Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 54 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
По улицата след Парадайс Блу, в посока Калиакрите има много игри за деца. Някои стават и за тийнейджъри. В Парадайс Блу има някой път дискотека отзад на сцената, пускат машина за пяна, стана весело, имаше метъл концерт на Ганвие сцената.

# 556
  • Русе
Някой с "пресни" впечатления от Лагуна бийч?

# 557
  • Русе
Впечатленията са ми от м.юни,много хубаво местоположение,доста добра храна,малко поостаряла базата,любезен персонал,в общи линии сме доволни.

# 558
Малко полезна информация. Намерих един сайт с цени на немски туроператори.                                             https://travelisima.com/khoteli/balgaria/balgaria-albena-i-okolnostite Има оферти за Амелия, Парадайс Блу, Калиакра Бийч, Фламинго Гранд, Ралиците, Вита Парк, Нона, Боряна, Малибу, Лагуна Гардън, Арабела, Гергана и Славуна. Който иска, да действа с резервациите, сега е момента. Миналата година имаше оферти до октомври, после вече не. Освен цените, като за бели хора, има и добри условия за анулиране, ако на човек му се наложи.

# 559
Малко полезна информация. Намерих един сайт с цени на немски туроператори.                                             https://travelisima.com/khoteli/balgaria/balgaria-albena-i-okolnostite Има оферти за Амелия, Парадайс Блу, Калиакра Бийч, Фламинго Гранд, Ралиците, Вита Парк, Нона, Боряна, Малибу, Лагуна Гардън, Арабела, Гергана и Славуна. Който иска, да действа с резервациите, сега е момента. Миналата година имаше оферти до октомври, после вече не. Освен цените, като за бели хора, има и добри условия за анулиране, ако на човек му се наложи.

6 нощувки през октомври в Парадайс са 3450лв със самолетни билети, полупансион, 2ма възрастни през този сайт и около 1900лв през сайта на Албена.

# 560
Възможно е, аз съм в България и не съм гледала как са самолетите. Резервирах Боряна за края на август, цената за двама е 664 €, докато през Албена .бг е 2000. За мен си заслужава-700 лв не е малка разлика и просто реших да споделя, нали групата е за това. Иначе всеки преценява кое го устройва. Вие може да резервирате само хотела, без самолет, ако цените на хотела от този сайт са Ви изгодни.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 00:00 от Lady B

# 561
  • Русе
Да по-евтино е. Заложих за Боряна 08.06-14.06.24г. през немците ми дава 414€, през албенския с приложена карта и 10% ЧРД е 1075,03 лева.

# 562
  • В.Търново
Как да отметна без полет?

# 563
Посочения е линк е само за хотел, без полет. Само си променете датите.

# 564
  • В.Търново
Да по-евтино е. Заложих за Боряна 08.06-14.06.24г. през немците ми дава 414€, през албенския с приложена карта и 10% ЧРД е 1075,03 лева.
Само да вметна, че ние като бяхме в Боряна беше кофти положението.
stani, благодаря!

# 565
Само да вметна, че ние като бяхме в Боряна беше кофти положението.
stani, благодаря!
Бях до преди 2 седмици в Боряна, почистване всеки ден, смяна на кърпи всеки ден. Съгласна съм, че от храната има още какво да се желае. Но все пак е три звезди, на първа линия и според мен е приличен. Но разбира се, хората са различни и харесват различни неща.

# 566
Да попитам,може ли външен човек да влезе направо в хотел и да се нахрани ОИ? Като си плати на касата...

# 567
Да попитам,може ли външен човек да влезе направо в хотел и да се нахрани ОИ? Като си плати на касата...
Каса няма. На рецепцията на хотелите може.

# 568
Само аз ли не успях да се оправя със сайта от посочения линк?
Как сменяте датите? (През телефон го отварям, ако има значение)

# 569
Каса няма. На рецепцията на хотелите може.
Ние сме плащали на управителя на ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт