💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Миси, я изостават с графика, я са пренаписвали сценария спешно, защото видяха, че я закъсват яко.
Кой качва снимки от къщата на Керем?
Днес вече трябва да има фраг.
Много хубава Ханде. Има ли някаква информация, кога ще продължават снимките за нейния сериал и кога ще пуснат някой тийзър?

# 706
  • Кърджали
Може и да изостават с графика, но режисьорският и операторски екип са специалисти в довършване и в последната възможна минута, така че няма нищо страшно.  Да пренаписват сценария, не е е невъзможно, но ...
Май след средата, края на август ще продължат снимките на сериала на Ханде. Беше се завъртяла такава информация, ако не се бъркам. А и те са заснели първите три серии, така че няма за къде да бързат.
Може би след средата на август ще почнат да го рекламират, да пускат тийзърите.

# 707
За средата на август писаха последно, че продължават със снимките. Предполагам, че и там някъде ще започнат с първите промоции на сериала. Трейлър, снимки, Фокс си прави и представяне на сериалите. Събира ги всички за рекламен клип, интересно се очертава да бъде.

Ново от Ханде

https://www.instagram.com/p/CvIDF3bNS2M/?img_index=1

# 708
Благуна, около 20 август Ханде и Бурак трябва да снимат постера на "Двама непознати" ( поне според предварителната информация Wink ). Тези дни ще се чуе Sunglasses
Ново:
"Ново видео на #KeremBürsin, разпространено YaÇokSeversen на платформата Shahid."
https://twitter.com/i/status/1683852118665437184
Gift Heart

От сета днес:

#HandeErçel
16.9K Tweets
П.С.
Скрит текст:
Някой гледа ли сериала на Бурджу снощи, интересен ли е?

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 19:13 от mi_si

# 709
Миси, я изостават с графика, я са пренаписвали сценария спешно, защото видяха, че я закъсват яко.
Кой качва снимки от къщата на Керем?
Днес вече трябва да има фраг.
Много хубава Ханде. Има ли някаква информация, кога ще продължават снимките за нейния сериал и кога ще пуснат някой тийзър?

Добре де, не стартират ли дизитата с едни предварително написани сценарии за първите 5 епизода примерно. Даже 5 са малко според мен. Така в движение ли се пише винаги? И се променя според рейтингите и нагласите на зрителите? Много е стресиращо така да се работи. Satisfied

Снимките и клиповете са от сторита на интериорните дизайнери на къщата. Рекламират си работата, а Керем е на аванта при всички случаи. Satisfied

# 710
Хубавелка
🦋

# 711
Ще имаме фраг тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 19:30 от mi_si

# 712
Керем в Инстаграм

# 713
П.С.
Скрит текст:
Някой гледа ли сериала на Бурджу снощи, интересен ли е?
[/quote]
Днес го гледах  "Душата не слуша" по диагонал от рускините, С нищо не ме впечатли, хареса ми само визията на Шюкрю, той си е хубавец, накрая завърши с целувка запазената марка на сценариската Айше Кутлу.

Рейтинга е под 3!

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 20:05 от didi54

# 714
Диди, благодаря за бързата реакция Flowers Hibiscus Значи ще изчакам да видим как ще е по-нататък Wink
Излезе седмичната класацията на Адба:
Хафсанур е на 1-во място, Ханде е на 5-то място Simple Smile

Сериалът е № 1 за седмицата Trophy

Sparkling Heart

# 715
Скрит текст:
На мен сериалът ми хареса. Има и комедия и екшън. А двамата главни са много харизматични. Явно е въпрос на вкус
И да не е спам 😀

# 716
Супер, щом още в края на август ще започнат да пускат по нещо за сериала на Ханде. Лошо, че е за Фокс, за тях съм чела, че рязко спират сериали в нищото, ако не им е достатъчно висок рейтинга. Не съм много запозната, де.
Дано по-рано да пуснат фрага.

Joy Joy
Снимките и клиповете са от сторита на интериорните дизайнери на къщата. Рекламират си работата, а Керем е на аванта при всички случаи. Satisfied

Реших, че сам си ги пуска и се зачудих.

На мен пък новият сериал с Бурджу и Шюкрю много ми хареса. Лек, забавен, малко комедия, малко екшън, главните красиви, добре стоят един до друг, красиви дрехи, модерен. Няма забрадени баби и лели, зли дядки и порядки.

# 717
Има развитие по делото на Нилпери и Бурак. Бирсен е пуснала информация.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/burak-deniz-hakkinda-nilp … ava-acildi/28208/

Скрит текст:
Прокуратурата взе решението си, след като разгледа показанията на Емре Юсуфи , любител на купоните и очевидец Нилпери Шахинкая, и записите от охранителните камери на хотела, където се е случил инцидентът. Той реши да заведе дело срещу Бурак Дениз, представляван от неговите адвокати Сердар Опак и Сечкин Байрактар , за публична обида на Нилпери Шахинкая , публична обида на Неджми Дениз и опит да го нарани. Съд, 33-ти първоинстанционен наказателен съд в АданаБурак Дениз, който ще бъде съден с обща присъда от 7 години и 2 месеца затвор в Истанбул, реши, че няма място за наказателно преследване за престъплението нарушаване на мира и спокойствието на хората.

Миси, четох позитивни коментари за сериала.

Благуна, не се притеснявам за Ханде. Фокс си ги тачат с Керем много от времето на "Почукай на вратата ми". Ханде е бетон там, така си мисля. Satisfied С уредени епизоди са и най-малкото заради проваленитe проекти с Дисни+ не трябва да ги пипат. За 20-тина епизодa се говореше, което смятам за златната среда на дизита от по 2 часа. Фокс обича да се хвали със социалните рейтинги. Откакто свърши сериала никакви ги няма. Сега всяка седмица ще влизат в Adba. Satisfied

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 20:31 от midnight__sun

# 718
Абе вие сте пълни с информация. Голям кеф! Благодаря, Слънчице!

Значи обявяват Бурак за невинен, така ли? Супер! Аз го харесвам много. Особено в последния му проект-Шахмаран. Но разбрах, че в темата не е много долюбван.  Много ми харесва и с Ханде в предишния им сериал-Любовта не разбира от думи. Той беше вторият, който гледах след Почукай на вратата ми. Simple Smile

# 719
Бл@гуна, правилно си чула за Фокс. Само за новия сезон имат над 10 купени проекта, а дните в седмицата са все още само 7. Joy Със сигурност ще има жертви...миналата есен пак така бяха заредили много сериали и повечето не завършиха дори първия си сезон, какво остава за втори. Единственият сериал, който са давали с години по Фокс е "Забранената ябълка" , 4-5 сезона имаше май, за него се говореше, че мъжът на главната актриса си плащал за рейтинг, да не й спират сериала, не знам дали е истина. Joy

Слънце, много съм "изненадана" за решението по случая Бурак-Нилпери. В Турция не знам кой е очаквал друго решение. Grinning
Харесвам го като актьор аз, като човек не знам. Нямам желание да го опознавам. Joy
Фен съм на "Любовта не разбира от думи" и ще ми е интересно да ги видя пак двамата, но сценарият е в основата за мен, ако не ми е интересно, едва ли ще гледам, ще карам на фрагмани. Joy

Миси
Скрит текст:
Не съм гледала още сериала на Бурджу. Чакам субтитри. Щом го изгледам, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт