💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Единият от социалните излезе, без изненада, бетон сме Trophy

Чакаме от Адба Wink

# 601
Здравейте! Flowers Hibiscus

Малко да е, но да е нагоре. Satisfied

Хваната в крачка

# 602
И от Адба излезe: Trophy

Рейтингът е нагоре, социалният е отличен...., шефовете доволни ...., и ние покрай тях Stuck Out Tongue Winking Eye
Sunglasses

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 10:55 от mi_si

# 603
Здравейте, момичета!

Защо имам чувството, че някой пречи на сериала. Добър екип, режисьор, продуцент, 4-ма сценаристи, стилистите имат пропуски и не добър рейтинг, нещо куца!
На мен сериала ми харесва  леко, романтично, лятно и неангажиращо. Снощният епизод, за мен беше добър, силни сцени с децата, паник атаката прекрасно изиграна от Керем, и бомбеният завършен с целувката, майстор им е Керем. Това което не ми хареса е прическата на Хафса, състарява я , толкова е сладка млада, красива и изящна.
Доста интриги и сюжетни линии се заформиха, любопитно ми е как ще ги развият, ако сериите са ограничени!
Продължавам да го гледам, колкото и серии да продължи. Забавлявам се от сърце!
Прекрасен летен ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 10:50 от didi54

# 604
От къде излезе, че е само 9 епизода?

# 605
От рускините, арабките и от профили в Туитър основно Wink
Накратко:
Преди две седмици е имало събрание в офиса на телевизията. В Туитър се въртяха и снимки от срещата. Присъствали са хора от Канал Д и от екипа на сериала. Не са били доволни от резултатите. Много реклама, много ПР, а насреща - нищо.
Приходите, били много по-малко от разходите. Продажбите в чужбина не "топлят" Канал Д, а само продуцентите и посредниците, които вземат проценти. Много по-важно за тях са рекламодателите в Турция и рейтингът от Дизилах.
И се заговори, че ако не се вдигнат стойностите, сериалът прави финал или на 9 или 13 еп., в зависимост кога стартира 3 сезон на "Присъда", защото основният екип, който се занимава с нашия сериал, е този, който снима "Присъда". Писаха, че Каан и Пънар се връщат на снимачната площадка края на август и оттам тръгна, че финалът на "Ако обичаш силно" ще е 9 епизода, просто защото основният екип ще се върне на основното си работно място.

Wink

# 606
Здравейте Animal Bee

Излезе превод на испански. Ще ви пусна пак някои ключови сцени.

Превод на първата сцена, в която Атеш казва на Лейля, че трябва да си тръгне:

- Как така? Не разбрах?
- Искам да си тръгнеш.
- Нямаше нищо между нас. Всичко беше наред сега.
- Виж , имам нужда от някой, който да се грижи за децата, а не някой, който да ме забърква в проблеми.
- Прав си. Съжалявам. Наистина вината беше моя.
- Не, вината беше моя, защото те оставих да останеш в тази къща, знаейки че не си бавачка. Така че вината е моя, затова искам сега да си тръгнеш. Не се притеснявай, резервирах ти стая в хотел, може да останеш толкова време, колкото желаеш. Ще ти стигнат за много време. (Подава плика)
- Не. Нямам нужда нито от съжалението, нито от парите ти, ясно ли е? Мога сама да се грижа за себе си.

После пускат онази хубава песен, която ми е много позната и мисля, че съм я чувала и в други сериали. Heart Eyes
Преводът намерих в една страница, мисля, че е верен:
Скрит текст:
Има любов в сърцето

Скъпи мой, не си ли научихме урока?
От болките си ли винаги бягахме?
Не се ли събуди от непробудните сънища?
Утрото отдавна мина...
Все още ли не излезе от удобното кътче?
Заради малодушните свади ли не ме чу?

Жалко е, ако ти липсвам и не се връщаш,
ако не знаеш, че душата ми все още изгаря...

В душата ми има любов, а на лицето ми ненавист.
Попитай сърцето си: “А кой е това?“
Все още ме подлудява този, когото
всяка сутрин в огледалото гледаш...

Скъпи мой, не си ли научихме урока?
От болките си ли винаги бягахме?
Не се ли събуди от непробудните сънища?
Утрото отдавна мина...
Все още ли не излезе от удобното кътче?
Заради малодушните свади ли не ме чу?

Жалко е, ако ти липсвам и не се връщаш,
ако не знаеш, че душата ми все още изгаря...

В душата ми има любов, а на лицето ми ненавист.
Попитай сърцето си: “А кой е това?“
Все още ме подлудява този, когото
всяка сутрин в огледалото гледаш...

# 607
На мен като новина ми излезе във  VK.com
А днес има новина, че:
"Всички летни сериали с рейтинг под 3 ще ги финализират в края на август".
Мики, Flowers Bouquet

# 608
И рейтингът на СОМЕРА излезе, там сме на 2-ро място, което според мен не е зле Wink

Gift Heart

# 609
  • Кърджали
Радвам се, че рейтинга се е вдигнал (снощи не гледах, имахме гости).
В края на август, началото на септември трябва да почнат снимките на Присъда, което означава че Али Билгин трябва да си прибере екипа и да си се прибира вкъщи.(за мен е абсурдно да остане да снима този сериал, той е част от двигателя на Присъда още от времето, когато всичко е било само идея.). Така че в началото на септември трябва да финализират този сериал, освен ако дотогава няма някакъв много висок рейтинг и да рискуват да продължат с нов екип
Аз от сърце им желая много добър рейтинг, защото целия екип пред и зад камера го заслужават

# 610
Резюме на първите 25минути. Който не иска да знае, да не чете.

Когато Якуп научава, че Лейля са я уволнили, се ядосва много. Тръгва ядосан с думите "Аз знам как да се грижа за себе си", след това звъни на Лейля с видеовръзка и й показва, че е пред офиса на Атеш. Казва й да дойде и да се погрижи да я върнат пак на работа или той ще влезе в сградата и ще направи своя ход.

Атеш дава на Биге офиса на Фюсун. Умут казва, че и преди е предлагал на Биге работа във фирмата, но тя му била отказала. Тя му казва, че била обещала на Атеш (да работи в модното училище) , пък и не можела да работи с Фюсун.

Ще сключват договор с някаква известна фирма явно, 5 от техните модели ще бъдат представени от тази фирма и Арджалъ са единствената турска фирма, с която работят.

Якуп показва на Лейля някаква папка с  документи като доказателство за  организираните измами. Шантажира я. Имал и звукозаписи и клипове.
Якуп: Този , който ми си бърка в работата, аз му се бъркам в живота.

Умут вижда Лейля на входа , кани я вътре. Тя му казва, че е уволена, заради случката с Берит. Според него е нечестно, защото благодарение на нея я били намерили. Лейля казва, че иска да говори с Атеш за събирането на вещите си , но той бил последният човек, от който ще иска услуга в момента. Почват да се хилят, че явно вече добре познава Атеш и той влиза:
- Какво правиш тук? В офиса на Умут?
- Нищо не правя.
- В офиса на Умут си.
- Дойдох да говорим за нещо.
- С Умут?
Умут: Да, аз я повиках и тя дойде. Какво има? Какъв е проблемът?
- Каква е причината?
- Причината е, че нечестно си уволнил Лейля. Точно когато децата свикваха с нов човек, с човек толкова отдаден като Лейля..
- Съжалявам, но това не те засяга. Изобщо. Мога да уволя когото си искам, да назнача когото си искам.
- Извини ме, братко, но ме засяга. Лейля не е единствената виновна тук, ти също си виновен. Освен това Лейля дойде да ме помоли за нещо.
- Тя не може да те моли за нищо. Да идва при теб и да те моли. Ще бъде малко странно.
Лейля: Аз съм тук. Можеш да говориш с мен. Много благодаря, г-н Умут. Благодаря за вашата помощ и разбиране, но не можем да работим по този начин така или иначе. Разбрах го. Благодаря.
...
Лейля излиза от офиса: Не мога да повярвам, говори пред мен все едно ме няма. Приятелю , виждаш ли ме? (Пита охраната)
- Виждам те.
- Видима съм , нали? 😆 Виждаш ли, тук съм. Когато съм тук не можеш да ме игнорираш все едно ме няма.
Атеш: Ела при мен, когато отново имаш нужда от нещо. Играеш от грешната страна.
- Какво значи това? Играя от грешната страна? За кой се мислиш ти? Ще те помоля за нещо в затвора! 😆 Нищо няма да те моля, ясно ли е?
...
Лейля звъни на Якуп: Никога не ме пращай повече при този човек , Якуп. Вкарай ме в затвора, каквото искаш прави. Никога няма да се върна пак там, да знаеш.

Атеш идва и предлага да я откара , извинява се, че бил груб.

Лелята е пратила някаква жена за мястото на бавачка, но Илтер не я харесва и прислужницата звъни на лелята да информира, че жената няма да я наемат.

Лейля и Атеш в колата:
- Щом толкова настояваше за колата, трябва да чуеш какво имам да ти кажа, Атеш,  защото вече не си мой шеф, свободна съм. 😆
- Хайде, казвай каквото искаш.
- Защо се отдалечи толкова от човечността ? Виж брат ти е толкова честен, мил, разбиращ, без грам аргантност, ти как стана такъв?
- Може да бъде по много причини - темперамент, външни фактори, генетично.
- Изглежда , че същият ген и темперамент не са повлияли на брат ти.
- Определено не.
- Очевидно.
- Виж, Лейля, във всяка история има злодей, нали? Може аз да съм лошият в твоята история сега, в този период.
- Чакай. Не съм казала, че си лош. Казах, че си загубил контакт с човешкото. Това е друго нещо. Не ги смесвай. 😆
Атеш си взима от закуската й и почва да говори колко е вкусно и да пита къде ги правят.
Лейля: Виж го ти. Защо промени темата? Винаги сменяш темата, когато не ти отърва. Поздравления, Атеш.
- Това е талант. 😆 Тук ли живееш?
- Не всички сме имали късмет като теб.
- Спокойно, просто попитах. И аз идвам по такива места, харесва ми. Не живеем тук, за да ни обичат туристите.
- Такъв е нашият живот. Искам да сляза.
- Остави да те откарам, разбра ме погрешно... (Лейля слиза от колата)

Атеш по телефона: Илтер, ако децата са запалили къщата и няма жертви,  одобрявам го напълно! 😆

# 611
Мики, ще ни разглезиш Kissing Heart

Керем в Туитър:

Един бонбон Wink Sparkling Heart ( днес няма сет)
https://twitter.com/yacokseversenbr/status/1682332337403510784

и още една класация Wink
Скрит текст:

# 612
  • Кърджали
Ханде

# 613
От стори на Ханде

# 614
Интересни неща се случват днес:

Скрит текст:
В момента фенове на Ханде защитават Хафсанур от феновете на конкурентния сериал „Който падне сам, не плаче“ ( и други летни сериaли). Обвиняват Хафса, че „развращавала младежта“; „не можело толкова вулгарно да се целува в сериал по ТВ, защото се гледал и от малки деца“. Пуснали са сигнали до турската СЕМ.И се стигна дотам „войната“ между феновете на Ханде и Керем временно да се преустанови и сега и двата лагера са насочили усилията да бранят Хафса от зложелатели. И в четвъртък феновете на Ханде ще се обединяват с феновете на Керем, и  на ХанКер за да направят над 500 хиляди туита, в знак на съпричастност  и подкрепа към сериала, Керем и най-вече към Хафсанур.
Както пише един фен, "все пак повече от 2 години , и едните и другите фенове бяха като семейство, а сега даже  и да се карат помежду си, щом има външна заплаха трябва да действат  обединено 😀"

Общи условия

Активация на акаунт