Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 18

• 62 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
https://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccine Източникът е на английски, че на български няма.
Масовото използване е започнало 2007 г., пак 2031г. отговаря на условието. Дори 2010 г. да е масовото използване, 2031 г, са 21 г., не е толкова далече. Пък и никой никого насила не кара. Не знам, къде в Европа е задължителна, във Франция и Германия се разбра, че е пожелателна.

# 151
  • Пловдив
В Испания е пожелателна.
Била е избор на родителите.

# 152
Тъй като е въпрос на време темата да вземе  про- и антиваксърски уклон, смятам, че няма нужда от агресивно аргументиране и в двете посоки. Вярвам,че всички имаме капацитет да намираме и пресяваме информация в нета и без чужда помощ, но благодаря за усилията.

# 153
Здравейте, мили майки! Какви превръзки използват Вашите пораснали момичета? Моята много не одобрява Always, понеже тези, които уцелваме са дебели и не са подходящи за лятно време. Харесва тези ⬇️, но понеже са сравнително малко бройки, искаме да ни предложите и нещо друго. Приемам всякакви препоръки. Моля отговорите да бъдат със снимки, за да е по-удобно на всички. Надявам се да помогна и на други тийнки! 😘

# 154
  • вече Пловдив
Ползва Либрес, не се е оплакала.
От години и аз ги ползвам.

# 155
Памучни ползва, различни размери според ситуацията. Каквото има налично в ДМ, това.

# 156
Здравейте, мили майки! Какви превръзки използват Вашите пораснали момичета? Моята много не одобрява Always, понеже тези, които уцелваме са дебели и не са подходящи за лятно време. Харесва тези ⬇️, но понеже са сравнително малко бройки, искаме да ни предложите и нещо друго. Приемам всякакви препоръки. Моля отговорите да бъдат със снимки, за да е по-удобно на всички. Надявам се да помогна и на други тийнки! 😘
Аз като непопадаща в група 'тийнка' ще кажа, че и аз тези използвам. Както и синия пакет, не са дебели и не се отлепват 🙃

# 157
Тези само малко поизчезнаха от пазара.

# 158
Има ги в Кауфланд, Анет и доста аптеки

# 159
И ние с моето момиче ползваме либрес. Даже в силните дни от цикъла тя ползва нощните либрес, ултра хикс лардж с двете двойки крилца. Не че има нужда чак от тях, но така е по-спокойна, че няма начин да й протече. Купувам ги за нея, аз ползвам каквито има и без това при мен е вече, тука има, тука нема.

# 160
Има ги в Кауфланд, Анет и доста аптеки
Би ли споделила в кои аптеки ги има, защото освен в Ремедиум, не ги намирам в други

# 161
Фрамар, Subra, dm, лили

# 162
Сигурна ли си? Във всички посочени съм търсила. Освен последния месец да имат проблем с внос/доставка

# 163
  • София
И двете ползваме Либрес ултра лонг, а за нея в тежките дни купувам нощните на Либрес.

# 164
Превръзките на "Everyday".
Има всякакви дължини - от mini до maxi night.
Харесва ми, че са памучни и ултра тънки.
За ежедневни - Carefree.

Общи условия

Активация на акаунт