснеят с календара и записването да започне след 13.07. По принцип всичко е възможно, но не се е случвало последните години, нали?
.                                                                       Срокът е записан в заповед на министъра. Длъжни са я да я спазват. Ако не, ще има наказания в МОН, на отговорните лица по организация на процеса.

# 498

Намерих я. Благодаря. По повод записването, не мисля, че може да се случи.

# 499
Прасунчо, сега и мен разтревожи, ние на 14 пътуваме. Дано всичко си е по план, иначе ще търся дядо му за съдействие.

# 500
  • ВАРНА
Благодаря ви, че внесохте успокоение Simple Smile

Що се отнася до класации и успеваемост на дзи, изобщо не разбирам драмата на някои. Аз без частни уроци не си представям изобщо гимназиалния етап. Идеята е "да се молим детето да попадне на читав клас и среда". Щото и в мг имаше насилие и интриги. Ей там точно сред отбраните след 4 клас деца.

# 501
  • София
Днес се появиха оценките от свидетелството в инфоприем (не че съм се била затръшкала за тях Simple Smile ).
Направих и една корекция в подреждането на желанията. Притеснявах се дали ще трябва да въвеждам наново целия списък, оказа се, че не, просто и удобно е.

# 502
Другата я приеха в училище на МК. Доволна е - аз не.

Ей това ми се заби в погледа! Щото аз не съм сигурна дали съм доволна от приема в училище на МК! Приеха я от раз! Даже нямаше съмнение, че влиза .... НОООО .... имам известни притеснения. Средата - повечето деца ги познава и са в доста добри отношения. Това не ме притеснява толкова ..... Мнението за училището към МК (поне в нашия град) е че подготовката по общообразователните е на заден план и това ме тормози!
Ще изчакаме МОН да видим къде ще ни сложи на 1-во класиране и тогава ще решим. ще има една нощ да реши МК или МОН.

# 503
Вече разбрах,че ако приемат детето на второ класиране някъде и го запиша и след това излезнат свободните бройки за трето класиране и трябва да го отпиша и наново да подадем заявление....но къде излиза информацията за свободните бройки за трето класиране?На сайта на всяко училище,в сайта на РУО,къде?

# 504
в сайта на РУО

# 505
Но къде излиза информацията за свободните бройки за трето класиране?На сайта на всяко училище,в сайта на РУО,къде?
Тези двете + инфоприем.

# 506
А може ли дете, записано на първо/второ класиране да участва в четвърто (или по-нататъшно) класиране, без да е участвало в трето? Като си оттегли документите в съответния момент, разбира се.

# 507
А може ли дете, записано на първо/второ класиране да участва в четвърто (или по-нататъшно) класиране, без да е участвало в трето? Като си оттегли документите в съответния момент, разбира се.
              Може.

# 508
  • София
А защо би пропуснало трето? Местата за четвърто ще са още по-малко, мисля.

# 509
              Може.
Не може!

Редиш нови желания в 3 класиране и със същото заявление участваш на 4-то.
Няма как да прескочиш третото, защото на 4-то няма отворен портал в който да заявиш желанията.

Общи условия

Активация на акаунт