Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 335
  • 600
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Кети, Инглезина са супер колички попринцип  Peace Аз бих я предпочела пред Макларъна  Grinning Има повече екстри и е по-практична. Но е малко по-обемиста и тежка. Зависи какво търсиш. Аз принципно гледам първо да му е удобно на детето, пък с килата и мястото аз ще се оправя. Все пак, със сигурност ще е по-лека и компактна от Спийдито ти  Peace

# 422
Я сподели моля, какви са повечето екстри, че аз много се бях загледала по инглезините преди да си купя макларъна и не забелязах такива. 
Днес пак бях в магазин с летните им модели и видях, че са и по-тесни и къси от макларъните.newsm78
На външени вид ги признавам, много по-хубави са им цветовете, от това, което се внася от макларън в България.

# 423
Е, в случая не се изразих правилно за екстрите  Peace Исках да кажа, че поне за мен някои неща са по-удобно направени в Инглезина отколокто в Макларън. На Макларъна багажника е малко малък и е по-труден достъпа. Моята Бебе Комфорт е със същия и определено ми липсва коша от комбинираната количка /аз все се изкушавам да купя по нещо, като сме на разходка/ Колелата са малко по-голями, което е добре за нашите улици. Има цяла дръжка, което е по-удобно за бутане с една ръка. Иначе и според мен са малко къси и тясни.
Всъщност аз, като се замисля май най-добрия модел лятна количка за който мога да се сетя, поне за мен, е Джордани Компакт  Thinking Учудващо, но от по-хубавите марки все има нещо, което е в голям минус  Thinking А Компакта е лека, има хубав багажник, има подвижен сенник, който ти замества чадърчето, има цяла дръжка, има хубави голями гуми, има дръжка за пренасяне, може да стои изправена, степенката за крачетата се регулира, новата колекция е с много хубава материя, има си покривало и дъждобран, има си позиции на облегалката до почти легнало положение, коша е със задоболителни размери. Само се сгъва, като книга и заема малко повече място, но все пак...
Аз съм доволна и от моята Бебе Комфорт Алегро +. По тази логика и Вивата ми харесва, но тя няма борд и не може да стои права. Но пък е по-лека от моята.
Абе много е субективно всичко. Но другите колички, за които бих се замислила, освен моята /от тези в Бг/ са Вивата и Джордани Компакт  Peace

# 424
  • София
Мерси за отговорите bowuu Мики, Весе Hug
Тъкмо бях решила и ме разколебахте Thinking
Аз не се притеснявам    за килограмите .Спидито ще я дам на снахата и затова търся друга. Иначе държа на борд, багажник, сенник ......и по гумите се заглеждам Rolling Eyes Ама от хубавите колички няма такава Crazy Е има една две по 600лв, но не ми се дават толкова Naughty

Да си призная влюбих се в количката на Мики Blush Невероятна е Embarassed и си заслужава парите Peace

# 425
О, да. Бъгстъра и мен много ме кефи, но можеш да си го вземеш само по трудния начин  Tired

# 426
Да наистина е страхотна ,но действително докато я получа си скъсах нервите и си исчаках чакалото  ooooh! Tiredако ми беше първо дете нямаше да имам толкова енергия  де се разправям а щях да я оставя да си я копувам за следващото ама в случая беше или сега или никога и затова издържах  Joy

# 427
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА! Темата за летните колички много се е разраснала и това ме радва....но .....
 Partyще пътувам другата седмица и се чудя във Виена или Милано, или Франкфурт дали мога да видя въпросния Бъгстър....кажете??  newsm78Ако знае някой ще съм му много благодарна!!!  bouquet  bouquet  bouquet Поздрави на всички и на малките сладурчета....  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 428
Аз искам само да изкажа впечатленията си за моята количка - Пег Перего Ариа 2007. супер удобна е, много лека и маневрена, НО има си и недостатъци естествено. И понеже благодарение на  форума се спрях на нея бих искала да помогна на други мама да решат
Недостатъците, които аз открих са, че коша не е хич удобен, въпреки че е голям. трудно достъпен е дори при вдигнато гръбче на седалката. Второ, не ми е много ясно как точно си закачаш чантата, без тя да се подпре на главата на бебчо. и трето, крачката му стърчат, т.к. няма подпорка за крачетата, а неговите още са късички да стигнат до подпорката за крачета.
Иначе количката е просто фантазия за мен. много се радвам,че избрах нея. бутам си я с наи-голямо удоволствие.

това от мен Grinning
Преди няколко дни си купих същата количка и съм напълно съгласна с теб и с недостатъците,които си открила.Но въпреки тях,пак бих я избрала,защото количката е чудна във всяко друго отношение  Heart Eyes

# 429
Ние от днес сме с количка VIT Bebe Confort http://www.funkids.ru/images/products/500_12061.jpg  newsm44! Невероятна е  Hug!

# 430
Ние от днес сме с количка VIT Bebe Confort http://www.funkids.ru/images/products/500_12061.jpg  newsm44! Невероятна е  Hug!

Честито!!!Със здраве да си я ползвате   bouquet!

# 431
Благодаря, LEI   bouquet!

# 432
  • София
http://www.petitfripon.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=G6M&am … amp;code_lg=lg_fr

сега пък тази ми хареса Rolling Eyes Много евтина нещо newsm78

# 433
  • София

От къде взехте Вит-а?

# 434
От ''Малечко''.

Общи условия

Активация на акаунт