Друга жена във връзката

• 17 666
  • 415
  •   1
Отговори
# 360
И освен да притесниш детето  с изцепките на баща му, като му кажеш, друго няма да постигнеш. Не въвличай още момчето в тая гнусна история, а се разправи с баща му.

# 361
Най-лошият вариант. Да пренасяме проблемите си на децата и да ги правим арбитри в отношенията си. Синът ще се ядоса и на него, но и на нея. Вие утре може и да си продължите връзката и да му простиш, но синът няма да забрави.

# 362
Жената е слабохарактерна и иска някой друг да отстои нейната позиция и някой друг да се пребори за брака й.

# 363
И според мен няма нужда да товариш детето си с твоите проблеми. За мен даже проблем няма. Той си пише е друга и дава на нея внимание - да пътува. Аз бих го изгонила на втория ден,в който не спре с това. И проблема е решен. Не знам какво има да се обсъжда.

# 364
maiathebee, авторката не може да го изгони от собствения му дом все пак.

# 365
Отдавна си мисля, че темата е пързалка.

# 366
maiathebee, авторката не може да го изгони от собствения му дом все пак.
Не може, ама нищо не й пречи да вдигне гранде скандале, поне да й олекне.А не да мълчи и примира.
Кардиналните решения да остави за по -нататък, като се успокои.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 14:34 от Прекрасная Василиса

# 367
ОК, не може да го изгони, ама може тя да се махне. Айде така да го кажа, махам се на втория ден, в който не спре.
Пп. За 27 години заедно, авторката е можело да си тегли нейн си кредит за нейн си апартамент, в който сегада се "махне".

# 368
  • Варна
На свой гръб знам колко нелогично мисли човек в състояние на афект, както и колко неадекватни решения взима. Наистина авторката да си даде време и да помисли. Макар че човек докато не го изпита на гърба си, трудно знае какво би понесъл и какво не. Тя няма как да е сигурна дали би могла да живее така занапред или не, докато не пробва. Затова решенията ще са малко напосоки взети, но важното е тя да реши за себе си и да действа по един или друг начин. Дори в един момент да се окаже, че е сгрешила за нещо, поне ще знае, че изборът е бил неин, а не следва наложени й от друг решения. И аз съм грешила, ядосвала съм се, плащала съм скъпо за грешките си, но винаги съм знаела, че е заради мен самата. И човек си взима поука тогава.

Върви да си проветриш главата за няколко дни. А това за терена според мен е несериозно. Досега онези двамата си чатят и се опияняват от "забранената" комуникация. Мъжът като остане сам и има 100% свободно време за чат да не се окаже изведнъж, че вече не е толкова интересно или пък, че онази отсреща няма как да отдели 100% от времето си за него? Може и да се изненада сам за някои неща.

# 369
Де факто тя е потърпевшата, а дава комфорт на него и нахлката.
Нищо няма да проветри. Мисълта ѝ ще все там и какво става като я няма.

# 370
Де факто тя е потърпевшата, а дава комфорт на него и нахлката.
Нищо няма да проветри. Мисълта ѝ ще все там и какво става като я няма.
Мисълта й ще е там, но поне няма да му гледа наглата физиономия и да чува дрън-дрънкането на вайбъра. Пак е нещо. Въпроса обаче е наистина да не му позволява да й звъни в тези дни и да я притеснява и притиска.

# 371
Бе какви дни, какви пет лева.. при подобно отношение,само шута отзад,друго няма.. не знам авторката какво още го мисли и какво иска да "спасява".. тва пък да се натискаш на някой, който очеизвадно не те иска,си е супер унизително. Да запази достойнството си и да го разкара. Това е.

# 372
Не бих си развалила връзката заради един чат, честно. Несериозно е. Толкова години заедно са изяли един чувал сол дето с евика. Ще оставя някаква недо@вана да ми се намести във връзката.
Какво достойнство – достойнството е да си отстояваш позицията и положението, а не да бягаш.

# 373
Отдавна си мисля, че темата е пързалка.
Изобщо не мисля, че е пързалка, а авторката чака провидението да оправи мозъка на  мъжа й. Да, ама не. Докато не се отстояваш и не му покажеш, че е прескочил всички твои граници, той ще си прави, каквото му душа иска.
И той затова и си го позволява, защото Ти го допускаш.
И какво, като заминеш за няколко дни?
Даваш му необходимото спокойствие да си чати на воля.

# 374
Аз също не мисля , че е пързалка . В близка ситуация аз просто изчезнах без да предупреждавам и да се обаждам , ей така да ми се проветри мозъка. Обадих се на детето( голямо) да знае ,че съм добре, само и единствено да не ме търсят по болници и полиция. При мен се оказа добре скалъпена интрига , но пък на ММ му беше ясно вече как освен мила и добра , мога успешно да се справям и с метла в ръка.

Общи условия

Активация на акаунт