Не иска да имаме общо дете?

• 10 695
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
Ами от началото на връзката може да са се променили много неща. Финансово състояние, отношения, нагласи и тн.

Така е. И нямаше да има спор в това, ако не беше овъртането. Затова и тя е объркана и вероятно се чувства наранена.

Аз не виждам овъртане. Той не иска да има дете, ако тя го приема, че не иска от нея е друг въпрос. Генерално на този етап, той не иска други деца. Така го разбирам аз.

# 136
На втора среща приказки от мъж как иска деца обикновено не означават нищо. Той е 10 години по-голям и разведен с две деца, нормално е да се е чудел какви звезди да ѝ сваля в началото.

# 137
Aко й го каже категорично вероятно си мисли, че ще е краят на връзката им и може и да не е готов.

# 138
  • Пловдив
Имам позната с три деца, които делят една стая. И трите са вече тинейджъри, има и от двата пола. Голям кеф, а? Ама не и за децата.
И моите са така, само дето не са още тийнейджъри. Да се гърмим ли?

# 139

Или семейства с едностайни апартаменти, които нямат средства за повече, явно трябва да останат бездетни.

# 140

Или семейства с едностайни апартаменти, които нямат средства за повече, явно трябва да останат бездетни.

Това сега са измислици. Никой не каза такова нещо! Просто всеки преценява колко деца може да издържа и колко да им осигури. Всеки си преценява според възможностите. Или така би трябвало да е според мен!

# 141
И двамата не са. Бездетни.

# 142
  • Варна

Както ви е на сърце, ти си знаеш. Давам примера, защото на тези три деца никак, ама никак не им кеф, нито комфортно. И стаята е само първият пример за нещата, от които се лишават, сравнени с връстниците им. Има още много.

# 143
  • Sofia
И двамата не са. Бездетни.
И авторката не е споменавала да са в едностаен апартамент.

# 144
Aко й го каже категорично вероятно си мисли, че ще е краят на връзката им и може и да не е готов.
Значи, когато е влязъл във връзката, заблуждавайки авторката, че иска още деца, е било с цел да я манипулира , да привикне детето и с него, тя да уседне и после, оооо, мило, ами добре сме си така, нещо съм се объркал.
Ами не става. Жената иска още едно дете с пълно право. Да бъде честен и да не и губи времето
На мен този герой хич не ми е читав, как тук го нарисуваха толкова благороден, възвишен, отговорен. Пълен измамник и егоист, пак да си кажа 🙄

# 145
Има и друг важен момент според мен. Това са 4 деца и двама възрастни. Все пак и те са хора и са част от това семейство. И за да не бъда грешно разбрана ще го кажа така-ние сме двама възрастни с едно дете, които се оправяме с голяма ипотека и издръжка за 3-ма. Може и с още едно дете да се справим, но всичко след това са лишения и за 4-ма ни.

# 146
Ако е  егоист и  измамник - защо държи на дете с него?
 Искала съм много деца ,но с две зор се справих и то  отчасти.
 Нищо не съм им дала като на другите - поне помощ за жилище няма. Само едната възможност да се справят сами,  ако поискат.

# 147
Доколкото разбрах, тя не иска просто второ дете, а дете от него. Ако няма да го получи трябва да реши дали да продължи с него или сама.
Значи, когато е влязъл във връзката, заблуждавайки авторката, че иска още деца, е било с цел да я манипулира , да привикне детето и с него, тя да уседне и после, оооо, мило, ами добре сме си така, нещо съм се объркал.
Ами не става. Жената иска още едно дете с пълно право. Да бъде честен и да не и губи времето
На мен този герой хич не ми е читав, как тук го нарисуваха толкова благороден, възвишен, отговорен. Пълен измамник и егоист, пак да си кажа 🙄

# 148
Ако е  егоист и  измамник - защо държи на дете с него?
Защото още не е осъзнала манипулацията

# 149
Това сега са измислици. Никой не каза такова нещо! Просто всеки преценява колко деца може да издържа и колко да им осигури. Всеки си преценява според възможностите. Или така би трябвало да е според мен!

Защо да са измислици? Ако на три деца не им е комфортно в една стая, то и на едно дете няма да му е комфортно на разтегателния диван в хола. Ние сме отглеждани по две деца в стаи два на два, някой де е тормозил за комфорта ни ли? Съгласна съм, че всеки отглежда децата според възможностите си. За едни това са три деца в една стая, за други - едно в пет декара замък.

Общи условия

Активация на акаунт