Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря педиатър в района на 22 ДКЦ или Плиска?
Каква е процедурата за избор на педиатър за бебе?
Какво представляват тоновете при бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря педиатър в района на 22 ДКЦ или Плиска?
За да намерите педиатър в района на 22 ДКЦ или Плиска, можете да се консултирате с общопрактикуващ лекар, който може да ви препоръча подходящ специалист. Важно е да уточните дали бебетата трябва задължително да се записват при педиатър-личен лекар или могат да бъдат при общопрактикуващ, който може да издава направления за педиатър.
-
Каква е процедурата за избор на педиатър за бебе?
-
Какво представляват тоновете при бременност?
-
Как разбираме, че мембраната Ви е разкъсана и кога след разкъсването ще започне раждането?
-
Какво представляват контракциите и как се различават от предродилните болки?
направо панирах гъбите,но нямаше жилки с кръв,болки и тем подобни историйки.Сега съм в края на 8 месец и още не съм родила,тей че споко!
и по-колко много въпроси...

Здравейте момичета и добре дошли при нас... 

Днес дори си помислих 4е ще раждам...ама добре 4е след като поспах,ми мина!И опашката ме боли...оф,ве4е взе да ми тежи доста!И незнам при вас как е ама аз голямо спане му спя
Недейте така, МОЛЯ ВИ! Мислете си как настройвайки се позитивно ще извикате още положителна енергия към вас и бебенцата. Представяйте си хубави неща, за да се случат наистина. Тези чуства, коит всяка от нас усеща през този период са най- нормалните, но ако се опитваме да ги гоним или да ги борим с хубави емоции ще си помогнем много...А най- лошият съветник в този момент е да търсим още отрицателни емоции.
Направо понякога си мисля , че ще полудея! И покрай мен всички се гласят, виждам в очите дори на бабите си неописуемо вълнение и ако стане нещо какво ще правим????? Понякога си мисля , че аз ще умра при раждането! 

Не преминава през плацентата и неможе по никакъв на4ин да навреди на беб4е