Друга жена във връзката

• 17 642
  • 415
  •   1
Отговори
# 375
Авторката е силно афектирана, чувства се много зле физически. По добре да замине за няколко дни, да се успокои. Квото има да стане, ще стане. То достатъчно вече е станало. Не знам, ако има близки в друг град, да замине ако може още днес там, без да му вдига телефона и без изобщо да му казва, че заминава някъде. Белким ромеото се стресне малко, като се прибере от работа, зажаднял за чат, а няма кой да му сложи вечеря и да му сипе ракия. Оная като е омъжена, как ще хукнеей така в чужд град. Може само да му остави една бележка, че го оставя да си обсъждат с колежката личния живот на воля, но без да обсъждат нейния личен живот, да не стане нужда тя да обсъди техния личен живот, в който тя е третата страна, с четвъртата страна в случая. А на бас, че тоя мерзавец ще се пропикае от страх.

# 376
Как ""само за един чат" ? Че то това си е по-голяма изневяра от секс с някаква и чао. Защото е емоционална изневяра, защото му взема вниманието и мислите. Това за мен е непростимо. Аз искам моя мъжда ме гледа в очите и да вижда само мен. Ако вижда друга,е свободен да си върви при нея. Веднага. Аз няма да плача за някъв дето не ме иска. Ще си намеря трима дето ще ме гледат мене в очите.

# 377
Авторке, а ти сега готвиш ли му, продължаваш ли да харчиш твоите пари за покупки?

# 378
Момичета, ситуацията в която изпаднах не я пожелавам на никого. Беше ми гадно, стресиращо, в безизходица бях. 2 пъти съм участвала в дискусии във форума по други теми  и отношението там беше различно. Реших да споделя и сега, но вашите нападки и обиди към мен ми подействаха доста зле. Помолих темата да бъде приключена от модераторите. Ако някой иска да общува с мен може на лични

# 379
Но той ми заяви, че никога няма да се откаже от мен, но иска и да продължи разговорите с нея, не е ясно докога.
Временно можело да се наложи да живеем тримата, не физически разбира се, а да си дели времето между мен и нея.
То това ако не е изневяра, при това свръх унизителна, какво е.
Цуре, успокой се първо. Не те нападаме ние. Хора, минали през нещо подобно, ще ти повярват.

# 380
Успех, цури! Дано всичко се развие възможно най-добре за теб.

# 381
Азне съм прочела "нападки и обиди" към теб, авторке. Това, че хората ти пишем да разкараш тъпанара не е нападка и обида. Това, че ти искаш тъпанара да те заобича е нападка и обида сама към себе си. Намери си достойнството някъде и си тръгни от обидната ситуация, в която сама седиш.
Успех.

# 382
Неслучайно от началото казвам, че реакциите на авторката са несериозни.
Няма начин майка зорлем да въвлича детето си в подобни драми
Уви, познавам такива жени, които превръщат децата си в кошче за душевни отпадъци.
Винаги ми е изглеждало много невротично, да тичаш при детето си да ти решава проблемите.

# 383
Не познавам жена, която след дългогодишен брак да не е дала шанс и да не се е лутала в шок при реална изневяра. В 99% от случаите пак - те са вземали решение и са загърбвали, за да си спестят унижението.

Но каквото и да е, Сури.. Отношенията с мъжа ти са ваши, не трябва да намесвате детето си в тях!

# 384
Цура, струвате ми се доста мека като характер и ранима.
Това че някои дами са доста резки в темата, не е към вас, а е тяхната реакция как биха постъпили. Не го приемайте лично.
Вземете за себе си приемливо решение. Вашият живот нямакак друг да го живее.
Каквото и да решите, ваше си е и няма никакво значение кой какво пише тук.

# 385
Минала съм през това - чатове, купуване на апартамент само на негово име и убеждение, че тона е любовта на живота ми и трябва да се боря за него. Затова и бях по-рязка.
Искаше ми се да е имало някой да ми каже, че това не е редно и не е нужно да се оставям да ме унижава.
Вместо това приятелките ме съветваха, че трябва да правя компромиси, защото е така в живота, не може иначе.
Та постоях доста.
И добре, че той прекали и ме изгони за пореден път, това беше последната капка и си тръгнах окончателно. После ми рева да се връщам.
Това, че не се върнах беше най-доброто решение. Сега съм с човек, с който компромисите са какъв да е цвета на килима, а не да правя компромис, че вършее из сайтовете за запознанства.
Както и да е, Цура, пожелавам ти да вземеш решението, което е най-добро лично за теб. И да си щастлива.
Не се сърди на съфорумките, лошото им отношение е насочен към твоя мъж, не към теб.

# 386
И аз мисля, че няма нищо обидно. В такива ситуации краят е предизвестен. Дори и да не е сега, а години след чатовете. Но важно е наистина да се запази достойнство, защото когато го имаме, всичко е по-лесно после. Успех от мен!

# 387
  • София
Авторке, целта ни не е да те обидим, а да ти покажем, че трябва да се самоуважаваш и да бъдеш уважавана. Защото всяко от нас се поставя на мястото ти в представите си, дори и да не сме го изживели. А някои от нас са гледали от първия ред подобно отношение спрямо свои близки или приятелки. В моя случай беше сестра ми и много от клиентките ни. Виждала съм далеч по-драстични случаи, вкл. дълги години съществуване на паралелно/и семейство/а. Затова не мога да приема която и да е жена да омаловажава и да си трае, когато я поставят в ролята на помощно колело, докато друга заема шофьорското място, образно казано.
И за мен емоционалната изневяра е по-лоша от физическата, между другото.

# 388
Ох, с тая нужда от спасяване...
Всичко мъжко дет го познавам иска да е рицаря Simple Smile
Дори и в ММ виждам как умира от кеф да спасява ситуации. Явно се чувстват по - значими, ценни. Галят егото. Де да ги знам.
 Аз мъже не ща да спасявам. Не ме привлича таз картинка, но при тях явно е обратното.

Май аз ще да съм нацелила навремето единствения НЕрицар, който се мъчеше мен да ме превърне в рицарка......Thinking

# 389
Съжалявам, ако думите са те наранили, но ти наистина си мека и позволяваш повече отколкото трябва.
Моят праг на поносимост към такива неща,  е много нисък, и наистина бих действала на моменти безумно. Но, хората разбират, че шега с мен не бива. Това ти казваме, не да абдикираш, не да го оставяш на мира, а да се отстояваш и да се бориш за брака си.

Общи условия

Активация на акаунт