Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 116
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Успешна учебна година на всички деца, много творческо вдъхновения, много работа , много сериозно отношение към рисуването, много постижения и добра оценка на вложения труд! Попътен вятър на всички!

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 11:42 от _re_ge

# 571
  • софия
И? Кой е новият директор на Св. Лука?

# 572
Честит първи учебен ден! Пожелавам на всички деца да творят със сърцата си и да се чувстват у дома си в новите си училища!

Амели, не са обявявали нов директор на приложното. Балева не присъства на откриването, казаха, че била възпрепятствана. Вчера я нямаше и на родителската, а текстила ще се води от друга учителка, която се представи като заместник на Балева.

# 573
  • софия
Ооооо дано е просто застъпване на работни ангажименти, служебни пътувания и тн а не свързани със здраве неприятности!

# 574
  • Ланкър, планините Овнерог
А може просто още да не казват официално за пенсионирането й. Все пак си е на 70г жената, нищо че грам не й личат.
На мен ми е интересно дали новият директор ще е този, за който се подозира явно отдавна. Учител е, според дъщеря ми е екстра. Ама да не пускам и аз мухи, въпреки че явно си е обществена тайна.

# 575
  • софия
Е, щом са обявили, че е възпрепятствана значи все още е тя.
Всъщност преди малко поредното, което чух е ще е тя до края на 2023. Пък дали няма да стане до края на учебната ще видим Simple Smile

Допълвам: аз чак сега видях на re-ge поста с рисунката. Много хубава идея, а според мен няма нужда и да се трият

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 16:47 от Амели

# 576
  • Ланкър, планините Овнерог
Вкарах я в конспирацията, значи Simple Smile

# 577
  • Once there was a Hushpuppy...
Честита да е новата учебна година за всички ни!
Много да са здрави децата, да творят с желание в приятна среда, да имат вдъхновение и да срещнат много нови приятели!

Заместник-директорката по творческа дейност е временно изпълняващ директор на НГПИ. Дано всичко е наред!

Искам да попитам в Школо ли е дневникът?
И къде може да се види програмата?

# 578
Програмата вече е качена!
Честита да е новата учебна година за всички ни!

Искам да попитам в Школо ли е дневникът?
И къде може да се види програмата?

Дневникът в Св. Лука е на НЕИСПУО и все още няма качена програма.
Успешна, здрава и творческа учебна година!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 22:41 от mama_mia_ma

# 579
Честит първи учебен ден на всички деца!!! Нека да им върви по вода и да се забавляват по време на новото начинание. Посрещането в Свети Лука не беше лошо (харесаха ми цветните деца, това че пускат Рамщайн и Куийн), много се зарадвах също, че така са ги събрали със специалност Метал - някак има баланс. Всички специалности са по двойки, явно това им е системата, просто не го знаех. Въпреки, че вчера не можахме да се запознаем с класния ръководител (откривал изложба), днес децата бяха с него в класната стая. Дъщеря ми не е успяла да са очарова - бил малко строг и сърдит, но аз и казах: има време да се опознаете, може да се е изтощил от изложбата вчера, може да не му е ден - случва се. Позитивно съм настроена и се надявам да се стиковат добре, както и със съучениците и. За директорката и аз разбрах, че е възпрепятствана поради други ангажименти, не са казвали, че се пенсионира. Съжалих малко, че не се уговорихме да се познаем някак и да се видим с вас момичета. Също така, за съжаление, не успяхме да се ориентираме с родителите от играчки и метал да си направим група във Viber, WhatsApp и подобни, но предполагам и това ще се нареди с времето. Кандидатирах се за член на родителското настоятелство, никога досега не съм го правила и не съм се "бутала", но този път прецених, че по един или друг начин мога да бъда полезна -  познавам и съм работила с повечето филмови студиа в България и може един ден това да е полза на децата, поне да ги разходя из Киноцентъра или да помоля колегите там да им покажат работния процес, декорите, компютърните програми, сторибордите... Дано да съм от помощ.
Разкажете вие, как се чувствате за класовете, класните ръководители, какво е първото ви впечатление?

# 580
  • София
Aaa, Dendri, мен Dame ме разпозна. Joy Ама то не е трудно, имайки предвид, че съм майка на единственото момче в класа. Joy
Класната им е много сладка. А и другите учители ми харесаха. Младежът след днешния ден се клатушка от притеснение в превъзбуда. До преди малко бяхме на пазар за материали. Аз още се опитвам да преглътна сумата.
Не успях да намеря равностранен триъгълник със страна 35см. Някой да има идеи?

Успешна да е годината, изпълнена с много творчество!

# 581
  • София
Покрай студентката и ученика, за които все чертожни и художествени материали купувам, истината е в книжарницата във фоайето на УАСГ. Всичко, което се сети да иска някой учител, го има. 😃

# 582

Не точно равностранен, но доста огромен правоъгълен купих преди 3 години за скромната сума от 30 лв.( май беше немски) от книжарницата на УАСГ ( само там намерих толкова голям и разбрах от тях, че те са вносители). В началото сумите ти правят впечатление, а после претръпваш, и тъкмо си научил цената на картона и следващия път е с нова. 🙃

# 583
Здравейте!
От много време ви следя какво пишете,винаги сте ми били полезни и успокояващи за въпросите,които си задавах за уроците по рисуване,кандидатстването, изпитите. 2 години ходихме всяка събота и неделя на уроци, без почивка и накрая усилията бяха възнаградени.
Моето момиченце също е прието в НГПИ,толкова мечтаният метал.
Ще се радвам да се свържем и с другите мами от класа

# 584
Aaa, Dendri, мен Dame ме разпозна. Joy Ама то не е трудно, имайки предвид, че съм майка на единственото момче в класа. Joy
Класната им е много сладка. А и другите учители ми харесаха. Младежът след днешния ден се клатушка от притеснение в превъзбуда. До преди малко бяхме на пазар за материали. Аз още се опитвам да преглътна сумата.

Хахах, другия път и аз се надявам да се разпознаем. Много се радвам, че сте харесали класната и учителите. Направи ми впечатление, че дамите - курсови ръководители отнесоха доста възторжени възгласи и ръкопляскания от големите деца. Нашия учител не толкова, но пък ще поживеем - ще видим. Иначе другите учители ги харесах много, има доста млади и вдъхновени преподаватели, по-възрастните също ми се сториха големи симпатяги. Утре ще ходя по книжарниците - дано да намеря такива големи пособия. Благодаря на всички за инфото за книжарницата на УАСГ!

Здравейте!
От много време ви следя какво пишете,винаги сте ми били полезни и успокояващи за въпросите,които си задавах за уроците по рисуване,кандидатстването, изпитите. 2 години ходихме всяка събота и неделя на уроци, без почивка и накрая усилията бяха възнаградени.
Моето момиченце също е прието в НГПИ,толкова мечтаният метал.
Ще се радвам да се свържем и с другите мами от класа

Serendipity84, моето момиче е в Играчки, но е в един клас с вашето от Метал. Много интересна специалност ми се стори - страхотни неща ще правят. Ще се радвам също да се свържем. Можете да ми пишете и на лични. Ще е хубаво да си имаме контактите.
Доколкото разбрах по общите художествени предмети ще се събират и с други класове и ще бъдат по-големи групи в залите. Страхотно е, че имаме тази тема, за да се информираме взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт