Португалски мами-защо сме без теми

• 15 505
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Стоян се свърза с няколко фирми, които предлагат различни опции да ни закарат колата до БГ.Има няколко варианта-от врата до врата (от адрес до адрес), от Лисабон до Варна и някакви други.Стискайте палци да намерим оптимален вариант Peace
 Hug за всички.Къде изчезнахте?

# 241
  • В голямото море...Живот
Tuk sam,no nqma kredor-po kasno..........

# 242
i az nqmam kredor Rolling Eyes

# 243
и аз нямам цял ден кредор но пиша тук http://injinera.bgplus.com/JAZI_Conv.htm  и копирам после   Peace

# 244
  • Стара Загора
Аз имам кредор, но имам и на компютара бг език, та кредора не го ползвам.

Налегнало ме е ядене по плодове-да ви се похваля Laughing .По принцип не ям много, даже май само от време на време портокали и до там.Но последните дни ям банани, ягоди, киви...така да ми се приядоха, че не е истина Crazy .Вие обичате ли плодове newsm78

# 245
Здравейте моми4ета.
Налегнала ме е една ужасна депресия...не е за разправяне.Ло6ото оба4е е,4е мен ме избива на ядене,не се събирам в дрехите си ве4е...ни6то не ми върви като хората,вси4ко е наопаки,нямам желание за работа...и само ям,ям,ям.Някоя от вас изпадала ли е в подобно положение?Как се справяте?Как да си помогна? 

# 246
  • Стара Загора
А на какво се дължи?Освен ти да се вземеш сама в ръце, не виждам как по друг начин може да стане.
Мисли за позитивни неща, излез на вън, разходи се, излез с приятели, намери си някаква работа, или хоби, занимавай се с нещо.
С отчаяние нищо не става.Горе главата и напред.Няма да се отчайваш.Има толкова хубави и положителни неща-отвори се за тях и се радвай на живота (пък и нали знаеш, че е само един).
И не мисли само за ядене.Аз като нямам работа и цял ден мога да хапвам по нещо, но си намери някакво занимание и не мисли за храна и стой по далеч от кухнята и хладилника.Разгледай някакво модно списание, харесай си някоя дреха...
Мисли за лятото, плажа, стегнати и красиви тела Mr. Green ...

# 247
Дани,много мерси за съветите,но неЩо хи4 не се полу4ава...Офиса е то4но среЩу кафето на 1 метър/работя в комерсиален център/,списания и сайтове гледам всеки ден,разходки на вън правя всеки ден/това ми е работата/,среЩам нови хора съЩо всеки ден...от4айваЩо е...ако знаех каква е при4ината...т.е.мисля 4е знам,ама няма спасение а и не е за тук...

# 248
  • Стара Загора
Освен да си мислиш за хубави неща, да си поставиш някакви цели, незнам...Само ти можеш да си помогнеш! Peace

# 249
Ай Ай Ай какви са тези депресии.Я горе главата Naughty Naughty
Минах скоро по този път....но на мен не ми се яде6е и отслабнах даже.....
След като предполага6 каква е при4ината изправи се сре6ту нея...само така 6те я разре6и6...
И никой освен теб не може да го направи....много 4есто е доста трудно...но....така трябва....
успех Hug Hug

# 250
Доре дано скоро да премине депресията,за срещата те искам бодра и усмихната Mr. Green
Дани аз обожаам плодове, ям по4ти вси4ки видове,малкия и той много оби4а и това е нещо, което винаги има вкъщи.Междудругото как ти викат на галено Дани или Мира или друго Laughing
Аз напоследък съм на вълна рож.ден, малкия прави годинка то4но след една седмица и се 4удя какво да правя.Такъв дивак е станал не се спира нито за секунда на едно място,ти4а из апартамента и само измисля какви бели4ки да прави,направо е неудържим.
Дани айде кога и вие ще поработите над въпроса да си направите едно дива4е Laughing Wink baby_neutral
меди Дани праща целувки на Инес  love001

# 251
Благодаря най искренно моми4ета...надявам се да се оправя в най скоро време....
Аз пък неЩо съм ги зарязала плодовете.Светлето ме уплаШи с портокалите,та сега ги ям само през деня,ама май взе да ми поминава и се върнах към стария навик,т.е. ям ги ве4ер.Освен това по малко ябълки,банани...и май само това.Какъъъъъъъъъв срам.Май имаШе неЩо обЩо между плодове и депресия или се лъжа...яде се неЩо или се избягва неЩо..ако се сетите:)

# 252
  • Стара Загора
zoui, май най-често ми казват Даре, но и дугите се случва да ми казват Mr. Green
Ох, да знаете мен какъв мерак ме тресе да си имаме и ние детенце (че аз искам даже 3 Crazy ), ама Стоян не ще и да чуе-имало време, да си завърша ученето (аз съм задочно и първа година), да си намеря работа...1000 причини #Cussing out .Сега за последно е казал да си отидем в БГ, ама съм сигурна, че после пак ще бяга от тази тема #2gunfire

Май само аз не обичам много да ям плодове Laughing

# 253
Дани ще остана на това обръщение,за да не ви бъркаме с Дорето,ако не те бърка.Ще му дърпам ушите на твоя мъж,защо така бяга от отговорност,а за тебе подозирах,4е искаш беб4е,понеже все те заси4ам в една друга теми4ка "смешно ли е раждането" WinkКой набор сте ти и мъжът ти?4е те обикновено мъжете се замислят за деца около 30г.

# 254
Какви са тия странни теми4ки дето се въртят в тоя форум,моми4ета?
Вълнува ме едно неЩи4ко в момента/и май е свързано с депресията ми,до известна степен/...как разбирате коя е ВАШАТА работа/професия/,за кое си добра и за кое не ставаШ,трябва ли да я смениШ заЩото в определен момент не ти носи достатъ4но пари/или поне толкова,колкото ти трябват в този момент/,но пък има големи перспективи......ей такива неЩа.
А дали да пусна тема за това?

Общи условия

Активация на акаунт