Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 012
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Много благодаря за отговорите Hug

# 541
И ние утре се сбогуваме с Албена и хотел Боряна. Всеки ден почистваха стаята и сменяха кърпите. Камериерките успяваха да се вместят в периода 9,30-14 часа, не като другаде, където ти се появяват още в 8 часа и ти още спиш. Целият хотел изглежда приветлив и чист. В ресторанта покривки идеално изпрани. Когато свърши нещо, веднага зареждат, бързо отсервират. Днес имаше миди на вечеря, на скарата отвън-ципура. Има анимация за децата. За мен "Боряна" е много добър, при това три звезди. Надяваме се пак да сме там догодина.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 10:12 от Lady B

# 542
В сайта на Албена в секция ,,Новини "от РЖД на Албена са писали,че до края на септември който направи резервация ще е на миналогодишните цени + още 10 % отстъпка ,но това не е вярно,защото по мои изчисления за един и същ период и хотел за 10 нощувки цената е с около 400 лв нагоре за лято 2024 г.

# 543
  • у нас
Аз няма да резервирам сега (може и догодина да пропусна ). Безкрайно съм разочарована, че от хотелите на първа линия няма апартаменти с морски изглед или студиа :/ пазят си ги за по-високите цени 😡

# 544
  • София
В сайта на Албена в секция ,,Новини "от РЖД на Албена са писали,че до края на септември който направи резервация ще е на миналогодишните цени + още 10 % отстъпка ,но това не е вярно,защото по мои изчисления за един и същ период и хотел за 10 нощувки цената е с около 400 лв нагоре за лято 2024 г.

Възможно е, не съм проверявал. Но това само показва какво ще става след 30.09. Ще ни бомбардират с, вероятно, 30-40, а защо не и 50% по-високи цени от сега предлаганите. Не забравяйте, че към 30.09 вече ще има известна, и то не малка, запълняемост на легловата база от чуждите големи тур оператори. И, ако са изкупени едно 60-70 % от леглата за следващия сезон, защо останалите да не ни ги продадат, на нас, българските балъци, на по 1 000 лв нощувката, в хотел първа линия? М? Що да не опитат....

# 545
Не е възможно да е запълнен на 70% капацитета още септември, в такъв случай няма да има last minute. И аз няма да резервирам още, защото пак ще искат 100% от сумата авансово.

# 546
Да, голямо извиване на ръцете пада, не стига, че 100 % авансово, ами и нямаш право на анулиране! Знае ли човек как ще бъде отсега за след 1 година?! То дори не може да си сигурен, че ще ти разрешат отпуска! Ако нещо те възпрепятства, все едно си си хвърлил парите през прозореца, като бабите и телефонните измамници!

# 547
  • София
За сезон 2023 г. вдигнаха звездите на Славуна и Мура, въведоха ултра ол инклузив за някой хотели и яко скочиха цените.
За сезон 2024, видно от сайта, че Нона и Боряна ще са  още с по една звезда и от тук цените ще са други за тези хотели.
Ще чакаме и други изненади...

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 16:51 от pnet

# 548
  • Русе
Нона както няма басейн ще им е много трудно да и вдигнат звезите.

# 549
  • София
Нона както няма басейн ще им е много трудно да и вдигнат звезите.

Предлагат я като 4 звезди.

https://albena.bg/bg/oferti/na-more-prez-septemvri-v-albena-s-do-15-namalenie

Славуна също няма басеин, но вече е 4 звезди.

# 550
  • Русе
Жалка картинка става в Албена! В началото на лятото решихме инцидентно да отскочим до Албена и намерих места само в Нона, както вече писах в темата! Хотела е доста амортизиран, а ресторанта е за най-много 2*. Бях чула, че миналта есен са обсъждали реновиране на Елица и нищо чудно да ги подкарат и двата за следващия сезон, защото не ги ли пооправят даже и румънците ще бягат с 200 от тях.

# 551
В регистъра Нона си е 3 звезди, Славуна се води Мура-Славуна и от 2022 г. са 4 звезди.

# 552
Колкото и звезди да сложат на Нона, беше почти празна, а Боряна се пукаше по шевовете до преди няколко дни, когато бях там.

# 553
Утре започва и нашата почивка в Ралица Супериор , ще бъдем с двама тинейджъри ....какво има подходящо за тях или за възрастни .Всяка информация ще ми бъде полезна !

# 554
Утре започва и нашата почивка в Ралица Супериор , ще бъдем с двама тинейджъри ....какво има подходящо за тях или за възрастни .Всяка информация ще ми бъде полезна !
Аквапаркът, както и всеки ден различни активности - футбол, дартс и други игри.

Общи условия

Активация на акаунт