Португалски мами-защо сме без теми

• 15 482
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Ето снимкииии : http://snimka.bg/album.php?album_id=109211&photo=1

Момичета, мислите ли, че е време за нова тема?Гледам, че сме направили 10 стр., та се зачудих, да има ли нова вече, или да си пишем още тук?Ако сте "ЗА" нова, дайте идея за заглавие Praynig

# 196
  • В голямото море...Живот
Дани,какъв е кода?
А заЩо трябва да си сменяме теми4ката,добре си ни е тук,А ако трябва да се направи все пак/с линк от тази/моето предложение е:Португалски мами с тема
Това в кръга на Шегата:)

# 197
  • Стара Загора
Оф, 2 пъти натиснах да стане публичен и пак седи на личен албума #Cussing out
Пробвай сега с 0000.Не можах да разбера защо не го прави публичен newsm78 .
Дано сега да може да се разгледа.

# 198
Супер са,Дани,Що не се преквалифицираШ....?
И да не забравиШ апарата на 25,но ии да не забравиШ да снимаШ:)

# 199
  • Стара Загора
Радвам се, че ти харесват снимките.Аз апарата за 25 няма да го забравя, ама от вас очаквам да ме подсетите да го ползвам Laughing

# 200
Сега разглеждам снимките,ама още съм на втора страница,някой ако гледа отстрани ще си помисли,4е в Португалия е супер яко LaughingДани къде ги намираш тия пейзажи 4ак ти се 4удя newsm78А за теми4ката знам,4е е хубаво да се направи нова,когато стигне 15стр,за да няма проблеми с отварянето.За заглавие ще мисля.Аиде после пак ще се вклиу4а Hug

# 201
Дани снимките са много хубави само неразбрах защо вас ви няма на тях Rolling EyesА тази снимка http://images14.snimka.bg/002288002.jpg бас държа,4е е правена по пътя между Коимбра и Авеиро  Laughing

# 202
Здравейте моми4ета....познайте какво правих днес ooooh! Peace
Нали ЛУД умора няма newsm78 та взех  4е си изкопах в двора  малко място и си насадих лук и 4есън Joy Joy  не6то което съ6то ми липсва много....сега по това време намирам на пазара(те го продават за разсад) но имам една лелка дето ми дава и си го 4истя и имам за 1 седмица,но бързо се разваля и затова ре6их да си посадя bowuu
А за от4ета с яденето тази ве4ер сме на пиле с зеле в херметика (за 15 мин.)и 6опска салатка Rolling Eyes

# 203
  • Стара Загора
За яденето и аз да си кажа-на обяд ядохме пълнени чушки с кайма и ориз, а за вечеря-кюфтета (направих ги във фурната) и салата.
По-голямата част от снимките са дело на Стоян.Той може да хване някаква супер срутена сграда и да направи страхотно снимки.Много е добър и му идва от вътре.Направо си е объркал професията Laughing
zoui, тази крава май беше по пътя за Коимбра някъде, ама не помня вече.Щракнах я в движение Laughing .Снимките по пътя съм ги правила все в движение.
Много се радвам, че са ви харесали. Peace
Значи към 15 стр. ще отворя нова тема Peace

# 204

Изплетох Ви мартеничка и я нарекох за здраве, за живот и добрина!
Честита баба Марта!  Hug

# 205
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН

Свекърва ми ни прати мартенички и си ги вързахме днес.Миналата година останахме без мартеници Cry , но тази имаме и съм много щастлива.

# 206
  Зой4е,6те пи6а обеЩавам,мерси за пожеланието за лек и приятен път,но сама с дете,което не се спира на едно място,много се съмнявам,4е Ще е такъв.
Дани,не знам кога се прибирам,когато ми се обадят и ми кажът,4е документите са ми готови и мога да запо4вам работа,тожа моге да стане всеки момент от днес та 4ак до октомври,нямам никаква идея кога.Снимките са много хубави не съм била в Порто,но с албума се поразходих Grinning
Доре,като се засе4ем в скайпа 6те се 4уем.Приятна ве4ер на вси4ки. Wink

# 207
4eстита ви баба Марта ,моми4ета.Да сте весели,засмени,бели и 4ервени.И гледайте да не оправдавате много всеобЩото поверие,4е март е като жените...не бъдете като март.
Кухненски от4ет:сноЩи пекох свинско с гъби и сметана на фурна,днес Ще е пеШкада 2 като калдейрада,но побългарена.
Хайде.......не остана......25.03

# 208
излъгах ги тези от сапото Joy Joy Joy hahaha дават ми 3 ГБ оферта за дебито дирето а аз всъ6тност го канселирах о6те мин месец newsm44 newsm44 newsm44

# 209
  • Стара Загора
А така, браво.Айде още някой месец и пак да го увеличат!
Супер, много се радвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт