💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с вълнуващи моменти, добро настроение и много усмивки Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 631
Здравейте Animal Bee

Епизод 3 с испански субтитри (по-хубавия превод )
https://m.ok.ru/video/6928343960205

Като цяло мнението ми за 3ти епизод е , че няма да си го пусна трети път. Grinning Според мен беше по - слаб от втория, имаше повече пълнеж с второстепенните герои. Най - интересното беше в последния половин час от епизода, стига да не си заспал до тогава. Joy
Радвам се, че се вдигна шум покрай целувката, може би и екипът точно това е търсел, в крайна сметка няма лоша реклама. Sunglasses Фенове и хейтъри, всички си пуснаха епизода да видят за какво толкова се говори. Joy
Не мога да разбера къде виждате вие тези интриги, аз нищо не виждам. В началото на епизода се разбра, че някой дава информация на конкуренцията , а в края на епизода ни показаха, че това е Умут...защо толкова бързо разкриват всичко? Има проблеми между Фюсун и Умут, затова предполагам, че тя изобщо не знае за този негов ход. За нея реномето на фирмата е най-важно, не би позволила да се изложат по някакъв начин.

Единствената интрига в момента е как точно Атеш ще разбере, че Лейля е измамница, но че ще се случи е ясно. И в тази серия отново подчерта на няколко пъти колко държи на честността...

# 632
Мики, благодаря за преводите. За трети път не знам, аз и втори няма да си пусна, но пък, когато попадна на клипче в Тик Ток си го гледам с кеф. Целувката ясно, но и малката, която носеше като препълен памперс и тя как втория път дирекно застана с вдигнати ръце, за да я вдига и да я носи Grinning
Интрига има, според мен, защото се намъкнаха всички в къщата, Биге според мен ще продължи да се слага на Атеш, а Умут на Лейла, ще разкрият сандъка с рисунките на майката, подозирам, че и смърта ще се окаже предизвикана. Ей такива някакви ги виждам.
Не знаех, че се водят чак такива кървави войни между феновете. Сериала късно го изгледах. Те се бяха разделили отдавна. Никак не ме вълнуват в личния си живот. Не разбирам тази истерия, в крайна сметка те живеят с тези хора, на базата на няколко снимки и интервюта да се правят свободни съчинения ме изумява.
Явно сега Хафса ще е жертвата на хейта. Може би е правилно колегата й да изрази някаква позиция, но пък да не стане по-зле. Кой знае. На мен пък след всичките плюнки по Хафса ми става още по-симпатична. Така станах фен и на Серенай Grinning и не съжалявам.
Интересно ми е обаче Керем защо е приел такава роля. След големия успех и популярността сигурно е имал доста предложения. Едва ли това е било единственото или най-доброто. На мен ми харесва, но не е нещо запомнящо се.
Реално и Вратата не е някакъв шедьовър, но имаха късмет да го излъчват в ужасен период, когато всички бяхме затворени, между актьорите имаше химия, приятен сценарий и много включвания онлайн с отговаряне на въпроси и т.н. Ако сега го излъчваха се съмянвам, че щеше да изкърти рейтингите. Коментирам като човек, на когото и двата сериала са харесали, де Simple Smile
Лек и прохладен ден ви пожелавам!

# 633
Бл@гуна, не мисля, че пандемията има общо с успеха на сериала, това би означавало, че всички сериали по онова време трябва да са били много гледаеми , а не бяха. Joy Да не връщам лентата назад, че комшии от други теми може да се обидят. Joy
Първите може би 13-14 серии от SCK бяха от добра по - добра , след това постепенно паднаха надолу, но вече толкова ни бяха завладяли с първите епизоди, че щяхме да гледаме каквото и да ни дадат. Joy Доста хора напуснаха кораба още преди края на първи сезон. Вторият сезон не беше успешен, но пак имаше рейтинг над 3 , което като гледам това лято си е цяло постижение! Тежко лято е тази година, очаквам и тежка есен. Grinning Пренасити се публиката...

Защо мисля, че Керем е избрал този проект? Още зимата подписа договор с Ay Yapim т.е. той сам се ограничи, както и Ханде се обвърза с Дисни. Изборът на проекти не е толкова голям. А и ако Керем иска Ay Yapim да са съпродуцент на "Необичайна история" , е нужно да им играе по свирката. 🙃

# 634
Мики, благодаря за разясненията. Не ми беше известна тази информация. Така има логика. Ами дано следващият му проект е по-успешен.
И за SCK може би си права. Сакън! Не дразни комшиите Grinning
Сега пък ми стана интересно, кои сериали са давали по същото време. Аз тогава и един сериал турски не бях изгледала. Отивам да потърся инфо

# 635
  • София
Ханде Ерчел е видяна да напуска апартамент в Арнавуткьой. Без да отговаря на въпросите на журналистите, тя се е забързала към колата си.

# 636
Ох, ама откъде го измислиха този тоалет на Лейля?! Че то другите дами на партито бяха хиляда пъти по-добре облечени... И тя, толкова слаба, стоеше й като на закачалка... Тези стилисти, по мое мнение, нещо не са преценили както трябва роклята и телесложението на героинята, визията на Лейля не беше уау, както би следвало да бъде. Открито чело, лицето й лъщеше, сякаш излизаше от баня... Гримьори, нерде сте ?! Айде да спра, докато не съм набрала още... Wink

# 637
# 638
  • София
Ханде Ерчел постави условие за рекламите и сериалите, в които ще участва, работните й часове на ден да не надвишават 12 часа.

# 639
Ще има фраг тази вечер

# 640
Керем в Туитър:

От сета днес:

Подарък за Керем:
"Шоколад с героите на Керем Бурсин върху опаковките - снимка от историята на Instagram на фотографа Yigit Danaci, 22.07.2023 г.

Yellow Heart

# 641
Ханде, Хакан, Арзу  и приятели са на семейно тържество ( рожден ден) в  Миконос ( Гърция).

# 642
# 643
Доста се забавиха с пускането на фрага тази вечер

# 644
Здравейте! Flowers Hibiscus

От днес

Скрит текст:

И от сета
Хубаво момиче, но са за бой стилистите. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт