💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ако на някой му се гледа с руски превод. Тук може да пробва
https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-3-seriya-6.html

# 556
  • Плевен / София
3 мин. до началото...Последно повикване за киносалона....

10 Потребители и 21 Гости преглежда(т) тази тема.
*Аня*
dpetrova2
gostenka68
neti_64@abv.bg
Nina NN
+ 5 скрити потребители
мен не ме бройте ...изчезвам...Утре ще ви чета....

# 557
Хафса има детско излъчване , затова и слагат толкова тежък грим, да не отиваме към " забранените канали " . Все пак повече и отива връзка с Баръш, отколкото с Атеш 😉😎
Един от ухажорите на Хафса я е лайкнал

# 558
Песента

Sufle - İçinde Aşk Var

# 559
Два дни в имението и вече ...  луда влюбена нашата Лейла, че и  хората там и липсват Wink

Поне в соц. рейтинг - сме добре Wink
#YaÇokSeversen
204K Tweets

# 560
Берит е страшен сладир, като за първа роля се справя много добре.

# 561
Момичета, момичето, от което взимах преводите предните 2 пъти, днес не е писала нищо, вероятно не може да гледа.
Ще карам на картинки тази вечер...

# 562
# 563
Фраговете бяха уауу, а серията нещо ми зацикли...
Никаква динамика и интрига

# 564

Превод на сцената:

Успокой се. Много добре си се справила. Направила си нещо много хубаво.Мога ли да ти помогна? Мога и аз да направя същото. (Хвърля играчка) По-добре ли се чувстваш, когато хвърляш? Хвърляй. Добре ли сме? Виж, да поговорим. Аз съм по-голям от теб, така че за съжаление трябва да ме слушаш. Такива са правилата. Такъв е животът, ясно? Но ще съм честен с теб и винаги ще бъда честен, честно казано нямам идея какво правя, така че ако ми помогнеш малко всичко ще бъде много по-лесно. Сега Лейля си тръгна, защото трябваше да си тръгне, но ще дойде друга бавачка и съм сигурен, че нея също ще я заобичаш. Толкова е просто.( Рита го) Насилие, добре. Хайде, няма нищо, ще подредим това място. (Рита го) Ок, няма ли, ела тук, ела с мен. (Взима я и излизат от стаята)

# 565
Добър вечер момичета!
Керем си гледа сериала.

# 566
Явно лелята уговори прислужницата да не ходи на работа , че Атеш сам остана да се оправя с децата и храненето им. И икономът изчезна някъде. Joy Атеш явно за първи път влиза в кухня. Joy

# 567

Gift Heart

и едно Бамби за разкош Wink

# 568
Атеш май пита Лейля за фамилията й. Тя доста се замисли и каза Лейля Дениз , дали това й е истинското име, кой знае... Така се замисли, сякаш се чудеше коя от фалшивите фамилии да каже. Joy

# 569

Gift Heart

и в цвят ... Wink

Gift Heart

#YaÇokSeversen
222K Tweets

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 22:27 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт