Сама или сам около 40те години

• 36 494
  • 918
  •   1
Отговори
# 705
Аууу какво за българския мъж.
Аз пък предпочитам българин. Много ми е важно да имаме разговори на майчин език, защото особено емоционално човек най-добре се изразява на майчин език. И са ни едни пиперливи мъжете. Не харесвам равни емоционално мъже, живец, страст трябва да има в един мъж.
Може евентуално мъже от Балканите – сърби, хървати, имах един македонец колега – мммм снажен, с изваяно тяло, мъжествено лице и весел нрав.
Моят си е тъмен балкански субект с брада, татуировки и секси тяло, горещ нрав. Не си го заменям ни за германец, ни за скандинавец, ни за латинос. Smile

# 706
  • Paris, France
Колкото и да ги черниш индивидите дето познаваш, държавите които са си създали тия същите народи се водят бели Smirk
А дали има нещо общо фактът, че не са били повече от половината от 1300 годишната си история под чужда власт, нали присъствие, после съветско освобождение и унищожаване на целия им елит, през останалото време, когато все пак са имали собствена държава не са водили почти постоянни войни буквално за съществуването си?
И добре, да оставим на страна горните факти, това че са дисциплинирани, изпълнителни и там още каквито условия има за бяла държава, не ги прави със супер високи личностни качества.
Така че стига сте се превъзнасяли, нито на западно европейците са им златни атрибутите, нито западно европейките са нещо неземно, дето Ганьо да не може да се класира. Особено като се има предвид как масово се женят за всякакви араби, пакита и магребци, пред които Ганьо е като английски аристократ по обноски и разбирания.

Много от българските мъже, с които съм се сблъсквала бяха доста по-неугледни, невъзпитани и неразбрани от араби и даже някои магребци, че и пакистанци, родени в Англия.

Фактът, че сме били под робство и съветска окупация няма общо с чуждопоклонничество и предпочитание към хора от други народи. Франция и Англия не са били в същото положение, но хората там са много по-сколонни да имат връзки с чужденци и чужденки и говоря за кореняци. Статистически хората в България и Румъния са най-малко склонните да се оженят за чужденец в ЕС.

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/1869591

Лично аз не превъзнасям западноевропейците и моят мъж не е роден там. Обяснявам, че се чувствам по-удобно в компания на хора от Конго, Куба, Перу или Ангола, отколкото с българи. Нарочно давам за пример държави с по-нисък стандарт за да натъртя на културни предпочитания, характер, манталитет и начин на живот. Разбира се ми е приятно и с англичани, французи, португалци.

Не твърдя, че никой Ганьо не може да се класира със западноевропейка, защото имам съученици, които дойдоха тук да учат и се ожениха. Аз даже не съм споменавала западноевропейка. Обясних, че за наближаващ 40г е добре да разшири хоризонта и че би имал хилядократно по-висок шанс за брак и връзка. Все пак в България живеят около 3 милиона жени, половината над 46г, а останалите вече заети, предпочитащи София или мулти култи, не желаещи връзки, бракове и деца. В останалия свят има потенциален милиард, със всяка една от които може да се получи връзка.

# 707
Всъщност е пълно с хора от държави, които съвсем доскоро са били с истинско робство или още са, или са от страни, където някой външен е експлоатирал още по-жестоко хората и природните ресурси - женят се и те, вкл. в смесени бракове, раждат си деца, гледат си ги.

# 708
Скрит текст:
Аууу какво за българския мъж.
Аз пък предпочитам българин. Много ми е важно да имаме разговори на майчин език, защото особено емоционално човек най-добре се изразява на майчин език. И са ни едни пиперливи мъжете. Не харесвам равни емоционално мъже, живец, страст трябва да има в един мъж.
Може евентуално мъже от Балканите – сърби, хървати, имах един македонец колега – мммм снажен, с изваяно тяло, мъжествено лице и весел нрав.
Скрит текст:
Моят си е тъмен балкански субект с брада, татуировки и секси тяло, горещ нрав. Не си го заменям ни за германец, ни за скандинавец, ни за латинос. Smile
И аз така. Ама може би, защото съм живяла и учила в България, в чужбина съм била само на почивки и на гости по месец-два. Реално емоционална връзка съм имала само с българи, чужденците са ми интересни, някои са привлекателни, но аз ги разглеждам по-скоро като обект на любопитство, а не на романтичен интерес. Езиковата бариера също пречи. Те имат и друго чувство за хумор, други маниери и различни теми на разговор.
Хърватите и сърбите са ми като наши.
Аз не съм особено мулти-култи така като се замисля.

# 709
Димо, стана ли пишман, че отвори темата?
Иди сега да учиш английски и германски. Ако може с фунията, че нямаш много време.
И там някакъв друг маналитет, ако има уроци за такова нещо. А, и да се епилираш и да си оформиш веждите.
Анадън му? Да не забравиш да почерпиш като се видим в кръчмата довечера.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 16:00 от Абуто

# 710
  • Paris, France
И плочките на корема, че да не предпочетат  Babri момите.

Английски в днешно време би трябвало да знае всеки.

# 711
Така като почне някой да се обяснява как му гледаме колата се питам - Ферари ли кара по разбитите софийски улици, че толкова да му я гледат?

Не по софийските улици, той е словак, но там стандартът на живот не е висок и Чичко Паричко се котира добре. Мисълта ми беше, че на него си му личи отдалеко защо е още сингъл на 35-40г. по начина, по който говори за жените - много неуважителен, пренебрежителен, вулгарен дори.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 20:37 от Анонимен

# 712
  • Paris, France
Скрит текст:
Така като почне някой да се обяснява как му гледаме колата се питам - Ферари ли кара по разбитите софийски улици, че толкова да му я гледат?

Не по софийските улици, той е словак, но там стандартът на живот не е висок и Чичко Паричко се котира добре. Идея си нямам Ферари ли кара, какво ли - аз въпроси не му задавам, той сам си разказва. Мисълта ми беше, че на него си му личи отдалеко защо е още сингъл на 35-40г. по начина, по който говори за жените - много неуважителен, пренебрежителен, вулгарен дори. Аз с мъка го изтрайвам по необходимост.

Хм, Словакия тази година е по качество на живот на 33 място в света, над България (43 място) и даже над Унгария и Полша, за които никой не казва, че са бедни и с лош стандарт. Над Израел и Кипър е, които и за западняци са със съвсем приличен стандарт.

В днешно време повечето мъже в развития свят на 35-40г май са сингъли. 35 не е късна възраст за мъж.

# 713
Съгласна съм, трябваше да доуточня, че той така твърди - бедни били и всичките му приятелки досега го преследвали заради финансовите му възможности и поради факта, че плащал всичко.

Мен ме съмнява само меркантилни дами да среща.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 21:22 от Анонимен

# 714
а може и съвсем умишлено да си избира бедни този, защото си вярва, че тях може спокойно да ги мачка и обижда..
една успешна жена с добра самооценка такъв не може да изтърпи, ако ще ламбоджини да кара..

# 715
Ето Barbi има стандарт и той има стандарт. Перфектна двойка. Да си мерят колите и плочките.
Шегувам се, да не ми се разсърди Barbi. Естествено, че тя ще цени красотата, интелекта и успехите си.

# 716
Личностни дефицити да се оправдават с историята 1500 години назад... донякъде е по темата, да.
Хан Аспарух не е довел достатъчно хора над 40г и сега някои не могат да се задомят Satisfied

# 717
Ето Barbi има стандарт и той има стандарт. Перфектна двойка. Да си мерят колите и плочките.
Шегувам се, да не ми се разсърди Barbi. Естествено, че тя ще цени красотата, интелекта и успехите си.

Не, не се сърдя. Долавям ирония сякаш, но положението е такова каквото е. Аз нито лъжа, нито украсявам. Не искам нищо с никого да меря, просто искам мъж с определен стандарт и самочувствие за да не се чувства смачкан край мене, да ходим на разни места, да си прекарваме приятно. Това е. Просто е, но се оказва почти невъзможно за постигане.

# 718
Димо бил стар, аз и всички около мен, пък се “вдвойчихме” сериозно на 35+. Голяма част от мулти култи приятелките ми си родиха първото дете на 42+. Една е полякиня, беше години с французин, но той я заряза като забременя и като се върна в Гданск, разправяше как кабелният момък, докато й инсталирал телевизията, като се нанасяла в собственото си жилище, я питал не й ли е късно за бебе. Другата ни приятелка аржентинка, роди първото на 49, второто на 51, а тя е и психоложка. Искам да кажа, от детството ми, когато с неомъжената ми леля си прекарвах страхотно по морета и почивки (тя беше с 38г по-възрастна от мен) и всички мислеха, че ми е баба, светът, поне от моята камбанария, се е трансформирал неузнаваемо. На мен ми харесва.

А за германките, най-красивата жена, която съм познавала, беше германка, копие на Клаудия Шифър, писах за нея. Не беше слаба, но въртеше всички мъже попаднали в близък радиус на нея, на малкия си пръст. Та затова, клишетата почти никога не работят и познавайки хора от десетки националности, ги избягвам.

# 719
  • СИ
Димо бил стар, аз и всички около мен, пък се “вдвойчихме” сериозно на 35+. Голяма част от мулти култи приятелките ми си родиха първото дете на 42+. Една е полякиня, беше години с французин, но той я заряза като забременя и като се върна в Гданск, разправяше как кабелният момък, докато й инсталирал телевизията, като се нанасяла в собственото си жилище, я питал не й ли е късно за бебе. Другата ни приятелка аржентинка, роди първото на 49, второто на 51, а тя е и психоложка. Искам да кажа, от детството ми, когато с неомъжената ми леля си прекарвах страхотно по морета и почивки (тя беше с 38г по-възрастна от мен) и всички мислеха, че ми е баба, светът, поне от моята камбанария, се е трансформирал неузнаваемо. На мен ми харесва.
...

Кое е за харесване? 50 годишни млади майки? Горките деца...         Smile

Общи условия

Активация на акаунт