Португалски мами-защо сме без теми

• 15 487
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Моми4ета направо се побърквам от работа.....ето ве4е е 2.46 а аз пускам гия и имаме да довър6ваме....така е като работи6 за себе си Rolling Eyes
DSS тел 6те ти пусна на ли4ни...ние съ6то мислим да се разхождаме но не знам дали в порто или Брага.Ако е в Порто може и да се видим...

# 166
  • Стара Загора
Пиши, ако решиш да ходите в Порто.
За работата, когато човек работи за себе си, се изчежда напълно-но мисли все пак да здравето си-трябва също и да се наспиваш, да си спокойна, а не все притеснена.Карай по-леко.Работата край няма и винаги изкача нещо ново, което трябва да се свърши.

Получих ти телефона на лични, мерси Hug

# 167
  • Стара Загора
Да се похваля:
Ей сега звънна мъжът ми-запазил е стая в хотела за петък, събота и в неделя се пребираме.Записал ни е в стола там и имаме запазен обяд за петък.Голям кеф.Така се радвам, че ще имаме повече време да обикаляме там.Тръгваме в петък сутринта, така, че няма да мога да влизам тук.Момичета-оставям на вас да пишете и да държите темата все на първа страница Laughing .
Лозева-пиши, ако решите да ходите в Порто (че ми е неудобно иначе при толкова работа и заетост, която имате, да ти звъня за кафета Embarassed.
Толкова се радвам Blush.Целувки на всички Hug

# 168
  • вече в собствен дом
Здравейте. Еми ние живяхме 4 години в Лагош. Но преди 2 години се пребрахме. Просто така решихме. Ние не сме и мислили да оставаме в Португалия,но така се случи и заминахме. И сега често си мисля за там. Все ми се иска да отидем пак на почивка обаче, както вече ви писах. Значи няма никой от Лагош във вашата групичка. Макар че там има доста българи. Вие идвате ли си често до България и смятате ли да оставате там за постоянно?Желая ви много успехи и щастие. Hug

# 169
  • Стара Загора
ZZORY, ние юни се връщаме в България.Тук дойдохме за 2 год.Пратиха мъжът ми от неговата работа и така дойдохме двамата тук.
Нямам търпение да си дойдем обратно в БГ, но от друга страна знам, че като си дойдем, ще ми липсва Португалия (малко или много).Но пък ние нямаме друг шанс.А и моят съпруг в никакъв случай няма желание да остава да живее тук Laughing .

# 170
  • В голямото море...Живот
Здравейте моми4ета:)
Зори,никой никога не мисли да остава в 4ужбина когато тръгва от БГ.Но понякога живота ти се обръЩа на 180 градуса и се бориШ,бориШ...А какви Шансове имаме като се приберем?Слу4аят на ДСС е друг,мъж и си има сигурна работа и тя покрай него Ще се оправи някакси...А другите...На мен съЩо ми се прибира,ама.....Но пък и никога не се знае:)
ДСС,май много ти липсват разходките?От ентусиазма ти си ли4и,4е нямаШ много развле4ения тук...и аз се радвам за теб,заразително е:)А португалия Ще ти липсва само заради това,4е Ще ни оставиШ тук.....самотни.....

# 171
ох напоследък много ме мързи да пиша EmbarassedМоя син днес като набарал едни шоколадови бонбони и нагъва ooooh!И цял ден е вкиснат.Мъжът ми се прибра снощи и имаше luvbed Heart Eyes
Зори,а в Бг къде живееш?
а пък аз как си ме4тая да отидем на по4ивка до Бг тази година Sad

# 172
  • Стара Загора
dorinda, какви развлечения тук?Цял ден съм в къщи, мъжът ми на работа, аз сама Sad .Скука, скука...Събота и неделя излизаме, но ходим на около и знаем всичко на изуст.Общо взето еднообразие.Миналият петък ходихме до Фрийпорт (Алкошет), попаднахме в задръстване и вместо за 30мин. с гадните задръствания отидохме за 2ч. и 30мин.Точно стигнахме и започнаха да съобщават, че след половин час затварят-нямахме време нищо да разгледаме #Cussing out .Те затварят в 22.00 .От там тръгнахме да се пребираме (бяхме с моят мъж и една приятелка) и нямаше къде да отидем на кафе.Всички търговски центрове затварят в 23.00.Еми те нямат никакви кръчми като нашите, пият бира без да замезват, много се пищисах.Направо избеснях и взех да се ядосвам на тази страна.Та понеже е еднообразие при мен, сега се кефя много, че ще ходим до Порто (и то за петък, събота и неделя до обяд).
Утре тръгваме рано сутрин.Ще ми липсвате момичета.Целувки и до понеделник! Hug

# 173
ДСС,не го казах с лоШо 4увство,зарадвах се за теб.Знам как е тук,през октомври Ще направя 6 години.Въпреки,4е ходим на работа,скука има и при нас.В определен момент запо4ват да ти липсват много неЩа...книгите,киното,кръ4мите,среЩите с приятели...Развли4ах се в на4алото/на последната работа/като разглеждах къЩите на хората.Но в последно време се улавям,4е нямам ве4е голямо желание,заЩото вси4ки са малки,грозни,претрупани и собствениците си мислят,4е тяхата е най хубавата...Говоря предимно за центъра на Лисабон,това ми е районът.Вси4ко е с над 50 години,с лек козмети4ен ремонт и косми4ески цени,а вътре смърди на мухъл и влага,отвратителна история.Ама трябва да се работи...
Та по този повод и аз много се радвам,4е Ще се среЩнем.Българите,които виждаме тук,или са се свили в 4ерупката си като миШки или ги гризе грандоманЩината или са компетенти по вси4ки въпроси и се опитват да оправят живота на другите.За това и избягваме среЩите с тях/не 4е ни остава много време за това де/.
Целувки за вси4ки и весел уикенд.

# 174
  • вече в собствен дом
Здравейте пак момичета.
DSS (Danimira) със сигурност ще ти липсва Португалия.
На мен последните месеци така ми беше писнало, че все броях дните до 1 Октомври, когато ми беше полетът за България. Но сега е друго.
dorindaправа си. На всеки му се иска да си дойде и да не стои там. Да ви кажа честно и ние нямахме сигурна работа , когато се пребрахме. Започнахме работа на "българските" заплати от по 200 лв. и това беше. Но впоследсвие моят съпруг започна бизнес , от който сега сме много доволни. Така че и в България вече има възможност да се реализираш.
zoui аз съм от Пазарджик.
Пожелавам Ви лек и ползотворен ден. Peace

# 175
зори аз съм ходила на сватба в Пазарджик Hug
ДСС приятно изкарване ти пожелавам,нищо 4е ще го про4етеш това само като се върнеш.Разбирам как се 4увстваш,по цял ден вкъщи Rolling Eyes.Аз преди да се омъжа също ме дразнеха страшно много неща тук,но сега свикнах,а и нали се настройвам да живея тук цял живот,та се опитвам да се настроивам.
А пък ако знаете как ми се 4оплят семкиииии :ooooh:4удя се дали да не поръ4ам на майка ми да прати някое колет4е Whistling
Приятен уикенд на вси4ки Hug

# 176
Зоя като про4етох за семки ми потекоха лигите Joy   аз си купувах от един руски магазин но отдавна не карат....Ина4е има по магазините за  храна за животни но са от тези шарените бяло и 4ерно и са твърди...не са като на6те си Naughty
По този повод...дайте да споделяме какво подобно на българското и от къде го  купуваме.
Аз купувам от Лидъл  сирене фета и кисело мляко
кори за баница финни от Жумбо
правя лутеница с 4у6ков сос от Мини пресо
това се се6там за сега.......
 кисели крастави4ки от Пинго досе
забравих и краставици в найлон4е като бг оранжерийини от Plus

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 23:17 от lozeva

# 177
  Здравейте моми4ета.
За първи път ползвам кредор,не е зле ама някои работи липсват,като удивителната например.Горката Данимира издивяла е от скука,много е гадно  да не прави6 ни6то,то вка6ти винаги има работа,ама писва,друго е да си работи6 някъде,в момента и аз се 4увствам като нея и я разбитам,надявам се да прекара добре и да и хареса Порто.Зори,какво то4но ти липсва от тук?На мен влагата ми идва в пове4е,като си обли4ам дрехите все ми се струва,4е са мокри,а на бебка не обли4ам ни6то без да сам го подаржала на радиатора преди това.Целувки и приятна ве4ер и уикенд от мен.  bouquet

# 178
Да се похваля с мойта гордост Embarassed
http://voleibol.planetaclix.pt/scb/scbraga.html
Клика се на Жуниор в средата и там излизат снимките с статията Peace

# 179
Браво,Лозева,това да се 4ува.
Тук,в Лисабон,има бг магазин.Малък,забутан и скъп.Но въпреки това все се намира какво да се купи,предимно сирене,кори за баница и семки.Бутилка най обикновенно вино е над 2?,сиренето е около 5? за 1 бу4ка и май няма кило,корите съЩо са около 2?.В интерес на истината аз ли4но даже не знам къде се намира,но мъж ми е ходил и последния път ми донесе локум.Снаха ми всеки месец преска4а до там,като и се приядат семки.4естно да си кажа май ве4е не ми липсват много неЩа,но от време на време много ми се прияжда халва,всякаква,а това го няма никъде...

Общи условия

Активация на акаунт