Сладкиш с банани !

• 23 758
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
  • На черешата
  Twisted EvilНе те е срам.Кат нещеш да ме осиновиш,поне на гости ме покани,бре.
   А така на Боре му текат лигите и чака и аз да се постарая като теб.Въх,каква си приятелка само  Crossing Arms Crazy

# 31
  • Пловдив
Сега отваря ли се?

# 32

Ето го отваря се  Laughing, много хубав е станал  Hug

# 33
  • Пловдив
Много благодаря! Blush Hug
Как се слага снимката така?

# 34

Ето го отваря се  Laughing, много хубав е станал  Hug

Много добре изглежда. Peace

# 35
  • варненка от София
Лео имаш ли син, че да запиша щерката за кандидат снаха, да се сватосаме и да ни готвиш, готвиш, готвиш   chef Hug

Joy Joy Нямам , щерка имам, но тя помага, така че приемам оферти за зет  Joy  Joy

Ще раждам син, то е ясно!

# 36
Много благодаря! Blush Hug
Как се слага снимката така?

Виж тук е объяснено http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 37
  • Някъде на път....
Leo, не знам колко ти е голяма дъщерята, ама ако може и моя син да се кандидатира за зет........ Thinking

# 38
Leo, не знам колко ти е голяма дъщерята, ама ако може и моя син да се кандидатира за зет........ Thinking

Joy На  5г. , ако искате изчакайте втората партида , ако има такава  Joy

# 39
  • Някъде на път....

Joy На  5г. , ако искате изчакайте втората партида , ако има такава  Joy
Навити сме, ще чакаме  Mr. Green

# 40
И моят стана много хубав, но нямам апарат, който да качва снимки в нета, за да го покажа. Направих го с червен крем от ягода. Успях да го отлепя от формата с топла вода и го нападнаха преди да съм го украсила Crazy. У нас са рядкости такива изобретения на изкуството Joy, че аз съм пишман домакиня ooooh!., но този път отнесох аплодисметни и поощрително погалване по главата от другаря в живота Joy.
Само има забележка - и по средата да слагам бисквити, а не само отдолу.
Лео, благодаря ти за рецептата.

# 41
 smile3501   Браво, получаваш едно погалване и от нас   action032
В профила ми ще намериш и другите ми "сладки" рецепти, които са също толкова лесни колкото и тази  и ще имаш още    action032  action032

Ню, хубав ли е ягодовия крем? Аз за пръв път ползвам нишесте и лимончето много ни хареса макар че няма вкус точно на лимон, но е много нежно Crazy

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 18:07 от Leo*

# 42
Ню, хубав ли е ягодовия крем?
Ами бива Mr. Green. Аз понеже натопих бисквитите в ягодов компот и реших да сложа и такъв крем.

# 43
  • Paris
Лео, поредното кулинарно изкушение Hug
Съответно, задължително ще се пробва!

# 44
И аз смятам да го пробвам с ягодов крем, защото имам замръзени ягоди във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт