💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 659
  • 739
  •   2
Отговори
# 615
# 616
Резюме от 25та до 80та минута:

Айдос си е ударил носа и устата докато кара скейтборд. Бил неузнаваем.Умут и лелята са щастливи, че с това ще съсипят Атеш. Лелята звъни на адвоката, щели да вземат медицинско.
...
Лелята и Умут пристигат в къщата и виждат , че Айдос има малка лепенка на коляното, на лицето му няма нищо.
Всичко е номер, за да изобличат Фюсун , че е подкупила служителите. Илтер я е видял как им дава пликовете. Атеш забранява и на Умут да влиза в къщата. Умут е ядосан на Фюсун , че не е знаел за нейните действия. Да не правела вече нищо без да му казва.

Лейля се връща при бандата и се прави, че е плакала. Атеш я бил уволнил отново. Унижил я. (Драматизира излишно заради Якуп) Всички се застъпиха за нея и решиха да не се връща повече там, темата е приключена.

Илтер ще ходи да търси нови служители, затова Атеш трябва да се грижи за децата. Според Илтер е възможно и Лейля да е била подкупена от Фюсун, защото е видял как Фюсун излеза от стаята й.

Ългаз пита Атеш дали може да отиде на рожден ден на приятелка. Той й разрешава, но после се сеща за правилата на баща си. Отива да й каже и я чува как говори с Айдос, че ако Лейля се беше съгласила да работи с лелята, това нямаше да й се случи. Айдос разказва всичко и казва, че Лейля му липсва. Атеш наказва Ългаз. Няма да ходи на рожден ден, да отива в стаята си.
- Мразя те!
- Не се притеснявай, свикнал съм. 😆

Охраната има телефонният номер на Лейля и го дава на Атеш. Звъни й.
- Лейля , къде си ?
- Съжалявам, нямам време, трябва да затварям.
- Къде си? Не затваряй.
(Вижда опаковката на храната от вчера и отива на адреса на закусвалнята)

Лейля и Атеш на улицата:
- Какво правиш тук?
- Трябва да поговорим, казах ти.
- Как ме намери? Какво искаш от мен?
- Трябва да се върнеш. Направих грешка. Фюсун е подкупила всички служители, уволних ги. Ако дойде нова бавачка, може да се сближи с нея, с Умут. Затова имам нужда от теб.
- Прав си, но дори не ме познаваш все още.
- Но мога да ти се доверя.
- Но аз дори не съм бавачка. Не знам как да се грижа за децата.
- Справяш се по-добре от мен. Казвам, че всичко е наред между нас.
- Всичко е наред? Да, радвам се, че ми се обади, но не мога да се върна, защото вече си направих други планове.
- Добре. Тогава ще те чакам вкъщи, нали? Довиждане.

Бандата чува разговора им. Якуп казва, че "операция Атеш Арджалъ" продължава...

Лейля отива в къщата:
- Какво стана?
- Офертата валидна ли е още?
- Да.
- Приемам, но имам условие.
- Щях да се изненадам ако нямаше.
- Не трябва да си груб с мен, това първо. И второ, не ме командвай. Ако приемеш, тогава оставам. (Ръкостискат се)
- Добре дошла.

Атеш я пита за фамилията й , любопитно му било -  Лейля Дениз.

Биге: Атеш, хайде, чакам те. След като нашата избягала бавачка се завърна, можем ли да започнем да работим, моля те?
Атеш: Името й е Лейля , Биге. 😎

Якуп праща СМС на Лейля: Не забравяй защо отиде там.

Има проблем с моделите. На рисунка са страхотни, но когато се изработят не стават. Сякаш човекът, който ги е рисувал и човекът, който ги е правил са различни хора. (Явно лелята е използвала рисунките на сестра си и ги е представяла за свои) Ако отидат в Лондон с тези модели, ще се изложат. Умут ще се срещне днес с представителите на шоурума. Трябва да подпишат договора. Атеш прекъсва срещата, казва че моделите им не са готови, не иска да подписват нищо, иска една седмица отсрочка, за да оправи моделите. Могат да изчакат 4 дни.

Берит се е напишкала:
- Сложил си вестник ?
- Мисля, че е функционално. Абсорбира урината.
- Вестикът не абсорбира.
- Предният път спа така, получи се.
- Правил си това и преди? Не мога да повярвам. 😆

Берит иска и двамата да останат. Заспиват. Следва сцената с паник атаката.

Онур вижда Лейля и Атеш на терасата и звъни по телефона:
Нещо се промени, Якуп. Не прави нищо. Чакай ме.

Водят Берит на психолог:
- Колко сладко, тя е като смесица от двама ви. От носа нагоре е на майка си, а от носа надолу - на баща си.
- О, не , не е имало такава генетична връзка.
- Защото той й е брат, а аз съм й бавачка.
- Настойник. 😆
- Защото той й е настойник, а аз съм бавачката. Нали така, Атеш?
- Благодаря.

При психоложката както уж си говорят за Берит и изведнъж Лейля почва да го тормози за снощи. За паник атаката, защо се прави , че нищо не се било случило, трябвало да поговорят. Атеш казва, че нямал бил нужда от нейната помощ, не я искал. Психоложката му предлага сеанс, той отказва.

Прибират се в къщата:
Лейля: Чудя се, дали може да яздим кон с Берит?
Атеш: Каква прекрасна идея. Забавлявайте се. Аз отивам да получа една паник атака. 😆
- Атеш, помниш ли какво каза психолога, да се свържете с децата.
- Да, ти се свързваш много добре с хората, така че можеш да се свържеш и от мое име. 😆
- Атеш, да се свържеш не е слабост. Всъщност това е най-голямата сила на света.
- Така ли било? Аз съм си много добре така. Благодаря.

# 617
Май е нова
🦋

# 618
Интересни неща се случват днес:

Скрит текст:
В момента фенове на Ханде защитават Хафсанур от феновете на конкурентния сериал „Който падне сам, не плаче“ ( и други летни сериaли). Обвиняват Хафса, че „развращавала младежта“; „не можело толкова вулгарно да се целува в сериал по ТВ, защото се гледал и от малки деца“. Пуснали са сигнали до турската СЕМ.И се стигна дотам „войната“ между феновете на Ханде и Керем временно да се преустанови и сега и двата лагера са насочили усилията да бранят Хафса от зложелатели. И в четвъртък феновете на Ханде ще се обединяват с феновете на Керем, и  на ХанКер за да направят над 500 хиляди туита, в знак на съпричастност  и подкрепа към сериала, Керем и най-вече към Хафсанур.
Както пише един фен, "все пак повече от 2 години , и едните и другите фенове бяха като семейство, а сега даже  и да се карат помежду си, щом има външна заплаха трябва да действат  обединено 😀"

Затова днес написах , че някой пречи на сериала, гадно но турски сериали на килограм, голяма конкуренция!
Днес изгледах 3 епизод с бг субтитри, и колкото повече го гледам толкова повече ми харесва. Керем Gift Heart е невероятен, актьор от класа. От всичките му роли в тази на Атеш го харесвам най много, като излъчване , визия, по улегнал, неустоим, огън мъж, като героят му!

# 619
Диди, къде го гледаш с бг. субтитри?😀

Керем изобщо не бива да се занимава с турски телевизии, а само на платформи да снима, за да не му хабят таланта 😉

# 620
  • Кърджали
То па щото за платформи много качествени сериали и филми се снимат. Кажи речи всичко е средна работа.
Такива  ала "ай, от телевизията се сее разврат " и свикнали в РТЮК има за всеки сериал (не знам има ли някой сериал, на който да му се е разминало). Вече не мисля и че се трогват изобщо.

# 621
Диди, къде го гледаш с бг. субтитри?😀

Керем изобщо не бива да се занимава с турски телевизии, а само на платформи да снима, за да не му хабят таланта 😉
Тина,аз също мисля , че след този проект, ще премине на платформи и чужбина, а и продуценство. Съжалявам, че не игра в сериала"Между света и мен", с Деметката щяха да отвеят конкуренцията, но такива бяха обстоятелствата.

https://bgtvis.com/ya-cok-seversen-%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%be%d0% … b7%d0%be%d0%b4-3/
Това е линка с бг субтитри, google  превод не много добър но става, трудно се отваря след 3-4 опита.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 18:26 от didi54

# 622
Изгледах и третата серия...

Не съм специалист, но според мен, подборът на "мошенниците", на семейството, на колегите...нещо не ми се вписват в картинката...
Керем сякаш чувства, че на него се крепи всичко...

# 623
Изгледах и трети епизод .Определено ми харесва сериалът.Керем си го може .Хафсанур също ми харесва.Приятен летен сериал.

# 624
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте и от мен,
Вече довърших 3 епизод в Google - автоматичен превод и мога да си дам мнението. Flushed
/ снощи гледах първия час и не ме задържа до края/ Sleepy
Забавно, но на места превъртах с мишката.Наистина само заради Керем си струва да се гледа и поддържам мнението на Gugutka52 Flowers Four Leaf Clover
Явно очакванията ми бяха в повече и чакането дълго , та и критиките са толкова! Yum
И все пак има добри попадения и изпълнения - до края на лятото в четвъртък Канал D=
Благодаря за преводите!
Прохладна вечер ви желая! Heart

# 625
Тина, истина ли е това за феновете на Падналия? Що за тъпотия? Когато гледах Рибарчето същата простотия се сипеше от феновете на Шербета. Така и не го разбирам това.
Хафса се целувала някак си? Ама сама ли се целува, че името на Керем не го виждам споменато. Откачалки.
Изгледах го. Ми семпла съм аз Grinning На мен ми хареса, с уговорката, че от летен сериал не очаквам чудеса и ми се гледа точно нещо леко и приятно.
Измамниците и на мен изобщо не ми харесват. Ама хич.
Децата обаче много, дребосъчето е перфектно. Хафса ми хареса, Керем също, развитието и смях, и романтика, и интрига.
Биге, когато е с прибрана коса е много симпатична. Много ми харесва как я обличат, аксесоарите й също. Лелята и тя.
Явно Умут и Фюсюн ще създават много проблеми. Умут си е предател, както и очаквах. Сключил е сделка с конкурента.
Влюбения измамник подозирам, че ще се озлоби яко и ще прави мизерии на горката Лейла.
Роклята беше много красива, въпреки че на първи поглед ми се стори не така. Изясни се и защо я бяха покатерили на тези кондури Лейла-за да може да се спъне Joy
Защо обаче й бяха направили прическа на блатна вещица, не разбрах. Толкова е миловидна и нежна, с вдигната или поне прибрана коса е разкош, те зализват, мажат, зорлем я правят да прилича на прекалявала с алкохола и цигарите скумрия.
Кога се очаква да има фраг?
Не съм гледала Присъда, чета ви, че техният екип работи по този сериал и, че са много успешни. Факт, че операторската и режисьорската работа е много на ниво, но кастинг директора, къде е блял? И рускините не са никак вдъхновени от второстепенните актьори. Както и да е. Смятам да си го гледам аз, колкото и епизода да изкарат.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 21:59 от Бл@гуна

# 626
Евала на феновете на Ханде, че подкрепят Хафсанур в такъв момент Wink 
Хафса е млада и не заслужава този хейт в момента.
https://twitter.com/i/status/1682366262624518144

Стори от Хафса Wink ( все още е във Франция Wink )

Според DiziWorld Атеш и Лейла се нареждат на 4-то място в категорията най-обсъждана дизи двойка през предходната седмица, 10 - 17 юли 2023 г.

Керем в Туитър:

# 627
Благуна, за съжаление е вярно. Хафсанур отнесе всичко днес. Започнаха от целувката снощи и стигнаха до сцената в сериала "Между света и мен". Керем изобщо не го споменават.  То май в Турция винаги жената е виновна и тя го отнася.
За повечето фенове на Керем (тези, които непонасят Ханде) е странно, но най- голямата подкрепа дойде именно от феновете на Ханде. Днес няколко часа в Туитър беше "бойно поле", сега всичко е спокойно, но за четвъртък се организираха да подкрепят Хафсанур и сериала на Керем. 😀

# 628
Керем да пусне хаштаг в подкрепа на партньорката си. Него все с перце го галят. Мъжете по принцип, актьорите в Турция все са читави всички. Satisfied Animal Monkey Face Опряха до Ерчелките след месеци на обиди. За Ханде кой се застъпи тогава? Бая хейт изтърпя, не знам друг да е бил подлаган на толкова много обиди.
После ще върнали жеста като почнел сериала на Ханде, а вътрешно им се иска да се провали. Satisfied Тези хора си забравят писанията, то кой ли не забрави в последно време.

Едит: Не месеци на обиди, две години ще станат. Animal Hear No Evil

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 22:09 от midnight__sun

# 629
Нося и последната част от резюмето на 3ти епизод. Цял ден го гледам, покрай другите задачи. Joy

Конкурентите на Арджалъ (Орхан нещо си) са научили за техния проблем с моделите и сега са се активирали да заемат тяхното място в сделката. Умут мисли, че Атеш е замесен , че Атеш саботира фирмата си.
И лелята дойде да помага в кризата. 😆Орхан организирал събитие, където щял да покани представителите, до тогава трябвало да измислят решение.

Лейля не разбира защо планът се е променил, трябвало е да се представят за нейно семейство. Онур е измислил всичко този път. Онур искал да са в къщата, да я защитят, ако се случи нещо.
Лейля: Исках поне да ми кажете, да ме информирате... (В същото време влиза Илтер) Лейля се оправдава, че искала просто да поздрави новите хора. (Честно казано образът на Илтер досега е на много интуитивен човек, всичко вижда, чува,  мисля че бързо ще ги усети, че се познават)

Атеш казва, че ще изберат само 1 модел, който да направят и да представят на събитието.

Биге се сваля на Атеш, той й отказва.
Биге: Защо?
- Защото си ми приятелка, знаеш го.
- Дистанцираш се от всички хора, с които се сближиш. Може би това е добре за мен.
- И не искам да те загубя.
- Не ме ли харесваш?
- Какво общо има това? Много си красива. Най-харизматичната жена, която познавам. Да знам , че си в живота ми означава много за мен. Не ми го взимай.
Лейля също трябвало да отиде на празненството вечерта като бавачка на децата. Илтер каза да си вземе рокля от магазин на Арджалъ. Тя отиде да иска пари за рокля от Якуп. Той я лъже, че още не били обърнали златото в пари , сега нямало и къде да отидат по това време, всичко било затворено. Събират си джобните пари и й ги дават.

Атеш не иска модел да носи роклята:
Красотата е важна да, но не е достатъчна. Имаме нужда от душа, емоция. Човекът, който носи тази рокля трябва да е наистина непокорен, горд, например достатъчно силен, за да стои на краката си дори когато е наранен. Наистина не се отнася само до красотата.

Биге и Атеш говорят Лейля да нося роклата, говорят за нея все едно не е в стаята, тя се пали пак.  
- Защо аз?
- Защото ще ти стои добре. Зеленото ти отива.
- Няма ли нещо друго освен, че ми отива зелено?
- Не, само това е. Така или иначе ще идваш тази вечер, ще има какво да облечеш.
- Добре. Така или иначе нямам какво да облека.

Атеш преди няколко дни звънна на рецепцията на хотела да търси информация за всички гости с името Лейля. Рецепционистката се притеснява, че ще я уволнят , защото му отказа информация и сега си призна на управителя.  Май намериха копие от личната карта на Лейля.

Лейля се появява в зелената рокля. Лелята мърмори, че ще ги изложи.
Атеш към Лейля: Ще танцуваме ли?
Х: Г-н Атеш, може ли да поговорим по работа?
Атеш: Имам важна работа в момента. (Ще я изяде с поглед 😆)
Лейля: Мисля, че трябва да говорите за работа, защото бизнесът е много по-важен. Аз съм тук, ще почакам.

**
Ългаз лъже, че е болна, за да остане вкъщи. Баръш я хваща, че бяга от къщата. Казва й да избира, или да я закара , където отива или да каже на всички в къщата, че бяга.

Лелята: Орхан, как е чувството да загубиш? Не си го изпитвал преди.
Орхан: Вахит не случайно сложи Атеш на чело на компанията, сега го разбирам.
Лелята: Ние като семейство сме надарени с талант. Ще се отдръпнеш сега, нали?
Орхан: Сега може и да съм загубил, но знаеш много добре, че не се отказвам лесно.

Лейля се спъва на танца и бяга, сваля си обувките.
Атеш: Мисля, че забрави това , Пепеляшке?  
- Много си забавен. Защо аз? Облече ме с това, доведе ме тук. Каква е връзката?
- Даваш ли си сметка как изглеждаш, какво правиш?
- Мхм, особено по време на валса всички ме гледаха , наясно си нали?
- Не беше твоя вина, а на Умут. Партньорът трябра да води по време на валса.
- Аз какво казвам, ти какво казваш. Казвам, че ви засрамих.
- Значи имаш дълг. (Почват да танцуват)
Пита ме защо ти, защото си ти. Непокорна, горделива, една рокля, която е срещу течението. Само човек като теб може да носи тази рокля.
- Мислех, че нося нещо хубаво, но сега го разбирам.
- Има един уникален детайл върху роклята, също като при теб. (Докосва бенката по лицето й Heart Exl , хубава асоциация са измислили)

Биге: Атеш сигурно си е тръгнал с някоя жена. Такъв му е характерът, винаги се отдалечава от всички, които се приближат.
Лейля: Разбирам, но аз се оглеждах за г-н Умут.

Сделката е уредена, Атеш и Биге отиват да празнуват. Пияният Атеш и на Биге е навит. 😆

Умут: За мен беше чест да откарам звездата на вечерта вкъщи.
Лейля: Падаща звезда. 😆

Умут: Какво правиш , братко? Пиян ли си ?
Атеш: Не. Ти какво правиш тук, забранено ти е да влизаш.
- Нали вдигна забраната?
- Пак я сложих. 😆

Умут се среща с конкурента Орхан.
Орхан: Атеш уреди работата с англичаните. Какво говорихме, Умут? Ти дойде при мен, каза ми, че ще ми помогнеш да получа тази работа.
Умут: Ще се погрижа. Не се притеснявай. Отдадох живота си на тази фирма, няма да позволя някой да дойде и да си припише успеха. Чакай новини от мен.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 10:04 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт