Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 36 825
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, Вие за коя седмица планирате да правите ФМ? Аз записах за края на 11та (11+6г.с). По ефограф бебчето върви с два дни напред което се надявам да компенсира малко от малко по-ранния час. Почвам да си мисля че нещо за много рано съм я записала 🧐

# 91
Здравейте! Приемате ли нови? На 32 г. съм от гр. Варна, първа бременност.  Нямам други неразположения, освен стилна умора и билки в гърдите. Днес беше първият ни преглед - имаме си 13мм плоден сак, като съм в 6 г.с. и 2 дни. Всичко изглежда наред, освен че се забелязва леко отлепяне, което уж не го притеснява, но АГ ми изписа  Утрогестан 300 2х1 и повече почивка. Някой използвал ли е и какво ви е мнението? И как стои въпроса с болничния - възможно ли е личния да ми издаде до 3 месец, а от там АГ до края на бременността?
Здравей и аз съм от Варна също. За болничния знам, че имаш право на 180 дни преди този 45-дневния преди раждането. Ако надвишиш тези 180 дни можеш да минеш ТЕЛК. Иначе доколкото знам АГ може да ти даде вече след регистрация на бременността.

# 92
Здравейте и от мен! Relaxed Записвам се в групата с термин 23.02 Simple Smile В понеделник бях на преглед , всичко е наред с плода имаше и пулс в 6с и 3д . След две седмици пак ме вика , нямам търпение .За мен ще е 3 бременност . С тази бременност нямам никакви неразположения по не за сега Smiley Къде планирате да правите БХС ? Thinking

# 93
Здравейте! Приемате ли нови? На 32 г. съм от гр. Варна, първа бременност.  Нямам други неразположения, освен силна умора и болки в гърдите. Днес беше първият ни преглед - имаме си 13мм плоден сак, като съм в 6 г.с. и 2 дни. Всичко изглежда наред, освен че се забелязва леко отлепяне, което уж не го притеснява, но АГ ми изписа  Утрогестан 300 2х1 и повече почивка. Някой използвал ли е и какво ви е мнението? И как стои въпроса с болничния - възможно ли е личния да ми издаде до 3 месец, а от там АГ до края на бременността?

Здравей! И аз съм от Варна! ЛЛ може да ти даде за някакъв период като вирус или нещо подобно. Аз предния път си бях болна и ми даде 5 дни, после вече на регистрацията ми пуснаха от АГ и всеки месец се издава нов.

# 94
Здравейте! Приемате ли нови? На 32 г. съм от гр. Варна, първа бременност.  Нямам други неразположения, освен силна умора и болки в гърдите. Днес беше първият ни преглед - имаме си 13мм плоден сак, като съм в 6 г.с. и 2 дни. Всичко изглежда наред, освен че се забелязва леко отлепяне, което уж не го притеснява, но АГ ми изписа  Утрогестан 300 2х1 и повече почивка. Някой използвал ли е и какво ви е мнението? И как стои въпроса с болничния - възможно ли е личния да ми издаде до 3 месец, а от там АГ до края на бременността?

Здравей! И аз съм от Варна! ЛЛ може да ти даде за някакъв период като вирус или нещо подобно. Аз предния път си бях болна и ми даде 5 дни, после вече на регистрацията ми пуснаха от АГ и всеки месец се издава нов.
Към момичетата от Варна-къде се следите?

# 95

[/quote]

Аз при Петинка Цветкова.

# 96
Аз съм от Шумен, но веднъж месечно ходя при Атанас Александров във Варна. Благодарение на него забременях (със СПКЯ съм) и му имам изградено доверие.

[/quote]
[/quote]

# 97
Само за протокола Grinning И аз съм от Варна, но живея в София от 4-5 години

# 98
Като сме почнали така и аз съм родом от Варна,но живея в София от 31 години (от първи клас) Grinning

# 99
само искам да ви кажа че това мистериозно кафяво зацапване брутално вече ме напряга и причината нее ясна.
Днес дъщеря ми сънува и кошмари цяла нощ и няма да ви казвам колко съм напрегната.
Мислех си вчера ди играем една игра 😀Какво мислите че е бебето и после да видим дали познахте всъщност.Мъжа ми е убеден че е момче . Аз някак съм раздвоена може ми защото ме се представям с момче и пак си мечтая за момиче ( разбирасе това не значи че ако е момче няма да го обичам ) та може би заради това все си тая че е момиче и така си мисля.

# 100
Моето зацапване продължи от 4-та до 7-ма седмица през ден,през два се появяваше.Никой не каза категорично от какво е,само предположения изказваха.
Иначе и аз имам предположение за пола,само да е живо и здраво,пък каквото ще да е.

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 09:05 от nieves85

# 101
И аз съм от Варна, но живея в София. Simple Smile
След Кринона зацапването спря, но сега си продължавам с утрогестана.
Мъжът ми е категоричен, че.отново е.момче и даже избра име. На мен ми е абсолютно все тая и нямам предчувствие.
В петък съм на преглед, нямам търпение вече.

# 102

Аз съм от Бургас, но се следя в МД Варна при др Капка Атанасова

# 103
Хайде и аз да кажа след като попитах, аз съм в МД при доктор Казаков ☺️

# 104

Аз съм от Бургас, но се следя в МД Варна при др Капка Атанасова
Хей,привет! И аз съм в Бургас.
Защо се следите там? /Почти предполагам защо, но да аз още се колебая макар да съм почнала тук де/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт