Друга жена във връзката

• 17 665
  • 415
  •   1
Отговори
# 300
Ударила го е яко критическата. Скоро ще си купи ламбо или ферари..

# 301
Като не можем да ги разведем поне да им поделим апартамента? 🤣

# 302
Ако авторката търпи тая история, защото няма къде да се махне я разбирам, но ако стои от любов... лошо. Егати наглостта е да се изцепиш на човека до теб "вече ще ме траеш да ти изневерявам, щото на мене така ми е кеф".

# 303
  • София /Абсурдистан
Никога няма да спре с чатовете, то е като дрога. Ако не е с тази, с друга ще е. Авторката да си прецени дали може да го търпи това, или не.

# 304
  • Варна
Ударила го е яко критическата. Скоро ще си купи ламбо или ферари..

Или мотор.

# 305
Така...

Временно можело да се наложи да живеят тримата, не физически, разбира се, а той да си дели времето между двете, квото и да значи това.
Тя продължава да му пише по нощите, след като той й е пожелал лека нощ и е легнал до жена си, до 2-3 часа , а сутрин почва от 7 сутринта
Изкарва жена си ревнива лелка
След като авторката се е фрустрирала от техните чатове и излязла, оная му казала, да ходи да си върне "момичето". Той й праща техни семейни снимки и коментира семейните си отношения с нея. Тя пък - своите с него. Тя му дава съвети как да се държи с жена си. 😂
Той никога нямало да я изостави, обаче тя трябвало да приеме колежката като трети човек в тяхната връзка.
Той е предложил да ги запознае двете, да видела жена му, че уж нямат  нищо, ама нямало да спре с чатовете. Интересно, какво толкова мога да обсъждат всекидневно и почти денонощно двама възрастни и зрели хора, между които уж няма нищо интимно  и не се привличат, ама си викат слънчице, ти ми усмихна деня и прочие лигавщини.
Апартамента е купен само на негово име, ама го изплащат двамата. Щото, видиш ли, преди двайсетина години, като са теглили кредита, неговата заплата била по висока от нейната. Да бе, да. Да светна авторката, че това, на чие име се купува имота, няма никакво значение за банката. Доходите имат значение за кредитополучателя и съвлъжниците, а банките никога не отказват допълнителни съдлъжници, дори и да нямат никакви доходи. . А тя може и да е съдлъжник по кредита даже, ако е подписала договора, нищо, че няма нищо на нейно име.
Всичко това ми говори за нагъл и безскрупулен тип, на който грам не му пука за цурето.
Айде, още едно предложение от мен.
Цуре, приеми да се запознаете с нея, ама семейно, тя да дойде с мъжът си, щом толкова държи да те види и на живо жената.
И питай мъжът й, пред всички, знае ли колко е нещастна жена му с него, че е изпаднала в дълбока депресия, която налага да контактува и споделя проблемите си с твоят мъж, денонощно, без да се съобразява, че е с теб, и че е семеен мъж, и той какво смята да направи по въпроса, за да се излекува жена му от депресията. И понеже на теб не ти е особено приятно мъж ти да го играе постоянно спасителят в ръжта и доктор Куийн, лечителката, докато сте заедно вкъщи, ако иска мъжът й, да прибере твоят мъж за известно време у тях, вкъщи, докато си решат семейните проблеми. Пак ще са си трима във връзката.
Гаранция, че тая наглата, много бързо ще забрави контактите на мъжът ти.
Ей, че нахални и прости типове имало.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:36 от Прекрасная Василиса

# 306
Разумна е идеята да отиде сама за няколко дни. Аз го направих в подобна ситуация и взех решение с проветрен разсъдък, вдигнах си чукалата от общия дом с две малки деца, майка ми и котката - на квартира. Щом авторката има да мисли само за себе си, ще е неимоверно по-лесно и по-евтино, ако вземе решениеда го напусне.
Мисля, че не прочетох някой да е писал за една от най-вероятните причини за поведението на мъжа - може би той иска да я изгони, обаче не му стиска да поеме отговорност да си го каже. И затова прави така, че тя да си тръгне, а той все още е чист и невинен в очите си и евентуално пред приятелския ви кръг(какво толкова, аз само си пиша с приятелка).
Цури, дано греша, но ако съм права в предположенията си, обаче ти излезеш кораво копеле и не си тръгнеш, той ще те намрази. Ти ще си живото доказателство какъв е страхливец и такъв ще се усеща всеки път, когато те види.

# 307
Eva+.
 Нали и аз това казах. Много хора кръшкат, но никой не си позволява да го прави така нагло, пред очите на партньора си, че и да прави такива заявления, че вече са трима във връзката, освен ако не иска да принуди въпросния партньор сам да си тръгне.
Цурето, ако мъж ти, или оная, откажат среща в семеен формат, защо не се включиш и ти в техните чатове, и да обясниш, че отдавна си мечтаеш за секс тройка, или четворка, та те ако са навити...
Бъди по твърда, че иначе тоя ще те съсипе.
Колкото и да го е ударила критическата, такива демонстрации се правят с цел.
Пък за кола или мотор - тоя е такъв сметкаджия, че ще се сдобие с нещо такова, само ако някоя му го подари.
Авторке, ти оная виждала ли си я на снимка, дали наистина е дърта и грозна?
Тя теб те е виждала, във всякакви интимни моменти, и знае достатъчно за отношенията ти в семейството, това вече го разбрахме.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:50 от Прекрасная Василиса

# 308
Само във форума се развеждат за чат. В реалността дори при изневяра рядко се стига до развод.
Без чат и без изневяра даже. Просто реших, че вече не съм доволна от някои неща. Nerd Е, не беше развод, защото не бяхме женени, но 15-годишна връзка и с малко дете. Но аз мога да си го позволя - и като доход, и жилище си имам (повече от едно). Нищо не ми се налагаше да търпя на всяка цена, дори според някои да би било дребно провинение.

И години след раздялата съм доволна от решението си.

# 309
  • Бургас
Прекрасная Василиса, и защо Цурето да си мори душата с глупости като общ чат и тройки, след като очевидно е наранена и не желае изобщо да е в тази гнусотия? Сериозен ми е въпроса. Човек въвлечен в тази конфигурация не иска да прави мръсно, не иска да прави тройка иска просто да свърши. Защото е гадно, боли и си смазан. От въпроси, от отношение и т.н.

Грам значение няма дали другата е дърта, грозна и т.н. Мен например ме смениха с 10 години по - дърта, очевидно по - грозна жена. Паркираше и колата, че тя не можела. Направо не знам как е шофирала преди него. Детето и беше по - възпитано от нашето общо.... Не съм го била разбирала. Не сме гледали в една посока. Simple Smile  И какво точно спечелих от това, че вида на жената е далеч от моя? Ми, нищо.
Прасне ли ги интереса и на диво прасе да прилича другата, пиши го бегал. Еле ако има и нужда от спасяване...
Аз си събрах главата за около месец и си знаех какво искам. Исках да го пратя да и паркира колата завинаги. Събрах му багажите и го изпратих да си ходи. Колко ли време щеше да ми дреме вкъщи, ако не го бях направила идея нямам, ама им е голям кеф едната да им вие как и липсват, докато жена им ги мъчи. Другата да им стъпва на пръсти, че да ги печели обратно. От таз нагла позиция се вадят с шут, иначе ти се качват на главата. А да си дадеш здравето за мъж, които не знае какво иска е престъпление.

Чатове може да има всякакви и принципно това не е проблем, докато не засегне отношенията в двойката. Очевидно точно това се е случило и реакцията на благоверния не е ОК. На този етап той при другата буля няма да хукне, защото тя си е женена. Аз заставам и казвам: или спираш или си хващаш пътя. И съм сигурна, че няма да си хване пътя, защото другата е заета. /а ако по някаква случайност го хване, то чата не е бил просто чат и таз не е първата/ Не помага много в ситуацията с отношенията в двойката, но поне е нещо.

# 310
  • София
Ох, с тая нужда от спасяване...

# 311
  • Бургас
Ох, с тая нужда от спасяване...
Всичко мъжко дет го познавам иска да е рицаря Simple Smile
Дори и в ММ виждам как умира от кеф да спасява ситуации. Явно се чувстват по - значими, ценни. Галят егото. Де да ги знам.
 Аз мъже не ща да спасявам. Не ме привлича таз картинка, но при тях явно е обратното.

# 312
  • Сф
MeMyself, поста ти е точно в десятката!

# 313
Е как защо да си мори главата с глупости, за да я разкара оная, а на него да покаже, че е минал всякакви граници. Нали си иска мъжа, не иска да го напуска, а в постоянни съмнения, нерви и унижения не се живее. Или поне не е здравословно.
А и да си изясни ситуацията в главата, все пак .

# 314
Тя ситуацията е от ясна по- ясна , но подкрепям отдалечаването за няколко дни. Нека се успокои и на бистър ум да върне филма няколко години назад. Тази наглост си има предистория . След това да се размисли за бъдещето - след толкова години заедно ще има ли смисъл или не от последен( или пореден?🤔) шанс.
 За ипотеката вече е закъснял съвет , но трябваше да направиш така, че вноските да ги правиш ти от твое име на документите .

Общи условия

Активация на акаунт