Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 676
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Определено ще има размествания навсякъде. По всяка вероятност и ние ще освободим 1 бройка в специалност Рекламна графика в НГПИ, че най-малко клоним натам. По МОН сме приети в ПГД, а в НПГПФ май също ще ни огрее с оценка 5,83. Успех на всички с второто класиране и не губете вяра!

# 211
Днес затишие, явно няма мераклии в групата за МОНски паралелки.

# 212
Определено ще има размествания навсякъде. По всяка вероятност и ние ще освободим 1 бройка в специалност Рекламна графика в НГПИ, че най-малко клоним натам. По МОН сме приети в ПГД, а в НПГПФ май също ще ни огрее с оценка 5,83. Успех на всички с второто класиране и не губете вяра!

Не просто ще ви огрее в НПГПФ, ами ще влезете с 300 в коя да е паралелка! Grinning

# 213
Здравейте! Следя темата, и понеже ще вървим успоредно в класирането на МОН и на НПГФП, някой има ли представа как точно се реализира приемът в НБУ след завършване, например на Фотография в гимназията, доколкото видях, трябва да имат споразумение….би трябвало в НБУ да започват от втори курс, или аз нещо не съм разбрала?
Точно така, за другите специалности не съм наясно, но за Фотографията завършилите в НПГПФ със специалност Фотография, започват от втори курс в НБУ.

# 214
За Илия Петров само деца с оценки до 4:60 на второ, което са 5-6 деца под тези 52 на първо... явно не е като миналата година. Дали като излезне второ класиране за Приложното и класирането на фотогравското може да чакаме още размествания?

# 215
  • софия
За Илия Петров само деца с оценки до 4:60 на второ, което са 5-6 деца под тези 52 на първо... явно не е като миналата година. Дали като излезне второ класиране за Приложното и класирането на фотогравското може да чакаме още размествания?
Това откъде се знае?

# 216
На сайта в прием го пише.

# 217
Ти да видиш!

Това са само 6 деца. (За разлика от миналата година, когато са били 21!!!)
А по принцип днес до края на деня би трябвало да тече записване след първо класиране.
За да обявят това нещо още от сега, значи почти не са им останали свободни места след първо класиране. А всички с еднакви оценки така или иначе трябва да бъдат класирани, ако трябва надпланово. Thinking

# 218
Вълнение за Монските училища има ли? 51-во, 3-то, Елисавета Вазова, Княгиня Мария Луиза? Любопитно ми е има ли насочили се натам? Също така дали има деца желаещи да си пробват късмета в така желаните езикови? Аз днес се хванах за главата, когато излязоха резултатите. Та аз почти нищо не знам - нито как се кандидатства за второ класиране, нито кое училище какво е, локации, ниво... Изобщо не съм имала време и фокус. Някак Мон ми беше много далечен план Б и сега се чувствам неподготвена. Понеже дъщеря ми е на много чувствителен и болезнен кантар с оценките в художествените гимназии, аз съм доста притеснена, чакам и гриза нокти, но в същото време не ми се ще да игнорирам възможността за Мон училище...  Че знае ли се, да не останем без 😓

# 219
  • София
Там, където сте приети в момента, отивате и подавате молба за второ класиране. Ако пък ви харесва мястото от първо, направо се запишете. Ако, дай Боже, ви приемат в някое от художествените, ще се отпишете от монското.

# 220
Дъщеря ми е приета по първото си МОН-ско желание - Княгиня Мария Луиза - сценичен костюм, но е адски нещастна заради обявеното второ класиране в НУИИ, това и беше мечта. Цял ден плаче. Чакаме и полиграфията евентуално, но пък там хич не иска. Нямам идея дали като излезе класирането там и второто в Приложното има шанс да се размести нещо в изящното.

# 221
  • Once there was a Hushpuppy...
Не се вълнува моя нито грам от МОН-ските, за разлика от другите към МК....
Приет в ПГО, аз подадох за всеки случай. Но, все още ще чакаме и МК и по-предно място от нашите желания в МОН. Имаме желания за паралелки и в ПГД и ЕГ и СГСАГ. Така че, ние продължаваме. Чакането е безкрайно!!

Иначе за надпланов прием също питах в НУИИ, категорично няма да има ми каза директорката. Нямат място за повече ученици.
Предполагам, че ако от тези 6 деца има отказали се, ще започнат да звънят надолу докато запълнят бройката.

# 222
Ходихме днес да гледаме изпитната рисунка в НУИ Варна. Много е доволно детето от обратната връзка и от уважението, което показва комисията.

Но понеже е приета по първо желание в езикова гимназия, мястото  ѝ в НУИ ще се освобои за някой сладур от резервите. Една от добрите ѝ приятелки, например, е с реални шансове да влезе, та се надяваме да има късмет.

Пожелавам на всички деца да са доволни през следващите 5 години и да не съжаляват за избора, който са направили (или който съдбата е направил за тях) Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 223
  • по света
Амели, аз цял ден си мисля колко е хубаво, че има хора, като теб които помагат. Сигурна съм, че си имаш и друга работа, но определено внесе спокойствие в деня ми днес. Много ти благодаря за това!
И аз с толкова благодарност си спомням как ми вдъхна кураж когато я питах преди години и ето моята госпожица е в 11 клас вече

# 224
Здравейте! Дъщеря ми е приета в Мария Луиза, моден дизайн с италиански. Моля за мнения за училището, тъй като тя искаше във Вазова, но за съжаление не й стига бал(а и надали ще й стигне и на второ класиране).

Общи условия

Активация на акаунт