Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя сладкишът с банани?
С какво се потапят бисквитките или бисквитките?
Как да избегнем счупването на сладкиша при обръщане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя сладкишът с банани?
Сладкишът с банани се приготвя, като първо се смеси нишестето с прясното мляко, като 100 мл студено мляко се смесят с пакетче нишесте и след това към 800 мл врящо мляко със захар се добавят. След като сместа изстине, разтвореният желатин и ванилията се добавят. Половината от крема се смесва с бананите, а останалата част се изсипва отгоре. След това бисквити или бишкоти, натопени в мляко, сок или компот, се нареждат върху него. Сладкишът престоява в хладилника за 2-3 часа и след това се обръща.
-
С какво се потапят бисквитките или бисквитките?
-
Как да избегнем счупването на сладкиша при обръщане?
-
Кой вид желатин е най-подходящ за тази рецепта?
-
Какви са възможните вариации на тази рецепта?