Друга жена във връзката

• 17 712
  • 415
  •   1
Отговори
# 120
Тя е виновна за своите действия... или бездействие, но мъжът също е отговорен за неговите.
Нейната глупост не го оневинява за неговите постъпки.
Добър и свестен съпруг... как ли пък не.
Да заделя авторката пари и да мисли за резервен вариант, този не струва и щом е почнал да сваля маската, значи не го е толкова грижа дали ще останат заедно.

# 121
Временно... Да живеете и тримата... Ама не физически, разбира се 😂
Само ще си обменяте  влагалищни секрети с дъртата и грозна колежка...
Еми, сори, ама тоя твоя хем е прост и нагъл, че да не се крие, хем иска и официално от теб да му дадеш карт бланш да попалува, без даже да се крие.
Сори, ма тоя е некъв мизерник и комплексар, дето не може да повярва, че друга, освен теб може да му обърне внимание, и намерил как да ти го навира у лицето, даже. Бляк.

# 122
Кажи му, че искаш прехвърлен половината апартамент, за да си защитиш детето, ако той хукне с друга. Започне ли да клинчи, работата е ясна.

# 123
Детето е на 20г. Направо да го прехвърли на него. Така и нейното косвено участие ще е оценено.

# 124
  • София
Е много ясно, че няма да го изкефи това с апартамента, ще и каже, че е луда...

# 125
Скрит текст:
Ами да е мислила авторката за жилището, кой й е виновен.
Може да обвинява само и единствено себе си. Вижте, в тоя живот никой не е длъжен да гледа интереса на другия пред своя собствен. Особено при възрастни хора, които са с акъла си.
В тоя живот никой не гледа интереса на другия, да, и аз така твърдя и е много жалко. Дали не е длъжен обаче... морално за мен е длъжен.
Не знам как ще го делят тоя имот, не мисля, че и това е най-важното в случая, но ако наистина целенасочено той се е дърпал за брак и е записал апартамента на свое име още от началото и 20 години си кара с някакви такива скрити намерения и застраховки, а пък й цоца заплатата, за да пести за ипотеката си, ми не е много достойно.

# 126
  • Бургас
Мъжа на авторката е прекрачил границата не с чатовете и т.н, а с “искам да продължа, че ми е интересно”. Ако бъде оставен да го прави ще си влезе направо в мечтана позиция. Едната кокошка ще го лигави онлайн, другата ще се опитва да го задържи в реала.
Ако моето мило ми сервира това просто с телефончето и на улицата. От личен опит го казвам. Предходното мило искаше да си изживява тръпката с жена, която го разбирала и бля, бля. Седеше в другата стая и чатеше с жената, но не му пречеше да иска секс с мен?!? Wtf? Ми събрах му багажа и го пуснах да си я изживява. Как се забравяло семейство и общ живот? Оставих му апартаменти, чудеса и т.н. Взех си детето и приключих. В тъпоъгълен триъгълник, с неизживяни тръпки място нямам. Когато от общия живот ти остане болка в настоящето и хубави спомени в миналото, не търсиш миналото. То никога няма да се върне. Търсиш настоящето.

# 127
Абе, жена, стига си се унижавала! Твоят нахалник и до физическа изневяра ще стигне, а ти ще седиш и ще му търпиш лиготиите ли? Имай самочувствие и достойнство.

# 128
MeMyselfi точно описа всичко, чат в едната стая, с тая де го разбрала и секс и мазнене пред другата
Точно моя случай
За апартамента се разбрахме, след поредния разговор преписва го на детето и плаща кредита  още няколко години. Когато става въпрос за детето не вярвам да лъже. Сега пак ще ме желаете, че вярвам. Не ми дреме за апартамента  другото ме мъчи.

# 129
По принцип не обичам да се ровя в чуждото пространство на хората, но в този случаи с интересен бих му разгледала т.н. интересни чатове. Joy

# 130
Е какво толкова интересно лаладжийства с тази нахалница. Тя пък не се ли усеща малко от малко, като знае, че той има жена, ми тя да спре да го занимава. Винаги съм се чудила на такива. Никакъв такт или усет. И, хайде, пишат си денем. Но вечер и през нощта какво му чатка толкова.
//
Щом го влече да не спира с тая чатчета и е готов да се разделяте, значи се е увлякъл по нея. То иначе няма лошо, да си чаткат, ама и малко такт е нужен. Поне не, докато сте заедно или в определено време само. А мъжът ти като невидял женско внимание и той. Уйдисва ѝ на акъла да я "изслушва". А тя си търси внимание мъжко от него под прикритието на "имам депресия". Прави го с ясното съзнание, че създава проблеми. Мнем, не е читава. Иначе би се отдръпнала. Ако той пак продължи и я търси, тогава вече не мож спря гората да се разлиства. преценяваш за себе си кое те устройва и кое не.
//
Всичко може да се изтрие или скрие в чата.

# 131
Чела съм почти всичките-оплакванията й за депресията й, как не е оценена  как не я разбират нито мъжа й, нито дъщеря й, как не си комуникират. Как е започнала здр.живот, фитнес, диети. Има доста служебни разговори и разговори за техни колеги. Изпращал й е и наши снимки- от изписването на детето, от рожденни дни, от почивки, което ме вбеси.

# 132

За апартамента се разбрахме, след поредния разговор преписва го на детето и плаща кредита  още няколко години. Когато става въпрос за детето не вярвам да лъже. Сега пак ще ме желаете, че вярвам. Не ми дреме за апартамента  другото ме мъчи.
А това кога точно ще се случи и защо към момента не се е случило? Защо си допуснала жилището да е само на негово име? Тук, според мен имаш по-голям проблем, отколкото разни глупави чатове. Как са съхранени интересите ти и интересите на детето? Че той утре може да го продаде, подари и тн това жилище. Действай в тази посока.

# 133
По въпроса за гр. брак ще кажа  че не съм искала основно аз, имах си причини, но това каква значение има, халка и подписа щяха да го спрат ли. Глупостите са за мен, отношението е важно, доверието.

# 134
Противно на останалите форумки аз не бих давала съвети на едро за разтуряне на семейство. От моя гледна точка най-добрия ти ход би бил да се свържеш със съпруга на колежката. Той сигурно и не подозира за мъжа ти. Или пък въобще не съществува. Не познавам мъж, който би търпял подобно безобразно поведение.

Така както ги виждам нещата аз, ти си удобното ежедневие - има кой да готви, да чисти, да осигурява част от дохода, редовен секс и никакво/малко мрънкане. Другата жена е някаква тръпка, която не го натоварва с битовизми и по тази причина се окичва с романтичен ореол. В бонус, дава му възможност да се изживява като нечий герой, а това хич не е малко. За нас жените това е детинско и смешно, но повярвай ми, сума мъже за това живеят.

Ако тази жена започне да се превръща в проблем, мъжът ти бързо ще изтрезнее. Примерно, ако нейният мъж я изгони от вкъщи само с дрехите на гърба и, и тя висне на вратата ви с молби за пари за хотел докато получи заплата.

Не те съветвам да започваш и ти чатове с чужди мъже или да правиш опити да провокираш ревност - много истории за домашно насилие започват така. Някои завършват с откриването на чувал с нарязан труп на дъното на язовир. Не без покритие е известната приказка, че хората се опознават най-добре по време на развод.

В цялост, съветвам ти да си дадеш малко време: успокой си емоциите и помисли разумно какво да предприемеш. Каквото и да решиш, подплати се финансово и ако е възможно - документално.

Общи условия

Активация на акаунт