Португалски мами-защо сме без теми

• 15 479
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
4естита баба марта и от мен
дани вие не сте ли карали по магистралата?Май сте минали покрай нашия блок,ако съм знаела можеше да се видим.Ние сме малко след Коимбра,на една ротунда ни е блока.
Мен днес ве4е ме хвана мързела в готвенето и за обяд ще е о
лет,а за ве4еря още не съм мислила.Снощи по4ерпих и малкия с фрикасе,мноого му хареса.
Я кажете сега какви зодии сте?За Меди знам,4е е везни,аз съм козирог,мъжа е скорпион,а малкия рибка.

# 211
За зодиите...аз съм дева с 2 скорпиона
моми4ета някой ползва ли кредитна карта?4е не6то не мога да се справя да пазарувам на кредит...Все ми тегли от дебитната понеже са на една сметка...... newsm78

# 212
Мъжа ми се занимава със сметките,само той я ползва кредитната,щото да не е луд да ми я даде на мене Crazy Mr. Green

# 213
  • Стара Загора
Аз съм Дева, а Стоян- Скорпион.
zoui , не сме карали по магистралата-там трябва да плащаме такси, а и пътя не е така живописен.Магистралата е за хора, които бързат (според мен), а аз обичам да зяпам напред назад Laughing (да не изпусна и аз нещо Laughing )

# 214
  • В голямото море...Живот
И аз съм Дева,ама с Водолей в къЩи.Синът ми е Близнаци.
Браво Светле,за сапото.Ще взема и аз да се пробвам,ама като знам какъв съм карък,Ще ми дойде пак някоя голяма сметка другия месец.За кредитните карти не знам какво да ти кажа,аз имам 2 и вси4ките 3/плЮс дебитната/ са на една сметка и вси4ко си е наред.Най добре се обади в банката да ги информираШ за аномалията.А я кажи от коя банка е,може и да имам информацията.
Кажете сега коя от вас Ще празнува 8.03.Simple Smile

# 215
4естита Баба марта на вси4ки,да сте живи и здрави,бели и 4ервени,като мартени4ките засмени.Много усмивки и хуба
во настроение.Целувки.Ние сме везни аз,дева мъжа ми и малката е близнаци.  bouquet

# 216
  • Стара Загора
Брей, то много Деви сме били Laughing Heart Eyes .Я кажете на кои дати сте.Аз съм на 21.09  Grinning

# 217
 Joy Joy Joy Joy Joy
Май така стана....аз съм на 4.09

# 218
Аз съм Дева, а Стоян- Скорпион.
zoui , не сме карали по магистралата-там трябва да плащаме такси, а и пътя не е така живописен.Магистралата е за хора, които бързат (според мен), а аз обичам да зяпам напред назад Laughing (да не изпусна и аз нещо Laughing )

Зна4и сте минали то4но покрай вкъщи Mr. GreenАко се бях сетила по рано можеше да ми дойдете на гости Wink

# 219
Ама вие кво,искате да се видите вси4ки преди СРЕЩАТА?
Хи4 не е 4естно................................Sad

# 220
Ама вие кво,искате да се видите вси4ки преди СРЕЩАТА?
Хи4 не е 4естно................................Sad

Joy кой кого видял,кой спал,като мене Joy
нищо де Доре ти не се притеснявай ще се видим,няма къде да идем Laughing

# 221
аз съм на 29.08....
Доре банката е милениум....аномалия няма.....просто не в вси4ки магазини може да се пазарува на кредит...Обадих се и така ми казаха.....

# 222
  • Стара Загора
zoui, ти не се притеснявай.Ние сме решили преди да си тръгнем за БГ пак да отидем до Порто, така, че с гостите няма да ти се размине Laughing Wink
Пак се повтарям, ама за 25 март нямам търпение да се видим.И една добра новина-може да дойдем не само с фотоапарат, а и с камера.Поръчахме си по интернет и чакаме да дойде.Да видим за колко време ще престигне и да се надявам да е преди 25/03  Laughing
Целувки на всички  Hug

# 223
Светле и аз това си помислих за картата,но на мен обикновено ми казват да ли имат виза или само мултибанк,та за това реШих 4е може да е някоя аномалия....
Моми4ета,а какъв е плана за 25?Имам в предвид,4е няма да се среЩнем пред църквата и там да си останем:)а ако вали?
Зоуи,извинявяй за въпроса,но говорила ли си с твоя мъж как Ще се 4увства той само сред българи?Питам това по повод на едно познато семейство/тя е рускиня,тий португалец/,мом4ето се отказа след 4етвъртата среЩа да се събира с нас,заЩото не рзбираШе ниЩо и се 4увствал натрапен.Сега се виждаме само той като е на работа,което пък е кофти за нея.....А ако си го нау4ила на български Ще е 4удесно:)

# 224
Доре не е много щастлив от факта,но аз няма как да дойда сама,пък и се надявам някой да си говори с него на португалски Wink.А и все пак веднъж ми се е паднало,няма да ме спре.То4но затова си говорихме снощи,не можел да разбере защо не съм си намирала приятелки португалки,ами все българки съм търсила Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт