Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 345
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • БГ
От вчера сме тук, в Албена! Времето е чудесно засега! Слънчево, с умерен вятър и вълни! Флагът е жълт!
Нещо ми е рехаво откъм хора, карето с чадърите ни е на 1/2 празно, а е за 4 хотела - Фламинго 4*, Малибу, Сенди бийч и Калиопа. В ресторанта също е спокойно и храна, и разнообразие, и места има в изобилие.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 12:39 от stefaniika

# 301
  • Русе
Доста празен е плажа.

# 302
Качвам малко снимки от днешната закуска във Фламинго Гранд, часът е 8 без 15. Последната снимка със "запазените" шезлонги е от 8.30ч. След 10 дни престой, мога да кажа, че хотела си струва, но обслужването и останалите гости, могат да развалят почивката на всеки (дори на непретенциозни и позитивно настроени хора като мен).

# 303
Здравейте, може ли мнение кой от двата хотела е по-добър(база, стаи, обслужване, храна, басейн и т.н.)?
1. Ралица Акваклуб, Албена
2. Калимера Ралица Супериор, Албена

# 304
Здравейте, може ли мнение кой от двата хотела е по-добър(база, стаи, обслужване, храна, басейн и т.н.)?
1. Ралица Акваклуб, Албена
2. Калимера Ралица Супериор, Албена

Басейните и анимацията е обща за двата.
Калимерата е с обновени стаи от тази година (без тези в икономичния сектор, който се води парк), фоайе, лоби и ресторант.
Преди години се смяташе, че Калимерата е с по-добра кухня. От миналата година в Акваблуба има турски готвачи. Чувам, че се справят доста добре. Не мога да направя лично сравнение, но аз тази година в Калимера бях много доволна.  Храната ни беше вкусна. Обслужване според мен е както уцелиш. Имали сме и много добри камериерки, и мързеливи. На рецепцията в Калимера беше добре. Бързо ни настаниха, имахме си и ранно настаняване и късно освобождаване.

Ако сте с малки деца според мен Калимерата ще ви е по-удобна. Нещата са по-струпани на едно място. Дискотека, ресторант, анимация, басейни, не се минава през улица.

# 305
Поздрави от хотел Елица.
Няма простир, стаите са мънички, но като изключим румънските орди на вечеря, всичко е наред.
Снощи зайци хранихме, обиколихме централната улица и се забавлявахме.

# 306
Няколко дена хващах заешко месо в Ралица, предполагам има нещо общо с този зайчарник.

# 307
Elizabeth,поискайте си простир от рецепцията .Приятно изкарване !

# 308
  • Перник
Как е положението в аквапарка като чистота?   В коментарите по- горе разбрах, че с реката има драма , което е жалко. Предполагам другите пързалки си функионират .. 

Тематичните вечери в Калимера Ралица какви са били ? Вносният алкохол каква марка е от така нареченият ултра олинклузив? Храната като разнообразие дали  има подобрение спрямо предна година?

Тази година има ли щипалки на морето и как е температурата на морската вода след скорошните  аномалии на времето ?
Като цяло не ми се видя мръсно в Аквапарка, не че и ние сме се задържали по повече от час. От доста години ходим в Албена и сякаш на децата им поомръзна и не напират толкова за него, както в началото. Ние ползваме само сектора с големите пързалки и като недостатък са малкото четворни дюшеци, дори и през седмицата не стигат и чакаш някой да освободи, но са редици и единия ден се отказахме.
Съвета ми е да не се ходи следобяда, защото билета след 14ч е намален и е лудница.
Един ден решихме да отидем в 10ч когато отварят и беше супер бяхме първи и така като си взехме един четворен дюшек се спускахме 4-5 пъти без проблем, няма и опашка по стълбите. Изброих ги еми няма как 8 дюшека да стигат, а хората ги взимат и за реката.
Трябва да се закупят повече.

# 309
Момичета, дайте препоръка за масажист в Албена. Благодаря ви.

# 310
Момичета, дайте препоръка за масажист в Албена. Благодаря ви.
В Парадайз имало много добър чух, но не съм ходила все още.
Поздрави,  този път, от хотел Оазис! От вчера сме тук, ще споделя впечатления по-натам.
Blush

# 311
  • Стара Загора
Здравейте на всички , извинявам се че нахлувам в темата без да съм я изчела, но последния момент ни се промениха плановете и имам конкретни въпроси.
За Аквапарка нужна ли е резервация или предварително купуване на билети става въпрос за понеделник?
Също колко заведения има и има ли   хубави , да не е само пица и сандвичи?
Също в сладкарницата има ли хубави торти или са повече сладоледи?
Синът ми има РД и решихме там да го заведем и да си изкараме деня в забавления.
Благодаря предварително!

# 312
Празнувахме рожден ден в сладкарницата на Парадайс, тортите им са хубави.

# 313
Тази година като че ли коментарите за Сенди Бийч не са добри по отношение на материална база и чистота. Може ли някой ходил скоро да сподели впечатления. Имаме резервация там за септември.

# 314
  • Русе
Тази година като че ли коментарите за Сенди Бийч не са добри по отношение на материална база и чистота. Може ли някой ходил скоро да сподели впечатления. Имаме резервация там за септември.
И ние имаме резервация за там през Септември така, че и аз бих искала да имам отзиви от тази година макар, че до колкото знам нищо не са реновирали по него последните години.

Общи условия

Активация на акаунт