Португалски мами-защо сме без теми

• 15 488
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
От Венка не съм пазарувала, даже не съм го чувала.
lozeva, стискам палци да можете да дойдете на срещата.

Последно така ли остана-25/03/2007, пред църквата, в 12.00 (в Коимбра)?

Меди,а ти от къде си в съЩност?извинявай за въпроса,но не схванах.

Меди и аз не разбрах от къде си Blush

# 151
  • В голямото море...Живот
И аз съм за 25.03,12:00 пред църквата.
Лозева,надявам се да успеете да дойдете,тя работата нито Ще свърШи нито Ще избяга,но вие знаете най добре.
ПраЩам ви телефона си на ли4ни....

# 152
    Zdraveite momi4eta!
Za men datata,4asat i miastoto sa ok.Giveiem vav Figueira da Foz,ina4e sam ot Blagoevgrad.Dorinda mersi za informaciata za Venca.Moge bi po-kusno 6te  pitam i po rabota,no o6t e mnogo rano.Priaten i uspe6en den na vsi4ki. Laughing

# 153
Здравейте Hug
Меди ако не те бърка можеш ли да ползваш кредор,понеже мненията ти трудно се 4етат HugЗа пазаруването аз съм поръ4вала само на la redoute и от quelle и не съм особено доволна,но пък имат хубави промоции.Лозева ще се радвам,ако можеш да дойдеш Hug

# 154
  • Стара Загора
Колко човека станахме горе-долу за срещата?

Дайте ми линк за Венка, моля.Искам да разгледам сайта.
Аз снощи си поръчах ботуши от ebay та чакам в скоро време да дойдат.Тук не можах да си харесам Crazy .Толкова обикаляхме тези дни по търговски центрове и нищо.Харесам си модел, той от велур, или няма моя номер, или скъпи... ooooh! .Та накрая реших да си ги поръчам.
Аз бях разглеждала само едно списание с дрехи.Aко ви интересува-www.laredoute.pt

# 155
www.venca.pt ili www.venca.com
Ами май станахме около 11 плЮс 1/на Зоуи/,само от форума.Говорих с Лозева,Ще направят вси4ко възможно да дойдат/те са 3ма/.От мен има оЩе 2 плЮс 1.

# 156
  • Стара Загора
Мерси, dorinda.
Момичета, нямам търпение да се видим Hug

# 157
  • Стара Загора
Ей, от Венка много ми хареса това:
http://www.venca.pt/pv06/rega/Maqu/ReMaqu.asp?cata=V3
И доколкото разбрах струва 7.95 Евро, нали?Дали ще са хубави гримовете?Как мислите?Как става поръчката?

# 158
Една позната си ги поръ4а,като коли4ество са миниатЮрни,но са добри,За да си ги полу4иШ като оферта трябва да си поръ4аШ неЩо друго от каталога.Сега има много намаления,50%,възползвай се....Simple Smile))

# 159
  • Стара Загора
Благодаря, Дори  bouquet

# 160
        Ami 6te pro4eta ka se izpolzva kredor,4e ne sam naiasno,a puk niamam kirilica na klaviaturata,a i kato imah v Bg ne mogeh da pi6a s neia :oops:6te opitam,kato mi ostane vreme  s kredor.

# 161
  • Стара Загора
Натискаш върху кредор и си сменяш азбуката и пишеш без проблем Peace

# 162
  • Стара Загора
Мислим в събота да ходим до Порто.Ходили ли сте там?Хубаво ли е.Предложете ми места, които трябва да видим там.

# 163
За Порто питай Лозева тя нали е наблизо.Аз съм ходила,ама мен ме питай за комерсиалните центрове Laughing
Може да си спретнете една срещи4ка Wink

# 164
  • Стара Загора
Там имало някакъв военен хотел.Можело да отидемв петък, да останем да спим там, събота да обикаляме и след обяд да си тръгнем.
И аз си мислех да се видим с Лозева, да пием по кафе, но се чудя да не би да я притесним нещо, нали имат много работа.

zoui, ти имаш ли и телефона?Може да и звънна все пак (ако отидем), да се видим за по кафе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт