Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 54 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Елица е на плажа. Ние бяхме в апартамент, както го водят. Една стая със спалня и една с две единични легла. Старо е всичко горе-долу чисто. Бяхме на последния етаж и на моменти нямаше топла вода. Сменяха кърпите като ги оставиш чаршафите не помня на колко дни. Храната не е лоша, не е гурме, но имаше какво да се яде. И имаше вкусни неща. Има и басейн към Елица ако е бурно морето. Огромен плюс е, че излизаш от хотела и си на плажа.

# 91
В момента сме в Магнолия, в стая със спалня по  средата и 2 единични легла от двете страни.

# 92
  • Русе
В момента сме в Магнолия, в стая със спалня по  средата и 2 единични легла от двете страни.
Къде са ви чадърите?

# 93
Пред ресторант Рай, но не сме ходили там.
След като миналата година нито веднъж не успяхме да ползваме чадър и шезлонги, си носим наши чадъри и ходим на свободна зона.

# 94
  • Русе
Аз защо си мисля, че пред р-т Рай са чадърите на Ралиците и Вита парк.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 11:15 от Polina238

# 95
И на Магнолия. Доста е далеч и е неудобно.  Тази година са ги разместили. Ще снимам довечера ако мина оттам.

На Компас са пред Арабела.

Шатълите са постоянно пълни. На 30 минути са. Не е ок. Трябва да помислят малко повече.

# 96
  • Русе
А знаете ли на Орхидея къде са?

# 97
Не съм сигурна, но май пак пред Рай. Ще пробвам да снимам довечера.

# 98
Миналата година всичко беше толкова уредено специално на плажа, наполовина пълни шатъли. От коментари тук се бяхме настройли да е някаква дивотия а то съвсем не беше. Пред ресторант Рай си бяха само на Ралиците и Вита парк чадърите като за Вита парк не съм на 100% сигурен, че бяха там. При толкова много свободно място да набият 5-6 хотела пред ресторант Рай... не мога да повярвам. Миналата година бяхме след обяд на плаж и винаги имаше място на 4-5 ред, това за края на юли в Ралица супериор!

# 99
  • у нас
В Гергана сме Лоша канализация и мирише в стаите лошо. В студио Море сме, но се вижда и реката -т.е 2в 1. От Балтата вечер мирише ня жабурняк, комари има малко Персоналът е много любезен и достатъчно (спрямо миналогодишни мизерии в Маре). Храната ни харесва и също е по -богата от Маре, но вече няколко пъти попадам на мръсни прибори и чинии. Морето точно отпред и доста по-мръсно в сравнение с по-северната част на курорта и една канализационна шахта прелива от време на време, точно на пътеката от лобито съм плажа. Хотелът е пълен с чужденци, рядко се чува бг реч, персонала повечето азиатци -любезни са Simple Smile догодина Калиакра бийч, мерак ми е Калимера, но с тези шатъли :/

# 100
Миналата година всичко беше толкова уредено специално на плажа, наполовина пълни шатъли. От коментари тук се бяхме настройли да е някаква дивотия а то съвсем не беше. Пред ресторант Рай си бяха само на Ралиците и Вита парк чадърите като за Вита парк не съм на 100% сигурен, че бяха там. При толкова много свободно място да набият 5-6 хотела пред ресторант Рай... не мога да повярвам. Миналата година бяхме след обяд на плаж и винаги имаше място на 4-5 ред, това за края на юли в Ралица супериор!
Не знам по кое време сте били миналата година, но  беше същото, на Орхидея чадърите бяха отляво на Парадайс и никога нямаше свободни. Шатълите също винаги бяха пълни  и разписанието им е същото като тая година.

# 101
Така, върнахме се от Сенди.
В сравнение с миналата и по- миналата година беше разочарование тази година. Храната е компромисна. Почти винаги пилешкото имаше дъх, а свинското беше жилаво. Риба имаше винаги. Беше хубава. Шезлонгите около басейна не стигаха. Вчера една дама беше много ядосана, че няма достатъчно шезлонги и чадъри. На плажа не сме имали никакви проблеми. Морето беше спокойно и топло. Анимация - липсва. Камериерки - не почистиха нито веднъж. Много ми пада косата и по пода си личи, че въобще не е бърсан или поне леко изметен. Хавлии- всеки ден ни вземаха по една без да ни дават нова. Накрая бяхме с една за лице и една за тяло. Чаршафи не са сменяни. На рецепцията бяха все някакви некомпетентни мъже. На нито един въпрос не ми отговориха 2.пъти еднакво.
Честно казано, Малибу ми в вече по- интересен и мисля или там да пробваме следващия път или в някоя от Лагуните

# 102
Ние сме в Магнолия,  храним се в ресторанта на Орхидея. Миналата година бяхме в Орхидея,  т.е. пак се хранихме тук.
Тази година е още по-вкусно и хубаво от миналата.
В момента има българска вечер, чудя се от кое да не си взема, всичко е толкова вкусно.
А персоналът са мили и любезни, много добри хора.

# 103
Така, върнахме се от Сенди.
В сравнение с миналата и по- миналата година беше разочарование тази година. Храната е компромисна. Почти винаги пилешкото имаше дъх, а свинското беше жилаво. Риба имаше винаги. Беше хубава. Шезлонгите около басейна не стигаха. Вчера една дама беше много ядосана, че няма достатъчно шезлонги и чадъри. На плажа не сме имали никакви проблеми. Морето беше спокойно и топло. Анимация - липсва. Камериерки - не почистиха нито веднъж. Много ми пада косата и по пода си личи, че въобще не е бърсан или поне леко изметен. Хавлии- всеки ден ни вземаха по една без да ни дават нова. Накрая бяхме с една за лице и една за тяло. Чаршафи не са сменяни. На рецепцията бяха все някакви некомпетентни мъже. На нито един въпрос не ми отговориха 2.пъти еднакво.
Честно казано, Малибу ми в вече по- интересен и мисля или там да пробваме следващия път или в някоя от Лагуните
Имайте предвид, ако отидете в Малибу, че там се хранят и хората от Калиопа и във висок сезон често масите в ресторанта не достигат. В хотела не съм била.Иначе, ако човек е с по-ограничен бюджет и не е много претенциозен, Калиопа е един приемлив вариант за хотел на плажа.

# 104
Ние сме в Магнолия,  храним се в ресторанта на Орхидея. Миналата година бяхме в Орхидея,  т.е. пак се хранихме тук.
Тази година е още по-вкусно и хубаво от миналата.
В момента има българска вечер, чудя се от кое да не си взема, всичко е толкова вкусно.
А персоналът са мили и любезни, много добри хора.
Изненадваш ме Hug С кои други хотели в Албена сравняваш престоя си в Магнолия и Орхидея?
Чадърите и шезлонгите и на двата хотела са близо до кея, до тези на Арабела. Ако се разходиш до там ще видиш и табелата.
Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт